Şimdi Ara

HP Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 07.11.2008 garanti süresi başlangıçlı pavillon dv5 1150et bir laptopum var ve Bataryasının arızasından sonra HP'nin teknik desteğiyle iletişime geçtim ve birkaç mail sonrasında bana yeni bir batarya gönderdiler 19.08.2010 tarihinde ve şu günlerde bu bataryada hakkın rahmetine kavuştu malesef benim sormak istediğim o bataryanın kendi özel garanti süresi varmıdır acaba bilgisayarın kendi garanti süresi şuan sona erdi bataryayı ise 1yıl 3aydır kullanıyorum.

    Kısacası bataryanın ayrı bi garantisi varmı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuzer11

    07.11.2008 garanti süresi başlangıçlı pavillon dv5 1150et bir laptopum var ve Bataryasının arızasından sonra HP'nin teknik desteğiyle iletişime geçtim ve birkaç mail sonrasında bana yeni bir batarya gönderdiler 19.08.2010 tarihinde ve şu günlerde bu bataryada hakkın rahmetine kavuştu malesef benim sormak istediğim o bataryanın kendi özel garanti süresi varmıdır acaba bilgisayarın kendi garanti süresi şuan sona erdi bataryayı ise 1yıl 3aydır kullanıyorum.

    Kısacası bataryanın ayrı bi garantisi varmı ?

    Hiçbir fikrim yok. Mail attığın yere tekrar mail at böyle böyle oldu ne yapabilirim diye




  • Mail gönderdim şuan gelişmelerden haberdar ederim.
  • bazı markalar leptop kadar 2 yıl garanti verir ama bazıları 1 yıl öğrenmen lazım mail atmışsın cevabı bekleyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuzer11

    Mail gönderdim şuan gelişmelerden haberdar ederim.

    İnşallah olumlu bir cevap verirler
  • ilk gönderdiklerindekini yaklaşık 2 yıla geliyordu istediğimde o zaman hiç birşey demeden gönderdiler 3-4 günlük yazışma sonrasında yeniden teknik destekle iletişime geçtim. benden bios güncellememi istediler sorun hala devam ediyorsa HP asistant'ın pil denetimi işlemini yapmamı ve sonucu onlara resim olarak göndermemi istediler. Önceki seferki işlemlerle aynı şeyleri yapmamı istiyorlar inşallah aynı sonucu alırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuzer11

    ilk gönderdiklerindekini yaklaşık 2 yıla geliyordu istediğimde o zaman hiç birşey demeden gönderdiler 3-4 günlük yazışma sonrasında yeniden teknik destekle iletişime geçtim. benden bios güncellememi istediler sorun hala devam ediyorsa HP asistant'ın pil denetimi işlemini yapmamı ve sonucu onlara resim olarak göndermemi istediler. Önceki seferki işlemlerle aynı şeyleri yapmamı istiyorlar inşallah aynı sonucu alırım :)

    Bence de alırsın gibi geliyor eğer senden ücret talep etselerdi bu kadar çok işlem yaptırmazlardı herhalde
  • selam..

    cihazın üzerindeki batarya cihazla beraber biter garantisi.. daha sonradan yollanan bataryanın kendine has garantisi olmaz.. ancak siz bataryaya para verirseniz aldığnız tarihten itibaren iki yıl olur.. cihazınızın garantisi bitse bile bataryanın faturasıyla garantisinden faydalanabilirsiniz..

    Saygılar..
  • Hp'den mail geldi benden adres bilgilerimi istediler. önceki olayla aynı şekilde gelişiyor bugün net bi sonuç gelecektir.
  • quote:

    Cihazinizla ilgili olarak, pil siparisi icin ------------ numarali kayit acilmistir. Yurtdisindan gelecek olan bu parcanin ulasim suresi, stok durumu ve kargo surecine gore degismektedir. Mumkun olan en kisa surede yeni piliniz belirtmis oldugunuz adresinize ulasacaktır.

    HP urunleriyle ilgili sorularinizda yardima hazir oldugumuzu belirtir, calismalarinizda basarilar dileriz.

    Saygilarimla,



    HP'yi bir kez daha takdir ettim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuzer11

    Hp'den mail geldi benden adres bilgilerimi istediler. önceki olayla aynı şekilde gelişiyor bugün net bi sonuç gelecektir.

    Hadi gözün aydın kardeş mutlu sona ulaştın
  • yazışma yaptığınız HP servisinin adresini yazar mısınız?
  • yazışma yaptığınız HP servisinin adresini yazar mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.