Şimdi Ara

Hp Dv6 De monte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Hp Dv6 6005st modeli bilgisayarım var. Özellikleri iyi ve gerçekten memnunum. Ama hayvanlarla dolu bir evde yaşadığımdan ve aktif çalıştığım için temizlik yapma fırsatı çok bulamadığımdan dolayı bilgisayarımın fanı tozdan ve tüyden dolayı hızlı çalışmaya ve ısınmaya başladı. Dv6 serisinin kötülendiği gibi aşırı sıcak olmasa da hatırı sayılır ses sinirlerimi bozuyor. Velhasıl kelam, fanı temizlemem lazım. Soğuk ayarda saç kurutma makinesi tuttum, süpürge ile fan deliklerini çektim ama gene de istediğim gibi değil durum. Garantisi devam ettiği için servise göndermek bir seçenek olabilir ama şirket politikaları gereği her cihaza format attıkları için cihazı eski haline getirmek biraz zahmetli olabiliyor. Binlerce müzik film ve dosya yedeklemesi bir işkence gibi geliyor. Bilgisayar işlerinden anlarım, diz üstü bilgisayarlarda de monte konusunda oldukça deneyimim var. Şu anki sorunu mu çözmek için cihazı açıp temizleyim geri kapatabilirim. Hp bunun için internette bir servis bile yayınlamış. Hatta kendi cihazınızı kendiniz tamir edin gibisinden bir yönlendirmeleri de var. Şimdi ben bu cihazı açsam ve temizlesem fanı, garantiden çıkar mı? Çünkü ileride donanımsal bir hatada değişim gerektiği zaman bunu cebimden karşılama ihtimalim de var. Hpnin garanti şartları ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim.







  • siz açmayın servise verin ilerde sorun olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasaxxx

    Arkadaşlar merhaba, Hp Dv6 6005st modeli bilgisayarım var. Özellikleri iyi ve gerçekten memnunum. Ama hayvanlarla dolu bir evde yaşadığımdan ve aktif çalıştığım için temizlik yapma fırsatı çok bulamadığımdan dolayı bilgisayarımın fanı tozdan ve tüyden dolayı hızlı çalışmaya ve ısınmaya başladı. Dv6 serisinin kötülendiği gibi aşırı sıcak olmasa da hatırı sayılır ses sinirlerimi bozuyor. Velhasıl kelam, fanı temizlemem lazım. Soğuk ayarda saç kurutma makinesi tuttum, süpürge ile fan deliklerini çektim ama gene de istediğim gibi değil durum. Garantisi devam ettiği için servise göndermek bir seçenek olabilir ama şirket politikaları gereği her cihaza format attıkları için cihazı eski haline getirmek biraz zahmetli olabiliyor. Binlerce müzik film ve dosya yedeklemesi bir işkence gibi geliyor. Bilgisayar işlerinden anlarım, diz üstü bilgisayarlarda de monte konusunda oldukça deneyimim var. Şu anki sorunu mu çözmek için cihazı açıp temizleyim geri kapatabilirim. Hp bunun için internette bir servis bile yayınlamış. Hatta kendi cihazınızı kendiniz tamir edin gibisinden bir yönlendirmeleri de var. Şimdi ben bu cihazı açsam ve temizlesem fanı, garantiden çıkar mı? Çünkü ileride donanımsal bir hatada değişim gerektiği zaman bunu cebimden karşılama ihtimalim de var. Hpnin garanti şartları ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim.

    muhtemelen biyerinde hpnin etiketi vardır açılmasın diye ama disk üzerindeki kapaklarda ama klavye altında illa bi yerinde etiket çıkıyor .

    oyüzden cihazınız garanti kapsamı dışında kalacağından hp servise ücretli bi şekilde temizleme işlemini yaptırabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.