Şimdi Ara

hosting aldım yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hosting paketi aldım ucuz du belki aldandım bana şirket tarafından 3 tane mail gonderildi hem diyorlar hesabınızdan 12$ çektik hemde çekmedik 1 daha ne yapmalıyım ingilizcem okadar da iyi degil yardımcı olun. param mı yandı bilmiyorum öğrenci adamım param gittiyse yandım :(



  • öncelikle başınıza gelene üzüldüm benimde pek yeterli ingilizcem yok fakat size gelen mailleri buraya koyarsanız ve ne yazmak istiyorsanız türkçesini yazın ingilizcesi iyi olan arkadaşlarımız çevirir. bu arada nasıl bi hosting paketi aldınız bilmiyorum ama biz yıllık 6 tl'den hosting hizmeti sağlıyorsuk. keşke tr firmalarıda gezseydiniz. hem destek konusunda daha hızlı ve kolay analaşabilirdiniz.
  • 40GB sınırsız trafik baktım ama uyarıyorum arkadaşlar iyi olabilir ama 3ix den lütfen almayın güvenilir degil parayı ödesenizde tekrar ödeme istiyor ben ödememi iptal ettim son anda kurtuldum.
  • Merhaba size gönderilen mesajları sizin adınıza cevirebilirim size ancak bu tür hizmetleri almadan araştırma yaparak satın almanızı tavsiye ederim. Güvenilir ve arkasında destek olan firmaları tercih edin. Türk haklı yapımız itibari le nedense hep ucuz işler ve beleş peşinde gezip bazen başımıza gelmeyen kalmıyor. Bu işi ucuza yapan bir çok Türk firması var bizde bunlardan biriyiz 1994 den beri hizmet veriyoruz üstelikwww.domain34.com,www.meslekrehberi.com web sitelerimizi inceleyebilirsiniz. Sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Hosting paketlerimiz 9.99$ dan başlıyor Paypal, Checkout, Banka Havalesi gibi güvenli ödeme altyapısı kullanıyoruz. Kredi kartınızı kullanmak istemiyorsanız Banka havalesi veya posta çeki ile ödeme yapabilirsiniz veya bizi arayarak kredi kartı işlemlerinizi müşteri temsilcimize yaptırabilirsiniz.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domain34.com -- 19 Nisan 2009; 14:10:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.