Şimdi Ara

Hosting alacam yardım edermisiniz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok beklersin yazmasını hakan abi :)
  • info@yasamhost.net ekle görüşelim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muff

    info@****.net ekle görüşelim



    can mı yaktınız da adresiniz sansürlü? nedenini merak ettim?
  • bilmiyomki bende ne olmus yonetim sansürü lütfen açın




  • quote:

    Orjinalden alıntı: muff

    bilmiyomki bende ne olmus yonetim sansürü lütfen açın



    mailini editle boşluk bırakarak..örn,abc.net deil de a b c.net veya a bc.net şeklinde yaz




  • LiLattah ve Eltun hitaben :)

    Firmamız 1999 senesinden beri host satmaktır ve görmekteyim ki adamer.com.tr yi 14 haziran 2006 da açmışsınız.tabiki onceden baska adreslerden bu işi bir şekilde yapıyor olabilirsiniz.Layered Technologies, Inc. 'den kiraladıgınız bir sunucu ile bu iş ne kadar yürüyor bilmiyorum.turk telekomun alt yapısına güvenerek 2 ayda bir kopan yurt dısı fiberlerinin hiç kopmayacagını dusunerek mi yurtdısından host satıyorsunuz yoksa ucuz oldugu için mi? Tabi biz ucuza host satan bir host firması olarak onca alt yapı maaliyetini hesaplamadan ve paraya kıymadan kurmadıgımız datacenterlarımızda bu hizmeti veremiyoruz değil mi ? :) whois ve uptime grafiklerini inceleyelim ip bloklarını inceleyelim lutfen ondan sonra post gonderelim.saygısızlık oluyor.

    Biz ayda 3 dolara host satmıyoruz 8 dolara domainde satmıyoruz sanal pos için bankanın istemiş oldugu aktif sitewww.kurumsaldns.com dur fakat goruldugu uzere aktif değildir :) biz bu işi ayaga dusurmedik, dusureni de sevmeyiz.leased awbs lisansı almakla da olmuyor malesef bu işler. datacenter izmirdedir adresi : Menderes Caddesi No:286 Yalazan İş Merkezi Kat : 4 (Komple) Şirinyer İzmir.80metrekaredir, hertürlü soğutma ve elektrik tesisatı tamamdır. 2 ayda sadece 1 dakika kesinti yaşanmıştır.Çok anladıgınız için soyluyorum uptime grafiklerinden bakabilirsiniz. :)http://www.kurumsalcozumler.com/dc/ hala tatmin olmadıysanız bunlarda fotografları. iyi çalışmalar dilerim.7.95 dolara domain satıp 50mb host satmaya devam edebilirsiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psy_dreams -- 5 Eylül 2006; 0:49:03 >




  • sayın Lilattahwww.adamer.com.tr adresinizde telefon numaranız ve açık adresiniz bulunmamakta bunun nedeni nedir acaba??? sadece mail ve ticket sistemi ilemi destek, müşteri hizmetleri ,teknik bilgi... vs veriyorsunuz tekbaşınıza butun bunları yapmak zor olsa gerek... yada eğer bir satış ekibiniz, müşteri temsilcileriniz, teknik personeliniz vede tasarımcılarınız varsa neden hala adres ve telefon numaranız yok... Bizde bütün bu saydıklarımız mevcut ve müşterilerimiz hafta içi hergün saat 22.00 haftasonları ve tatil günleri saat 17.00 a kadar telefon aracılığı ile hafta içi hergün saat 19.00 a kadar bizzat müşteri temsilcilerimizin ofislerine teşrif ederek ve 7 gün 24 saat mail aracılığı ile bizlere ulaşabilmekte ve en hızlı biçimde istekleri yerlerine getirilmekte...

    saygılar


    Kurumsal Çözümler




  • Merhaba
    kurumsal çözümler güzel bir çalışma oluşturmuşsunuz sizi tebrik ediyorum imkanımız olsa da gelip data center ınızı daha yakından görebilseydik umarım ki bulundugunuz yerde bu işle ilgilenenler vardır gelip ziyaret edeceklerdir.
    Saygılarımla Samhizmet.com yönetimi
  • Merhaba

    İnsanlar baskalarını kotulemeden önce basit 2 tane form mail koymakla olmuyor demeden once sektordeki firmalara saygı duymayı öğrenmeliler.
    Guzel yorumunuz için tesekkur ederim Samhizmet.

    saygılar


    Kurumsal Çözümler
  • Evet kesinlikle doğru diyorsunuz öncelikle araştırmak gerekmektedir. Hakkında bilgi sahibi olmadığımız kişiler hakkında asılsız yorumlar yapmamalıyız.Kişi ve kurumlara daha dikkatli ve araştırarak yaklaşırsak hem çevre için hemde prestij için daha doğru olacaktır.
    Saygılarımla Samhizmet.com yönetimi
  • iyi bir hosting şirketi olabilmek için 1999 senesinde mi başlamak gerekiyor bu işe ?
    Ben 97'de host satıyordum.Domain nedir bilmezdi kimse.Ama gel görki şimdi satmıyorum.Bu benim sizden iyi olduğumumu gösterir ?.Alakasız tabiki de.

