Şimdi Ara

Host alacaklara öneri - 165 GB HOST 50 YTL :) - Şaka gibi hosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Valla ilk gördüğümde şaka gibi gelmişti , sonra oha dedim, şuan helall diyorum adamlara. Önceleri pek güvenemesemde atıyolar heralde godaddy gibi sinir edecek salakça şeyler vardır hem godaddy gibi büyük bir firma bile değiller desemde, tanıdıkça kullandıkça hergün daha çok sevdim bu adamlar valla.

    Neyse sadede geliim.

    Biliyorsunuzdur belki godaddy enbüyük domain satıcılarından birisi (hatta en büyüğü) ve hosting işine de el attı. 3-4$ aylık rakamlarla 100 GB (EVET GIGABYTE) alan veriyordu ve artık bıktığım host sorunlarından ve müşterilerden yediğim zılgıtlardan sonra dedim godaddy den aldım hostu. Ama anlatılmaz sorunlu . üstüne para verseler kullanmazsınız(lafın gelişi tabii ) hesapta, 1000 domain i ana domain altında host edebiliyorsunuz ama efendim ana domainin dışındakilerde mail açmak ölüm.üstelik 10 farklı domainden başka mail açamıyorsunuz onun için ek mail paketi almak gerekiyor. Paneli karmakarışık , ve çooook yavaş......falan filan , neyse godaddy düşünenler içinde tecrübelerim böyle.

    Derken dreamhosta rastladım. Tabi bilmiyorum duymamışım, üstelik godaddy'i iptal ediyorum bi taraftan , güvenemiyorum onca güzel özelliği rağmen. Neyse gözümü kararttım aldım ve paneli bildik panellerden olmamasına rağmen çok iyi , hızı güzel alan Harddiskimden büyük BW sorunu yok domain üzerinde tam kontrol .Ve hepsinden önemlisi çalışanların yönettiği bir amatör ruhlu şirket. Ne istenildiğini iyi biliyorlar. Full MX kayıtları sonsuz ve tam kontrollü email vs.vs. ne istersem buldum burada . İnşallah bu iş böyle gider ve hep bunlarla çalışırım,tekrar host aramak tekrar tüm siteleri yüklemek ayarlamak mailleri aynı şifrelerle açmak ns değişiklikleri ölüm gelio. Bu arada çok hızlı servisleri var söyliim ns ı değiştirdim go daddyde 10 dk sonra site açıldı. ve soru sordum gece 4 te beş dk da adam gibi yanıtlanmıştı.

    Teknik bilgi de verecek olursak benim aldığım şu idi;

    Crazy domain insane paketi

    Alan : 160 GB (bi de google gibi artıo kendi kendine şuan 200)
    BW : Alanın 10 katı ... 1.6 Terabyte dı şimdi 2 TB
    Mysql sınırsız
    Domain sınırsız
    Email 3000 adet (yetio)
    ftp kullanıcısı 75 adet
    subdomain falan hemen herşey sınırsız.

    Zaten ilgilenenler kendileri daha detaylısını sitesinden inceleyebilir.

    Fiyatlarına gelince ; Adamlar buradada abartmışlar , milletin burada 100 MB ı kampanyalı diye verdikleri fiyatlara 165 GB (her kaydolan için bir hdd mi takıolar naapıolarsa artık ) ve bi dünya şey veriyolar ...

    Normal fiyatı ;
    Aylık 9.95$ + 49.95$ ilk kurulum ücreti alıyorlar.
    Ama yıllık üyelikte sadece 12x9.95 ten 119.4 $ tutuyor (benim aldığım)

    Ayrıca hosting anasayfasına
    girip bir paket seçtikten sonra ona ait signup ikonuna tıkladıktan sonra gelecek olan kayıt bilgileri ekranında en alta Promo code yazan yere DESTEK2007 yazarak formu onaylarsanız ilk seneniz için 119.4$ yerine manyak bir rakam olan 39.4$ ve ÖMÜR BOYU ücretsiz bir domain elde edeceksiniz(elbette hizmet almanız sürdüğü sürece yani).

