Şimdi Ara

HP 8500---HP CC335B ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok acil bir yazıcı almam gerekiyor ve belirlediğim iki model arasından bir türlü karar veremedim.Acaba hangisi daha üstün ve kullanışlıdır,bu ürünlerle ilgili bilgi sahibi olan ya da kullananlar varsa eksisi artısı nedir yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

    Yazıcılar:HP PhotosmartPremium cc335b ve HP Officejet Pro 8500dwn

    Aradığım özellikler:Fax dahil hepsi bir arada-kablosuz kullanımının zahmetsiz ve kullanışlı olması-fotoğraf baskısı,kartuş ekonomisi ve renk baskı kalitesi ve son olarak cihazın genel olarak şık görünürlüğü gibi şeylere dikkat ediyorum,bunlara göre bir seçim yapmak istiyorum bu iki cihaz arasında?



  • 8500dn var bende. Bende geçen cumartesi aldım. Bence gayet güzel bir alet. Kurulumu bir hayli uzun sürüyor. Ben yerel ağ üzerinden kullanıyorum ve firewall ayarlarını 1 haftadır tamamlayamadım... Scanleri bilgisyarıma gönderemiyorum ağ üzerinden. Ama çok kullanışlı şık ve performanslı bir alet. Çift taraflı baskı yapması da ayrı bir güzel.
  • Yazıcıyı aldım arkadaşlar,seçimimi 8500dwn den yana kullandım,başta özellik farkı gözükmediğinden beyaz görüntüsü yüzünden pc'm ile uyumlu olur diye diğerini alacaktım ama inceleyince vazgeçtim. cc335 le özellik olarak kağıt üzerinde pek fark gözükmüyor gibi idi ilkin ama cihazları inceleyip didik didik etme fırsatı buldum ve aralarında oldukça fazla fark olduğu anlaşıldı ve hem daha performanslı hem de daha yeni bir model olduğu için 8500dwn yi seçtim.
  • hayırlı olsun...
  • Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.