Şimdi Ara

Hotmail hesaplarıma sürekli saldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürekli Kullandığım hotmail hesabıma bi kaç aydır sürekli saldırılıyordu. Giriş hareketlerine baktığımda üst üste yabancı ülkelerden giriş girişimleri oluyor. Bu kadar saldırının üstüne başka hesaplar birde iş için kullandığım bir hotmail hesabı açtım. bu gün üçüne birden girme girişimi olmuş. microsoft dan dahesabınıza biri erişmiş olabilir diye mesaj geldi. hemde tüm hotmail adreslerim için aynı anda geldi.


    Bu durumu anlayamadım ve son derece canımı sıkmış durumda. Birde bu aralar instagram ve twitter hesabımada çalma girişimi oldu hepsi üst üste geldi. Sİzce neden olabilir ?




  • bunların hepsini pc üzerinden mi yapıyorsun yoksa mobilden mi? Pc ise sisteminde yazılım virüs falan olabilir temiz bir format attır, mobilse onada aynı şekilde olabilir telefonu sıfırla. ayrıca pc yede iyi bir virüs programı kur

  • Geçmiş olsun.


    Maalesef kullandığınız PC/PC'ler ve/veya telefon/telefonlara sızılmış gibi görünüyor. Daha önce hiç giriş yapmadığınız bir Wi-Fi ağından dahi (ilgili ağın güvenlik protokolleri etkin değilse) cihazlarınıza sızılması mümkündür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.