    Yani şaka gibi ama gerçek.




    1- 165 GB web alanı sınırsız domain vs... alacaksınız
    2- ücretsiz domain alacaksınız ( hizmet aldığınız sürece ücretsiz olacak 5yıl - 10 yıl neyse artık ...)

    SADECE 50 YTL vereceksiniz.

    Bence ihtiyacı olan kaçırmasın. Firma da son derece güvenilir, üstelik ödemeyi onlara yapmıyorsunuz google a yapıyorsunuz google ile tahsilat anlaşmaları var.


    Şimdi bu kadar reklamı niye yapıyosun, bi kaarın olmasa oturup yazmassın böyle iki saaat diyorsunuzdur. Çok iyi bildiniz , elbette kaarım var , ama inanın olmasada sırf bu güzelliği paylaşmak için anlatırdım. Benim karıma gelince DESTEK2007 kuponu ile kayıt olanlar ve onların kayıt ettirdiklerinden benim hesabıma da bir miktar alacak geçilecek ve bu kayıt olan herkes için geçerli. Size de aynı işlem uygulanacak. Amerikalıların bulduğu , Türkiyede Almanların öncülüğünü ettiği MULTI LEVEL MARKETING sistemi ile pazarlama yapılıyor yani kısaca burada. Herkes kazanıyor. Daha fazla indirim yapabileceğim halde neden yapmadığımı merak edenler yazının sonundaki notu okusunlar lütfen

    görüşmek üzere size de iyi yayınlar
    (burada youtube rakip yapıom bende , başka naapılır bu kadar alan ve BW. )



    Not: Bu kupon ile alım yapanlara Destek Bilgisayar tarafından ayrıca (Türkçe tabii ) Yardım,telefon desteği ve ayarlamalarda , sorunlarda yardımcı olma desteği verilecektir. Onuda eklemiş olayım. mail : erdincgc@gmail.com







  • Fiyatı falan uygun haklısınız ama şöyle düşünün bana 500000 gb verse ne oalcak ki? Ben zaten onun hepsini kullanmayacağım???
  • host verene kadar sıkıosa reseller versinler ,fiyat ucuz tamam da yukarıdaki arkadasın dediği gibi 165 gb lik hostu ne yapacağım? en fazla büyük bir upload sitesi projen olursa işe yarar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cem409

    Fiyatı falan uygun haklısınız ama şöyle düşünün bana 500000 gb verse ne oalcak ki? Ben zaten onun hepsini kullanmayacağım???

    Zaten adamlar parayı ordan kırıyor,mailler de aynı taktiği kullanıyor.
    Alan lafta kalıyor,siz nasıl olsa kullanamıyorsunuz.Sırf dikkat çekmek için yapılmış birşey bence.
    Ki ona 1GBtan fazla upload yapsak suratımıza kapatırlar herhalde siteyi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AudiA6

    quote:

    Orjinalden alıntı: cem409

    Fiyatı falan uygun haklısınız ama şöyle düşünün bana 500000 gb verse ne oalcak ki? Ben zaten onun hepsini kullanmayacağım???

    Zaten adamlar parayı ordan kırıyor,mailler de aynı taktiği kullanıyor.
    Alan lafta kalıyor,siz nasıl olsa kullanamıyorsunuz.Sırf dikkat çekmek için yapılmış birşey bence.
    Ki ona 1GBtan fazla upload yapsak suratımıza kapatırlar herhalde siteyi.

    Dreamhostta bu sorunu çok duydum.Dikkatli olursanız sizin yararınıza...




  • http://parsgb.com/

    Buda şaka gibi 100 gb alan 1000 gbde bw 0.01$ gelde şüphelenme ...
  • Sonuç : Siteniz aşırı cpu kullanımından vb. sebeplerden dolayı kapatılmıştır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eltun

    Sonuç : Siteniz aşırı cpu kullanımından vb. sebeplerden dolayı kapatılmıştır

    ewet hocam bende böyle bir şey duymuştum.

