Şimdi Ara

HP 2060 SORUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
13.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu cihazın fotokopi kalite ayarı gibi bir seçenek var mı?
    Yüksek kalitede fotokopi yaptığı için gereksiz mürekkep yiyor. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baldoz
    Arkadaşlar bu cihazın fotokopi kalite ayarı gibi bir seçenek var mı?
    Yüksek kalitede fotokopi yaptığı için gereksiz mürekkep yiyor. Teşekkürler.

    Öyle birşey yok sanırım hocam ayarlara baktım
  • Teşekkür ederim bilgi için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeRraN

    Buraya girip üretici yazılımını güncellersen problemin çözülcektir.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=oj-88088-2&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&os=228&product=4157336&sw_lang=

    "Bu Güncelleştirme, Tek Başına bir Kopyalama Yapılırken Hedef Boyutu A4 olarak ayarlayarak Aygıttaki bir Sorunun Giderilmesine yardımcı olur"

    bugün bu yazıcıdan aldım, ve aynı sorun var, fakat güncellemeyi yapamıyorum, yazıcı bilgisayara takılı açık ve hata vermemiş olması gerekiyor, diyor ve zaten öyle fakat güncellemeyi yüklemiyor, nasıl edecez bunu bileniniz varmı?




  • @zorba87
    Güncellemeyi yüklemek için HP Güncelleştirme uygulamasını kullanırsan sorunu çözersin.
  • Bu soruna çözüm bulabildiniz mi? ona göre alıcam bu yazıcıyı.
  • HP 2060 yazıcıyı aldım dün, birçok deneme yaptım dediğiniz sorunla karşılaşmadım. bire bir aynısını fotokopi çekiyor cm azalması yok yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spade35

    HP 2060 yazıcıyı aldım dün, birçok deneme yaptım dediğiniz sorunla karşılaşmadım. bire bir aynısını fotokopi çekiyor cm azalması yok yani.

    kağıdın en altından yaklaşık 2cmlik kısıma yazmıyor, güncelleme geldi ama güncellemeyi kuramadım bende, aslın çok sorun değil ama işte bazen sonuna kadar yazılmış sayfalar sorun oluyor
  • sevgili teknoloji yoldaşları, hp 2060 oldukca guzel bır yazıcı, ara sıra fotokopı ıhtıyacımı gıdermek ıcın aldım cok hızlı fotokopı cekıyor ve hıc kagıt sıkıstırmıyor, gorebıldıgım tek eksısı kapagının altındakı beyaz bolgeyı duz sert plastıkten yapmıslar, yanı sungerlı degıl dolayısıyla pasaport, pvc kaplı ehlıyet gıbı kalın bırseyın fotokopısını cekmeye calıstıgın zaman tam kapanmıyor bırkac mm. havada kalıyor ve olusan bosluktan dolayı kagıdın gerı kalan kısmını sımsıyah basıyor, buda ekstra murekkep malıyetı demek. Bunun dısında hıcbır eksı yonunu goremedım gonul rahatlıgıyla alabılırsınız (ben 117 lıraya almıstım)
  • arkadaslar benim sorunum resim tara dedigimde hic birsey olmuyor iki kere tıklıyorum bi yapacak gibi simge dönüyor ama olan bisey yok... güncelleme filan denedim sorun veriyor, yok kagıt sıkısması, yazıcı acık olacak vb hersey normal ama olmuyor. daha yeni aldım bu sebepten ötürü geri verebilirim, yardımcı olursanırz sevinirim...
  • yazıcıyı kurduktan sonra takılı olduğu usb portunu değiştirdiysen yapmış olabilir ama Yeni aldıysan geri götür bi test etsinler, bozuk çıkmış olabileceğini sanmıyorum. Eğer internet yoluyla aldıysan direk kargoya ver bi baksınlar (bu gibi durumlarda genelde kargo masrafları kullanıcıya aittir)
  • tesekkür ederim ama hep aynı yere takılıydı usb kablosu ama olmuyor, bugün geri götürmeyi düsünüyorum olmazsa geri verebilirim acaba önerebileceginiz 150 tl civarında baska bi model war mı, bunu kartusu uygun diye secmistim ama bu tarayıcı olayı soguttu benim tümden
  • Soğumana ve geri vermene gerek yok ben kullanıyorum tarayıcıyı canavar gibi, olmadı değiştir. baktın yine olmuyor belkide pc'inde bir problem vardır??
    Başka bi alternatif yok sakın vazgeçme ; )
  • ben kullanıyorum sorunsuz bendeki
  • redboxer82'a katılıyorum piyasada pekbi alternatifi yok şuan için eğer bozuksa değişim yap bence de.
  • arkadaslar sagolun yazılımdan kaynaklana bi sorunmus, benim windowsta sorun warmıs format attım sorun çözüldü. Harbi canavar gibi makineye laf yapmışız
  • arkadaşlar bende yazıcı her açtığımda bir deneme sayfası yazıyor bunu engellemek için ne yapabiliriz.
  • Bende hp 1050 A yeni aldım. bilgisayara henüz bağlamadım. sadece fotokopi özelliğini kullandım. Bende de sayfanın son 1.5 cm lık kadar kısmını çekmiyor. tarayıcıyı takip ettim. tarayıcı sayfanın sonuna kadar ilerlemiyor yaklaşık 2- 2.5 cm kalaya kadar ilerliyor. Ne yapmak lazım.. Geri götürsem mi acaba :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backup77 -- 9 Ocak 2012; 23:19:44 >
  • 2060 ların ilk çıkan serisinde fotokopi de tam %100 baskı alamazsınız. Çünkü tarayıcı lambası %100 ünü taramıyor. Yani donanımsal bir hata vardı. HP şimdi yeni çıkardığı 2060 larda bu sorunu çözdü. Yani bilgisayar çıktısı tam çıkıyor fakat fotokopide sayfanın altından bazı kısımları yazmıyorsa bu donanımsal bir eksilkik ve firmware gibi işlemlerle çözemezsiniz. HP bunu kabul edip yazıcılarını da geri toplatmadı. Konu bu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @muhammet@


