Şimdi Ara

🌐 Hostolog.com・🚀 E5-2697v2 İşlemci ・🔰 Gelişmiş DDoS Koruması ・🛠️ 7/24 Teknik Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hosting, domain, VDS, sunucu ve veri merkezi hizmetlerimizle işletmenizin dijital alanda öne çıkmasını sağlayın. Esnek paketler, hızlı erişim, güvenlik önlemleri ve kesintisiz performans ile işinizi büyütün. Detaylı bilgi için bize başvurun.

    Hakkımızda

    Biz Hostolog.com ekibi olarak Sanal Sunucu, Oyun Sunucusu, Web Hosting, Alan Adı, Nested Sunucu, Fiziksel Sunucu ve Co-Location alanlarında maliyetlerinizi düşürüp, hizmetten en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen şirketiz. Yeni nesil Firewall cihazlarımız ve sürekli güncellenen Firewall kuralları ile oyun sunucularına özel yapılandırılmış özel kurallar yazıyoruz. Sizlere değer veren 7/24 desteğimizle her daim yanınızda olup, sizlere sunduğumuz hizmetler ile sizleri işinizde en yüksek yerlere ulaştırmayı hedefliyoruz. Genç, dinamik, alanında bilgili ve yıllardır bilişim sektöründe yer almış kemik kadromuz ile, müşterilerimize geniş çözümler sunarak bireysel ve kurumsal pazarda etkili ve önemli bir konuma gelebilmeyi ve Türkiye'de bilişim sektöründe akla gelen ilk isim olmayı arzuluyoruz.


    Vizyonumuz

    Müşterilerimize geniş çözümler sunarak bireysel ve kurumsal pazarda etkili ve önemli bir konuma gelebilmek ve Türkiye'de bilişim sektöründe akla gelen ilk isim olmaktır.


    Misyonumuz

    Her türlü ürün ve hizmetimizi kaliteli, hızlı ve güvenilir bir biçimde sunmak ve böylece siz müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak ve güvenini kazanmaktır.


    Ticari Bilgilerimiz

    Şirket Unvanı: Hostolog Bilişim Teknolojileri Vergi Mükellefi: Efe Uras EMÜLER Vergi Kimlik Numarası: 3340873407 Vergi Dairesi: Karşıyaka BTK Yer Sağlayıcı Sorumlusu: IŞIL UMAN


    İletişim

    Çağrı Merkezi: +90 (850) 304 2011 Discord Sunucumuz: https://discord.com/invite/kPpw3Nfnee Genel E-Posta: iletisim@hostolog.com Adres: Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı, Folkart Towers, B Kule, No: 39, Kat: 25, Kapı No: 2511, 35530, Bayraklı/İzmir









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.