    Dikkatli olalım.
    Ucuz etin yahnisi olmaz
  • dreamhost'ta yahnisi oluyor arkadaşım.
    ben 4 aydır kullanıyorum.
    12 site barındırıyorum.
    9 u faal ve kullanıcılı siteler.
    2 gb kadar alan kullanıyorum.
    ben o arkadaşın verdiği rakamdan da ucuza aldım
    22 dolara 165 gb.
    ve geçen gün türkiye lokasyonlu host ta aldım.
    47 ytl 500 MB (turhost.com)

    belki okadar gb tı kullanamayacaksın doğru.
    fakat 10 email hesabınızın 8 ini kullanıyorsunuz
    2 mysqlin 1ini
    1 web uygulaması zart zurt yazılarını görmeyeceksiniz.
    gene de kendiniz bilirsiniz. 50 mb lık alana 60 dolar isteyen Türk şirketlerinden alın :)
  • Asıl host burada fazla söze gerek yok arkadaş ne güzel anlatmış, hediyesi ile ..

    http://www.basketbolhaber.com/basketbol-haber-2.-yasini-hediyelerle-kutluyor.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pullsarr -- 16 Mayıs 2007; 15:44:03 >
  • Dream çok güzel site kapatır bilginiz olsun. Böyle boyar gözünüzü, sonra çat. Yedeklerinizi bile alamazsınız.
  • Arkadaşların dreamhostla ilgili eleştirilerinin çoğunda haklılık payı olduğu doğru. Ancak sanki aylık 150$ veriyormuş gibi hoyratça kullananlar için doğru olabilecek eleştiriler bunlar.

    Açıkçası topic i açtığım günden beri sürekli yeni güzellikler gördüm dreamhostta diğerlerinin minnetle verdikleri irili ufaklı güzel özellikler . En basitini söyleyeyim çogu hostta mysql tablolarınızı phpmyadmin gibi bir web panelinden kullanırsınız. Mysql front gibi programları kullanarak direk bağlanmanız gibi bir kolaylığı site2site transferleri vermezler. Ama dreamhostta istediğiniz masklerle kendiniz tanımlıyorsunuz girebilecek ip leri ve kullanıcıları. Bunun gibi diğer güzel ve akıllı yaklaşımlarından dolayı üşenmedim teşekkür maili bile gönderdim, bence hakediyorlar.

    Diğer bir nokta adamlar amatör ruhla çalışıyor EMPLOYEE OWNED WEB HOSTING diyorlar buna. Her yaklaşımları buna uygun ve bu çok hoş. Hızlı ve özenli yardımları var. Takdire şayan.

    Ama aslında bunlar detay elbette. Benim aradığım SAĞLAM... yani güvenebileceğim 20-25 civarındaki html-php websitesi ve 100-200 civarındaki kullanıcı maillerini hostedecek kullanışlı ve tabii ki uygun fiyatlı bir host tu. Sonunda aradığımı bulduğum için mutluyum açıkçası. Seneye normal fiyatından devam ettireceğim ki o bile iyi bence.

    Reseller versin sıkıysa diyen arkadaşlara da şunu söyleyeyim. DH deki bir başlıktada konuşulduğu üzere dreamhostu başkalarına satmak üzere kullanmaya kalkanlar olmuş. Ve Dreamhostun bu kadar komik rakama size bunu vermesini beklemeyin. Onlarda bunu istemiyor zaten. Kendi sitelerini host edebilirsin sadece. Başkalarına ancak ftp verebilirsin. Ama niyet kesinlikle al 200 GB ı hosting ver değil. O bizim işimiz diyorlar belli ki. Ama kontrolü sende olan siteleri ister 1 ister 1000 site host edebilirsin burada.Ama dediğim gibi kontrolü elden kaçırmayacaksın. Hostu ağır scriptler forumlarla doldurmayacaksın. Her kullanıcının işlemci yükü olarak bir hakkı var. Ve çok da iyi düşünmüşler başkasının sitesi yüzünden benim sitemin de yüklü olduğu server niye kapansın. Scriptlerin temiz olacak. Ve işlemci haddini aşmayacaksın. Yoksa Yarbayımın dediği gibi önce uyarı kesintisi sonra toptan kapanma yaşarsın.

