Şimdi Ara

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ8L 09 U (TK) Çamaşır Makinesi aldım, kötü mü yaptım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
36.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Makineniz hayırlı olsun. Kireç önleyici aparatta aslında en büyük suç servise değil, firmaya ait. Firma servise bu kadar kireç önleyici aparat satmak zorundasın diye baskı yapıyor. Servis de montaja benzin parası verdiğinden acısını o aparat ile çıkarıyor. Elbette etik değil, ancak bu konuda servis kadar servisi buna mahkum bırakan firma da suçlu. Bunu belirtmek istedim. Şikayetinizi mutlaka Ariston'a iletin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volki34.1976

    valla 6 aydır kullanıyorum çok memnunum 9 kiloluk olan
    sessiz yıkaması güzel
    7 yıl garantimide yaptırdım
    sorunun olan varsa yardımcı olabilirim...

    Güle güle kullan kardeşim ben de aldım çok da güzel kullanıyordum aaa birde arıza yaptı 7 yıl garantide bitti servis tamiri için 600 tl istei neden biliyormusun kazanı plastikmiş bilyeleri dağılmış ama çelik kazan olsaymış 100 tl ye halledilirmiş şimdi yeni çamaşır makinesi alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • buharla yıkama özelliği olan aqualtis modelini aldım servis 75 lirara bir kireç önleme aparatı sattı.onu almazsam makine rezistansı kireçlenirmiş falan aldık.öyle dendiği gibi çok sessiz felan da değil.beyazlı yıkadık morarttı.lekeler duruyor giiysilerde pis bir koku .feci kırışmış çamaşırlar eski makinemi arattı.
    kesinlikle almayın.ben bir hata aldım.geri iade için uğraşıyorum
  • Aslında tercihiniz gayet iyi marka için çok olumlu konuşamayacağım ancak model olarak aristonun en iyisi diyebilirim. Ses,kırıştırma ve koku aristonun genetik problemlerinden. Ancak şöyle de birşey var maliyet düştükçe kalite de düşüyor haliyle. Artık öyle çelik kazan bir cihaz almaya kalksanız çok az marka üretiyor onlar da çok uçuk rakamlara piyasaya sürüyor. Aldığınız kireç önleyiciyi sökün musluktan ve içini açıp bir bakın sadece 2 adet mıknatıs var yani açık konuşayım o filtre cihazı kuran servis elemanına prim kazandırmaktan başka hiçbir fayda sağlamıyor. Umarım yardımcı olmuştur bu cevabım. Tüm sorularınız içinhttp://www.beyaz-esya-servisi.net/ Beyaz Eşya Servisi




  • Ariston aqualtis AQ83L 09 TK model çamaşır makinesinin ortalama yıkama süresi nedir? benim makinem 3buçuk saat boyunca sıkmaya geçmeden sürekli yıkama yapıyor. yardımcı olabilecek, tecrübeli birisi var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.