Şimdi Ara

Hosting önerisi yapabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam çoook değerli dh üyeleri

    Bi site açmak istiyorum . Önce forum olarak başlamayı düşünüyoruz daha sonra belki genişletebiliriz. Açıkçası bu işlerden pek anlamıyorum. daha önce 1-2 forum daha açmıştım fakat heves gidermek gibi diyelim.

    Hosting konusunda bana öneri gerekiyor. Güvenilir ve iyi bi firma önerebilirseniz iyi olur. Ayrıca bilgim olmadığı için nasıl özellikler olması gerektiğini de bilmiyorum. linux windows olmasının farkı, ne kadar alan kapasitesi gerektiği, trafik gibi bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..



  • Bu konunun acemisiysenhttp://www.hostgator.com.tr sitesinden baby paketi almanı tavsiye ederim. Hatchling biraz daha ucuz ama tek bir domain için kullanabilirsin. Baby paketini istediğin kadar domainde kullanırsın. Site türkçe, teknik destek de türkçe.
  • Bilişim dünyası ile çalış derim hocam. Ücretsiz kurup tema filan da yüklüyorlar, bende burdaki arkadaşlar sayesinde tanıştım. Adamların destek gayet iyi. He bide şu var, hazır tüm forumları cpanelden on saniyeye indir kaldır yapmadan kurulum sağlayan bi zımbırtıları bile var.
  • hocam sakın natro alma bin pişman olursun ben kurumsal plan aldım aşağıda sitelerim bakın çoğu zaman site açılmıyor bile hatta 500 kb resim yüklemeye çalışıyorum onu bile yüklemiyor site dosyalarımı arkadaş kendi hosting ine attı denedim canavar gibi natro berbat müşteri destek hattıdakile bir p...k anladıkları yok dava edecem dedim adam senin pc sorunlu dedi ya yuhh iş yerindeki 12 laptop ve 8 masa üstü pc de arızalı evdeki 2 laptop 1 masaüstü 1 tane netbook da arızalı her yere giriyorlar sadece benim uyduruk sitemde sorun yaşıyorlar sayfaları temizleyin yok bunu temizleyin ya kardeşim biz çobanmıyız biliyoruz bunları zaten temizliyoruz benden tavsiye bundan önceki sitem turkticaret.net dendi hizmet gördüm ya müşteri destek hattı on numara çözemedikleri olay yok ama 150 tl ve ben natroyu dava edecem hemen başka yerede geçecem

    not: zamanım çok canım sıkılıyor zırt bırt sorun yaşamak istiyorum bir sitem olsun yarım yamalak çalışsın derseniz kesin natro alın bunların hepsi natroda var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: webkruvazör


    quote:

    Orijinalden alıntı: dreamoguz

    Bilişim dünyası ile çalış derim hocam. Ücretsiz kurup tema filan da yüklüyorlar, bende burdaki arkadaşlar sayesinde tanıştım. Adamların destek gayet iyi. He bide şu var, hazır tüm forumları cpanelden on saniyeye indir kaldır yapmadan kurulum sağlayan bi zımbırtıları bile var.


    Forum kuracaksanız ve forum dili php olacaksa linux her zaman daha iyidir, daha randımanlı çalışıyır az sıkıntı çıkarır. Ben şahsenwww.bilisimdunyasi.org ile çalışıyorum 2 forum sitem onlarda ücretsiz kurulum sağlıyorlar, destek konusunda baştan savma filan da yok, gayet güzel cevap veriyorlar. Şimdilik alan konusunda sıkıntı yaşamazsın lakin trafik özelliği yüksek bir hosting almanı öneririm, daha sonra büyürse şayet, ilk önce trafik sıkıntısı çekersin.


    +1




  • slm arkadasım eger ilgilenirsen sana domain+host iler birlikte kurulumunu resimli olarak analtım ve forumun admin panelini kullanımı ayarlarının nasıl yapıldıgını 75 liraya gösterebilirim ilgenen arkadaslar olursahttp://www.facebook.com/GuRKaNDoGaN1905 bana burdan ulasabilirsiniz ;)) iyi günler
  • reeldizayn@hotmail.com ekleyin yardımcı olayım . samimiyetle söylüyorum php kullanan arkadaşlar hiç bir sıkıntı yaşamaksızın kullanabileceğiniz hosting sağlıyorum.ni.net.tr alt yapısıyla gerçekten kesintisiz ve kaliteli tam manasıyla.isteyen olursa tasarım konusundada yardımcı olabilirim.seslisohbet uzmanlık alanım olmakla birlikte wordpress , eklentileri , seo'su gibi gibi konulardada yardımcı olurum.buyrun uygun fiyata kaliteli hizmet alın .
  • türk şirketleriyle hiç uğraşma derim. kopmalar, saldırı olduğunda eli kolu bağlı olma, sunucu yoğunluğu altyapı yetersizliği ve yetersiz bilgiye sahip yetkililer. sunucu kiralayıp hosting firması açtık diyorlar.

    hostgator hosting konusunda

    softlayer ise profesyonel sunucu vs. konusunda en kaliteli şirketlerdir.
  • Merhaba,

    Yelhosting i öneririm. uzun zamandır kullanıyorum.herhangi bir memnuniyetsiliğim olmadı. İlk hosting alımında ücretsiz script kurulumuda yapıyorlardı. Şuan devam ediyormu bilmiyorum.
  • NATRO'dan uzak durun. Serverlerinde çok aşırı site barındırdığından sitelerin bir kısmı bir müddet kapalı kalıyor.

    Size tecrübenin konuştuğunu söylemek istiyorum.

    Sitemizin şu an kapalı olduğunu da belirmek isterim her 15 dakikada çok yavaşlıyor bağlantı daha sonra kopuyor.

    İnanmayanlar olursa yaşadığımız bağlantı hatalarının çetelesi mevcuttur.

    Siz siz olun yurt dışı kaynaklı bir host bakın ülkemizdeki hostlar pamuk ipliğine bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.