Şimdi Ara

Hp m125 yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp Laserjet pro MFP M125nw toner dolumu yapılmaya müsait drum veya görüntü tamburu adıyla bilinen parçanın kartuş üzerinde tümleşik olarak yer aldığı hp laserjet cf283a 83a toner kartuşu kullanmaktadır.
    Hp laserjet 83a toner kartuşu % 5 doluluk oranı göz önüne alındığında 1500 sayfa siyah beyaz baskı yapabilecek kapasiteye sahip yazıcı toneri çeşididir.
    Orjinal Hp Laserjet pro MFP M125nw toner fiyatı Türkiye standartlarına göre pahalı sayılabilecek fiyatlara sahip olmakla beraber orjinal hp m125nw toner fiyatı ödemek istemeyen ve daha uzuz fiyat ile baskı yapmayı hedefleyen kullanıcılar için m 125 nw toner dolumu ve m 125 nw muadil toner kartuş seçenekleri bulunmaktadır.
    Günümüzde ülkemizde satılan lazer yazıcılar içinde en ucuz fiyat avantajı ile dolum muadil (yan sanayi) ve yenileme yazici kartuşu tedarik edilebilecek modellerden biri olması 83a kartuş özellikleri arasında bulunmaktadır.
    Hp Laserjet pro MFP M 125 nw toner dolumu yapılması kolay olması nedeni ile hemen her toner dolum merkezi tarafından yapılmaktadır.
    Hp Laserjet pro MFP M125nw kartuş dolumu yapılırken çip değişimi mutlaka yapılmalıdır, kartuş üzerinde yer alan ve chip olarak anılan küçük elektronik kart tahmini olarak % 5 doluluk oranı ile 1500 sayfa basabilecek kapasiteye uyun bayt cinsinden kontür yüklenmiş bir elektronik devredir, yazıcıdan alınan her çıktı sayfasının içeriği miktarında bayt çip üzerine yüklenen kontürden düşülerek eksiltilir ve chip içinde yer alan bakiye sonuna gelindiğinde printer kullanıcısını uyararak kartuş değişimi yapmasını bildirir, tehlikeli sınıra gelindiğinde ise yazdırma işlemi durur.
    Çip fiyatları diğer marka lazer yazıcılara oranla oldukça ucuz olduğundan Hp Laserjet pro MFP M125nw kartuş fiyatı açısından bu ürünlere fazla miktarda etki etmez, bu nedenle hp m125nw kartuş dolumu fiyatları oldukça ekonomik durumdadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.