    :: İyi derecede PHP + MySQL bilen tasarımcı arkadaşlar arıyoruz... [ 29-07-2006]
    PHP + MySQL Bilgisine güvenen, Azbiraz flash bilen, Grafik Programları ile arası iyi olan web tasarımcısı arkadaşlar arıyoruz... İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki adresten başvurabilirler.

    Biraz ondan biraz şundan

    Umarım iyi bir pazar payı yakalarsınız.

    Kolay gelsin.
  • Lafı bazı kişiler nerelerinden anlıyor bilemem artık
  • info@y a s a m h o s t.net ekle görüşelimm kardes
  • Apartman dairesinde datacenter işi güzel olsa gerek.Benimde oda'mda var 2 tane pc.DC niyetine kullanim bari.Vantilatör'üm var onu özel soğutmalı fan niyetine kullanırım.Battaniye falan var onlarıda yangın söndürmede kullanırım.A bide kova kova su koyarım sönsün iyicene diye.Tamam bu iş yattı kafaya
  • ve 1,5 ayda 13 referasnsımız olmustur

    www.yasamhost.net
  • quote:

    Orjinalden alıntı: winturk

    iyi bir hosting şirketi olabilmek için 1999 senesinde mi başlamak gerekiyor bu işe ?
    Ben 97'de host satıyordum.Domain nedir bilmezdi kimse.Ama gel görki şimdi satmıyorum.Bu benim sizden iyi olduğumumu gösterir ?.Alakasız tabiki de.

    :: İyi derecede PHP + MySQL bilen tasarımcı arkadaşlar arıyoruz... [ 29-07-2006]
    PHP + MySQL Bilgisine güvenen, Azbiraz flash bilen, Grafik Programları ile arası iyi olan web tasarımcısı arkadaşlar arıyoruz... İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki adresten başvurabilirler.

    Biraz ondan biraz şundan

    Umarım iyi bir pazar payı yakalarsınız.

    Kolay gelsin.


    Merhaba

    Profesyonel olabilmek için tecrübe gerekmektedir.www.trafo.com.tr bu ülkedeki en iyi tasarım firmalarından birtanesidir (microsoft,mey,sony gibi müşterilerin işlerini yapmasından bellidir.) bu insanlarda tasarımcı ararken 2 kişilik boş yerimiz var şeklinde ilan acıyorlar bu adamlar da demekki bu işi bilmiyorlar :)

    http://web9.kariyer.net/JobSearch/jobdetail.kariyer?arn=&sid=&ilankodu=183192&PositionCode=11&JobCity=022&Keyword=Kurumsal+%C7%F6z%FCmler&prcode=0&ilid=

    http://web9.kariyer.net/JobSearch/jobdetail.kariyer?arn=&sid=&ilankodu=183068&PositionCode=11&JobCity=022&Keyword=Kurumsal+%C7%F6z%FCmler&prcode=0&ilid=

    bu ilanları inceleyerek aslında işe nasıl yaklaştıgımızı gorebilirsiniz.Tasarım işi görselliktir mizahtır.Tasarım olayına mizahi yaklaşmak gerekir :)



    Saygılar




  • winturk bayağı hızlı kurdun bana hemen bir dedicated ayır ordan :) bayağıda sağlam olacağına inanıyorum
    Saygılarla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: winturk

    Apartman dairesinde datacenter işi güzel olsa gerek.Benimde oda'mda var 2 tane pc.DC niyetine kullanim bari.Vantilatör'üm var onu özel soğutmalı fan niyetine kullanırım.Battaniye falan var onlarıda yangın söndürmede kullanırım.A bide kova kova su koyarım sönsün iyicene diye.Tamam bu iş yattı kafaya



    winturk bir tanede ben kuracağım sadece bir site için server evde bende onun resimlerini çeker Dc var diye koyarım tabi senin yazdıklarını eksik etmeden




  • yok bence battaniye kullanmayın bizim gibi MEGAVİT marka ithal yangın söndürme tozlarından kullanın sizde.aman allah korusun sonra evinizde tutuşur
  • Siten inanılmaz kardeş çok güzelmiş kardeş eline sağlık.
    http://www.yasamhost.net/sayac.mdb bunun yolunu değiştirmeye üşenmişin ama bak bu olmadı.Harika hoster'sın Kalite,tecrübe,Emek'te üstüne tanımıyorum.Host kaç Ykr sende ?
    quote:

    Orjinalden alıntı: muff

    info@y a s a m h o s t.net ekle görüşelimm kardes


    Sana gelince psy_dreams ben seni burda eleştirmiyorum,kötülemiyorum yada herhangi birşey yapmıyorum.Ben bu forumda getir abi boyayalım tarzı host satışı yada tasarım işide yapmıyorum.Hak edene yardım ediyorum.Hak etmeyenle dalga geçiyorum.Bazılarıylada şen şakrak olup bir ortam yaratmaya çalışıyorum.Sadece bizim şuyumuz var bizim buyumuz var.Tabiri caizze reklam kokan hareketler bunlar mayk stili yaptınızmı pek sevmiyorum.Datacenter'im var diyosun.Hayatında en harbisinden kaç tane dc gördün.Yada dünyanın en büyük DC'si ne onu biliyormusun.

    Neyse daha fazla sorun olmasın.Kolay gelsin.Dediğim gibi umarım iyi bir pazar payı yakalarsınız.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.