Şimdi Ara

hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
40.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ftigrakli

    ya aslında yazıcı olarak bende hp pek sevmem ve aynı şekilde ben de hp c4280 aldım, ben gayet memnunum. yükleme çok sürdü, kabul ama yazılımlar ilgilenirsen fena değil. sen onu başka bir bilg. tanıtmaya çalış eğer o bilg. tanır ve su an denediğin çalışmazsa yeni bi windows kurulumu görünüyo denebilir.

    bende çok şükür hiç bir sorun yok. tarayıcı da çatır çatır tarıyo resmi de gayet güzel basıyor, ancak denildiği gibi mürekkebi dağılıyo. 1 hafta durdu resim üstüne bi damla su geldi hemen görüntü dağıldı.

    bence sizin söylediğiniz gibi çok kötü değil.




    kardeş hayırlı olsun makina inşallah hiçbir problem yapmadan kullanmaya devam edersin.bnde dün aldım makinayı tarama yapıyo,fotokopi çekiyor fakat pcden çıkış almıyor:(çözüm bilen bi arkadaş varsa yardımlarını acil bekliyorum...ayrıca bütün yazıcılardan çıkan resimlere su damlasa renk atar hp ye özel değil;)günah keçisi yapmayalım markayı:)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: telit35

    aldığım hp yazıcısı sorunlu çıktığı gibi
    bir de internetten yetkili servisini aramaya çalışıyorum
    bir türlü bulamıyorum
    hp sitesi ingilizce ve çok karışık
    hp yetkili servislerinin adreslerini
    bulabileceğim site varsa yardımlarınızı bekliyorum




    buyur kardeş.
  • merhaba bende de c4280 var bazen basıyor bazen basmıyor çözüm merkezini açmaya çalışıyorum hp aygıtı algılanamadı diyor yazıcı ve fakslardan uğraşıyorum sürekli ne yapacağımı şaşırdım
  • Ben birşey sormak istemiştim;

    Bende hp c4280 var. bunun kartuşlarını kendisi evinde dolduran var mı? varsa nerden doldurma malzemesi aldınız? nasıl yapıyorsunuz? verimi nasıl yani ilk hali gibi oluyor mu?

    eğer bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim.
  • Hp c4280 ile biz dolum işine giricez. Yapınca zaten donanımhaberde yazarım mutlaka
  • evet doğru söylemişler arkadaşım o ürün hp nin o segmentdeki yeni ürünü ve kalitesi falan gayet iyi..

    quote:

    Orjinalden alıntı: isaakcu

    merhaba arkadaşlar bugun bimeksten hp c4280 çok fonksiyonlu yazıcı aldım bu ürün yeni çıktı dediler acaba kullanan varmı vede ne gibi sorunlarla karşılaşıldı bilgi alabilirsem sevinirim
  • bence o cihazın kartuşlarını dolumda sorun yaşayabilirsiniz.....
    quote:

    Orjinalden alıntı: arandur

    Hp c4280 ile biz dolum işine giricez. Yapınca zaten donanımhaberde yazarım mutlaka
  • selam arkadaşım hp nin o modelini hatalı olarak ürettiğini düşünmüyorum ben eski çalıştığım yerde o cihazdan baya ir satışım oldu ve hiç rastlamadım bir arzaya ama taiki şans bu belli olmaz

    quote:

    Orjinalden alıntı: telit35

    arkadaşlar hp nin bu modeli
    anladığım kadarıyla çoğu kişide sorunlu çıktı
    hp gerçekten bu modeli arızalı üretmiş olabilirmi

  • hizlial.com da sorun yaşayabilirsiniz bilginiz olsun ben alışveriş yaptığımda baya bir beklemiştim tabi bu ürünede bağlı ama yinede dikkatli olmak lazım

    quote:

    Orjinalden alıntı: SamirCakir

    c4280i yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir çok arkadaşta tarayıcı sorunu olduğunu görüyorum benimkinde herhangi bir sorun yok. Yazıcısında arıza olan arkadaşlar vakit kaybetmeden aldıkları yere götürsünler bence, vatandan alanlara da allah kolaylık versin diyorum :) başka yer bulamadınızmı. Yeni alacak olanlarada hizli al .com u tavisye ederim.
  • hp c4280 aldım ancak yazılımı kuramıyorum.kurulum sonlarına doğru
    hata veriyor!usb takılı olduğu halde yazıcıyı görmüyor sanırım!?
  • arkadaşlar bn yandım bari siz yanmayın size söliceim şu yazıcıda hp den sasmayın derin

