Şimdi Ara

Hp 530 Business için 30 Puanlık bir uzman sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bir adet Hp 530 Business notebook sahibiyim. Bu notebook un desteklediği maksimum bellek nedir sorusunda ciddi kafa karışıklığına sahibim. Öyle ki, Urunu satın aldığım yer de dahil olmak uzere max desteklenen 2Gb DDR2 667mhz ram olarak belirtiliyor. Ancak Everest Ultimate Edition 5.00.1650 ile baktığımda şu şekilde bir sonuç alıyorum. Eski versiyonlarda da bu sonuç aynı idi. Ama iyice merak eder oldum. Bu konuda siz ne diyorsunuz ?

     Hp 530 Business için 30 Puanlık bir uzman sorusu



  • arkadaşım doğru cevap olurmu bilmem ama bende de hp 530 laptop var seri no GU334AA#AB8 bende orjinal vista home basic yüklü başlattan yardım destek bölümüne girdiğimde orada sistem bilgileri ismli bir bölüm var oraya girdiğinde gerçek değeri görebilirsin. (ben bu bilgisayarı aldığımda 1gb ram vardı hpyi arayıp sordum 2gb destekler dedi ama orada 4gb desteklediği yazıyordu bende bi kumar oynadım 4gb ram aldım taktım ve uzun zamandır sorunsuz olarak kullanıyorum) sana oraya bakmanı tavsiye ederim. umarım sende o bölüm vardır ve umarım bu mesajım sorununa bir nebzede olsa çözüm olur.
  • Anakart: INTEL 940 GME

    Bu anakart en fazla 2048 MB destekler. Yani 2 gb.
  • Sonunda denendi. 4GB destekliyor arkadaşlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Atahualpa

    Sonunda denendi. 4GB destekliyor arkadaşlar.

    Aynı durumu benim COMPAQ F505ea da da yaşadım. Tüm fabrika verilerinde maksimum RAM 2GB yazıyordu. Bu yüzden de 512+512 olan RAM leri 1+1 ile değiştirmiştim. Aynı zamanda ASUS EeePC me de tek slot 2GB RAM almıştım. Forumda biri F500ün 4GB gördüğünü yazdı. Ben de ilk önce itiraz ettiysem de bir deneyeyim dedim ve ASUStan 2GB çıkardım ve 1GB yerine taktım ve sonuç :) 3GB tı gördü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.