    Ben adam gibi temiz 50 siteyi host edicem bi dünya video resim vs. koycam binlerce mail adresi açıcam tek sıkıntım alan ve BW diyorsanız çözüm dreamhost derim.

    Son olarak ; Güven meselesine gelince ,bu hafta 500.000 inci domainin hostu gerçekleşti ve kutladılar. Dile kolay Beş yüz bin domain host ediyor adamlar. Ciddiyetin bundan iyi göstergesi olmaz kanaatimce. (Tabii az ve öz çalışıp 50 MB ı 100$ a veren anet doruk sol gibilerini buraya katmıyorum.)




  • Vaay be 5 sene geçmiş eski mesajlarımı karıştırırken yine rastladım. Merak edenler için söyliyim hala dreamhosttayım. Bu kadar süre hiç bir host firmasında kalmamıştım. Gördüğüm hissettiğim doğru çıktığı için mutluyum aradığım hostu en iyi tanımlayan SAĞLAM host lafına yakıştılar. 1 milyon domain host etmelerine rağmen başa gelen kazalar dışında çuvallamadılar. Ne olduysada dürüstçe söylediler. Hacklenmiş olabiliriz dediler şifreleri değiştirdiler. Yavaş kaldınız dedim avrupada sunucunuz yoksa gidiyorum dedim. "Sizi kaybetmek en son isteyeceğimiz şey ama Avrupada sunucumuz yok henüz , Türkiyeden bağlantı içim oraya göre yavaş kalabiliriz müşterileriniz yerelse taşımanız bizim için kötü olacaksada sizin için hayırlıdır" dediler gönlümü yine fethettiler geçen hafta. Amatör ruhu bırakmıyorum , seviyorum bu adamları ya. Hollandadan Türkiyeden VDS ve Reseller aldım İzmirden Dedicated aldım hepsi açık ama kapatmaya kıyamıyorum dreamhostu çünkü hepsinden sağlam 5 senedir 1 tek dosyam kaybolmadı , evet yavaş ama güven veriyor Düşük hiti olanları atıyorum oraya unutuyorum ,

    Merak eden olduysa yani, durum budur.
    Sevgiler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d_net

    Vaay be 5 sene geçmiş eski mesajlarımı karıştırırken yine rastladım. Merak edenler için söyliyim hala dreamhosttayım. Bu kadar süre hiç bir host firmasında kalmamıştım. Gördüğüm hissettiğim doğru çıktığı için mutluyum aradığım hostu en iyi tanımlayan SAĞLAM host lafına yakıştılar. 1 milyon domain host etmelerine rağmen başa gelen kazalar dışında çuvallamadılar. Ne olduysada dürüstçe söylediler. Hacklenmiş olabiliriz dediler şifreleri değiştirdiler. Yavaş kaldınız dedim avrupada sunucunuz yoksa gidiyorum dedim. "Sizi kaybetmek en son isteyeceğimiz şey ama Avrupada sunucumuz yok henüz , Türkiyeden bağlantı içim oraya göre yavaş kalabiliriz müşterileriniz yerelse taşımanız bizim için kötü olacaksada sizin için hayırlıdır" dediler gönlümü yine fethettiler geçen hafta. Amatör ruhu bırakmıyorum , seviyorum bu adamları ya. Hollandadan Türkiyeden VDS ve Reseller aldım İzmirden Dedicated aldım hepsi açık ama kapatmaya kıyamıyorum dreamhostu çünkü hepsinden sağlam 5 senedir 1 tek dosyam kaybolmadı , evet yavaş ama güven veriyor Düşük hiti olanları atıyorum oraya unutuyorum ,

    Merak eden olduysa yani, durum budur.
    Sevgiler

    YTL' mi kaldı konuyu hortlatmayalım lütfen :D




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.