Şimdi Ara

HP G6 2003st windows acılma ve oyunda ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar yaklasık 2 ay önce hp'nin g6 2003st modelini aldım. Baslarda sorun yoktu üzerindeki windows home basic isletim sisteminin recovery'sini alıp windows 7 ultimate kurdum (crackli) programları ve driverları kurduktan sonra bilgisayar asırı gec acılmaya basladı. Acılsa bile sag alt kösede bulunan bi kac programın simgesini acmıyo. Mesela internet download manager supercopier hp coolsense ses denetimi vs. Bunları genelde acmıyo o kısımda göstermiyo. Sistemle ilgili bi problem olabilir diye düsünüyorum ama bilgisayar dükkanımız var ve müsterilerime hep aynı sistemi kuruyorum hic öyle bi sorunla karsılasmadım.

    Bi de bugün driver san francisco oynarken catalyst control centerdan 3d uygulama ayarlarıyla oynadım biraz kaliteyi falan artırdım fps düstü ayarları biraz düsürdüm ekranın belirli yerlerinde 2 saniye kadar pembelik göründü sonra gecti ama iskillendim tabi ekran kartı sorunlu mu diye garantiye göndermeyi düsünüyorum. Ekran kartı sıcaklıgına da sürekli bakıyorum 70 dereceden yukarı cıkmıyo sorun ne cözemedim yardımcı olursanız cok sevinirim :)

    Özellikleri:
    Core i7 3612qm 2.1 ghz
    8 gb 1600 mhz ram
    AMD radeon 7670m ekran kartı & intel hd 4000
    Windows 7 ultimate 64 bit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordOfSummer -- 29 Kasım 2012; 6:47:51 >







  • İlgilenen yok mu arkadaslar? :/
  • Başlangıçta bulunan programları kaldırdın mı msconfig'dekilerden bahsediyorum,bazı programlar açılışı etkileyebilir gereksiz program kurmuyorsun sanırım sistemi güncellemende yarar var sürücüleri hp sitesinden güncelledin mi özellikle bios güncel mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    Başlangıçta bulunan programları kaldırdın mı msconfig'dekilerden bahsediyorum,bazı programlar açılışı etkileyebilir gereksiz program kurmuyorsun sanırım sistemi güncellemende yarar var sürücüleri hp sitesinden güncelledin mi özellikle bios güncel mi?

    Evet msconfigten ilk basta acılmasına gerek olmayan programları kaldırdım. Sistem crackli oldugu icin güncelleme yapamıyorum driver'ları siteden indirdim bios'u da 1.5 hafta önce falan güncelledim hocam
  • Yardım edicek kimse yok mu?
  • Merhabalar Anladığım kadarı ile cihazınızın garantisi devam etmekte size en yakın Hp Garanti servisine götürür iseniz Muhtemel Cpu fan"ınızı değiştirerek sorununuzu çözeceklerdir.

    Arbil Bilgisayar Notebook Tamir & Onarım Merkezi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.