    quote:

    Orijinalden alıntı: TeRraN

    Eğer kağıdın üstünden 1.5 cm boşluk varsa bu normaldir çünkü cihazın kağıdı tutma alanı mevcut her cihazda değişir bu alan carriage mekanızmasının genişliğine bağlı aslında. Kağıdın baş kısmını sol alt köşede a4 yazan çizgiye sabitleyin tekrar kopya deneyin eğer kağıdın baş kısmındaysa bu boşluk normaldir.


    Sol alt köşede A4 yazan çizgiye sabitleyerek kopyalıyorum zaten,a4 yazan çizgiden 1.5 cm içeriye kadar ki kısımdaki yazıları yazıcı okumuyor,yani bu durum da kağıdın alt kısmından 1.5 cm'lik alanı kopyalamamış oluyor,zaten word'de alt kenar boşluğunu sıfır yaptığımda yine fotobilemede olduğu gibi kağıdın altından 1.5 cm'lik alanı görmüyor, o kısma yazdığım yazıları yazıcı çıkarmıyor;çünkü yazıcı A4 eksi 1.5 cm'lik bir boyutdaki kağıdı kopyalayabilme yeteneğine sahip,tabi bu kağıda da a4 kağıdı diyemeyiz,a4-1.5 cmlik bir kağıt deriz.Bununla birlikte yazıcı A4 fotokobileyebilme yeteneğine sahip olması gerek,eğer bu yeteneğe sahip değilse niçin yazıcı seçeneklerinde a4 seçeneği var,a4-1.5 cm kopyalar yazsalar daha iyi olur,ben yazıcı kağı boyutu seçeneklerinde a4 seçeneğini görünce a4 kağıdını fotokobileyebilir zannetmiştim,zannedersem hp bu uygulaması ile iy bir çalım atmış oluyor,aslında kaliteli bir kanon yazıcı alacaksın,mürekkep tanklarını kartuşa bağlayacaksın,cayır cayır kullanacaksın.

    bende 1050 kullanıyorum sol alt köşe değil hocam. sağ alt köşeye sıfırlama yapmanız gerekmektedir. bir deneyin.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.