    bn canon mp210 aldım full die yoksa bnf4180 alacaktım bi da kartus parası verirmim die aldım fakat canon yazıcılar doldurulmuomus chip kullanıomus bi da dolum yapılmasın die bilgisayarcıya danıstım..şimdi c4282 ins alacvam electro worldden aldık ....bi da asla canon almam ve elimde kaldı satamıorumda kaldı elimde ....size tavsiyem asla canon almayın bnm canonda önce hp deskjet wardı simdi onu kullanıom canon kullanılmıo çünkü kartus parası 40ytl tanesi hiç alamam onun yerine yazıcı alıcam çünkü hpler 5 kez dolum hakkı warmısbana zaten yeter :) hp den sasmayın derim...canonda almayın derim :)
  • bn c4280 düsünüom ama hp nin baska güsel hangi markası war F4180 alacaktım oda mürekkep patlamıs ya kararsızım :S
  • ben de 4280 aldım. fotokopi ve çıktı alabiliyorum ama tarama yapmıyor. hp teknik servisi aradım, kaldırıp yeniden kurun dediler ama yine bişey değişmedi, usb kablo bağlı değil hatası veriyor. hp teknik servisindekiler usb 2.0 kablo al dedileri. heryere soruyorum satın almak için, teknosa da bile bilmiyolar 2.0 kablo ne demek, umarım bulurum. sorun yaşayan arkadaşlar da 2.0 kablo ile denesinler bence. belki de sorun vistadan..
  • Bende de hp c4280 var ne kart okuyucu sorunu , ne tarama , ne kopyalam , yazdırma vs. hiçbir sorunu yok.
    Ama cdsinden sürücüleri kurmak en az 25 dakikamı almıştı.Sanki windowsu kuruyoz.Yüklediği şeylerin hepsi de ıvır zıvır.Ama cihazın fonksiyonları sorunsuz olarak çalışıyor.
    Tek bi sorun var o da sorun sayılmaz ya da ben bulamadım dogrusunu.
    Şimdi diyelim bi tarayıcıya bi kagıt koydunuz onun fotokipisini alacaksınız.
    Direk cihazın ekranından scan-copy tuşları gelmiyor.Önce "load plain white paper and press ok" yazısı çıkıyor ekranda , bende önce en alttaki 3 tuştan birine basıyor , alignament paper yazarken X tuşuna basarak iptal ediyorum , ancak o zaman ekran scan-copy tusları cıkıyor ve kopyalıyorum.Öbür türlü pcden tara yazdır uzun iş.
  • Ben de bugün HP C4272 modelini aldım. Ancak bilgisayarım cihazı kesinlikle tanımıyor. Önce gereken sürücüleri yükledim, daha sonra da cihazı bilgisayara bağladım. 8 USB portunu da denememe rağmen sadece hata mesajı alıyorum. Ne önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 11 Mart 2008; 0:43:18 >
  • Yaşadığım sorun tamamen ara kablodan kaynaklanıyormuş. Manhattan marka USB kablosu satın alarak sorunu çözdüm. Cihazın tüm fonksiyonları çalışıyor.
  • arkadaşlar usb 2.0 kablo alın teknosadan sorun çözülücekk
  • bu modelde bir resmi, resim tara yada belge tara gibi bi menüde tarama arasında ne kadar fark var, resmi en kaliteli şekilde taramak için ne yapmamız lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenn -- 9 Nisan 2008; 22:13:46 >
  • ARKADASLAR MERHABA

    YAZICIYI DAHA YENI ALDIM HP4280 FAKAT DAHA CD Yİ YÜKLEMEDE SORUN OLUSTU ERİŞİM ENGELLENDİ DİYE YAZI CIKIYOR VE YUKLEME TAMAMLANAMIYOR.NAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDERMISINIZ????????
  • Arkadaşlar bende bu yazıcıyı aldım memnunum fakat içinden usb kablosu çıkmadı almam gerekti ç.kale teknosadan 149 ytl + 6 ytl (kablo) bu fiyata aldım.Önce cd yi yükleyip uyarı verince pc ye bağlayarak yükledim.Tüm fonksiyonları çalışıyor. Güzel bi ürün fakat hızlı taslakta yazdırdığımda yazılarda kayma oldu anlamadım neden olduğunu.
    Başına gelen varmı acaba ???

    Saygılar....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.