Şimdi Ara

Hotwheels koleksiyonum için Citroen C4 arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ufak çaplı bir Hotwheels koleksiyonum var, kafayı Citroen C4 'e takmış durumdayım, varsa bulan gören satın almak istiyorum. Yurtdışı sitelerde mevcut ama uğraşmak istemiyorum onlarla.

    Örnek resimleri ekliyorum;

    Hotwheels koleksiyonum için Citroen C4 arıyorum.
    Hotwheels koleksiyonum için Citroen C4 arıyorum.

    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam bende de var bu merak. Evde 30-40 tane var. Yaş 33 ama nedense alıp alıp duruyorum. İşin ilginci çoğu kişi bunu kutusundan çıkarmadan öyle saklıyor. Bana da öyle keyifli gelmiyor. Kutusundan çıkıp TV altliginda yan yana tutmak daha hoş geliyor. Kutusundan çikarmamalarinin bir sebebi var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizilmesin ve orijinalliği bozulmasın diye bence. Ama dediğin gibi ben de açmadan duramam.Kardeslerime hediye olarak alarak başladım sonra benim hobim oldu:) Çok güzel yapıyor adamlar;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen yok ama 16''Bugatti chiron 7/10 siyah var.
    kutusu açılmamış.
  • satarken iyi oluyor.
  • bende citroen c3 var işini görürmü bilmem. az daha uğraşırsam c4 te bulurum biryerlerde duruyor tek tek bakmam lazım. ne kadar vereceğini söylersen uğraşırım ))

    Hotwheels koleksiyonum için Citroen C4 arıyorum.

    ayrıca hani ilgilenen olursa mini cooper kolleksiyonum var hepsi kutuda. hatta antika 1970 model orjinal ingiltere üretimi olanda var. isteyen varsa satarım. yurtdışı değerleri 15$ 45$ yu bulan nadide sınırlı sayıda arabalar mevcut. hiçbir tamir boya yok. %95i kutuda hiç açılmamış. bi sırt çantası dolusu var. zamanında bir merak topladım. ürünlerin hepsi farklı ülkelerden yurtdışından gelme. kimisini açık artırma gibi almıştım. bazısı yurtdışı sitelerinde bile satılık ilan yok. bir yer yapar, koyar izlerim derim. sırt çantasına koyduğumdan beridir çıkmadı çünkü hevesim kaçtı. bana göre değilmiş. halen sırt çantasında duruyor. 40-50 adet kadar var. artık sırt çantamı kullanmak istiyorum ))) çok emek zaman ve para harcamayı bırak o kadar ülkeden bu kadar ürünü toplamak ayrı bir olay. o yüzden hiç satlık etmeyi düşünmedim. ama bu konuyu görünce buraya yazıyorum. işine gelen varsa satabilirim.

    örnek olsun diye yurtdışı bazı ilan fotosunu aşağı koyuyorum. bendeki araçlar türk bayraklı fotodaki olanlar. fotonun dışında 10 tane kadar daha var.

    Hotwheels koleksiyonum için Citroen C4 arıyorum.Hotwheels koleksiyonum için Citroen C4 arıyorum.Hotwheels koleksiyonum için Citroen C4 arıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.