Şimdi Ara

hoparlöre açma kapama düğmesi ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şöyle bir sorunum var

    müzik sistemi oturma odasında, bundan diğer odalara hoparlör taşıyacağım, uzatma kabloları ile, ancak bazen bir odada müzik çalarken diğer yerlerde çalmasın diyorum, bu yüzden bi açma kapama anahtar sistemi düşündüm. Ancak klasik elektrik açma kapama anahtarları ile yapamadım, müzik çalmadı hoparlörler. böyle bişey yapılabilir mi ve nasıl bilgisi olan ve paylaşanlardan şimdiden Allah razı olsun



  • :))))))

    amfi üzerinde A/B, A+B seçicin yok mu?
  • Her odaya giden hoparlor kablosunun herbirine ve sağdece tekbir kablosuna şu anahtarı kullanıp,, (baktım bulamadım). Hani şu tek lamba için basit küçük açma kapama anahtarı var, küçük beyaz.. her hoparlorun tek bir kablosuna bu anahtardan takıp üstünede oda ismini yazın kolay olur. hepsinden ses gitmesinin sebebi, anahtarı ilgili hoparlorun dağıtıldığı yerin öncesine takmanız olabilir. yalnız anfiye fazla hoparlor bağlamak ısınıp bozulmasına sebep olur.
  • cevaplar için teşekkürler, bende amfi yok, mikado 5+1 müzik sistemi var, sorun şu basit elektrik anahtarları ile yani 0 1 şeklinde açma kapama düğmesi olanlar ile sesi açıp kapayamamam, fazla hoparlör de bağlamıyorum, olan hoparlörleri sadece uzatarak diğer odalara götüryorum
  • İşte sağdece bu şekilde olur. her hoparlore bir aç/kapa anahtar bağlayıp, ses gitmesini engelleyebilirsiniz. sağdece istediğiniz hoparlorden ses gelir. hangi hoparlor hangi odadaysa ona göre ayarkarsınız. her oda çıkışına bir anahtar.
  • @emin,
    işte eleman ilk mesajında aç-kapa anahtarı ile yazdığının olmadığını diyor. bunun sebebi ne diye soruyor...
    ben anahtarı takamadığını düşünüyorum o kadar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

    Her odaya giden hoparlor kablosunun herbirine ve sağdece tekbir kablosuna şu anahtarı kullanıp,, (baktım bulamadım). Hani şu tek lamba için basit küçük açma kapama anahtarı var, küçük beyaz.. her hoparlorun tek bir kablosuna bu anahtardan takıp üstünede oda ismini yazın kolay olur. hepsinden ses gitmesinin sebebi, anahtarı ilgili hoparlorun dağıtıldığı yerin öncesine takmanız olabilir. yalnız anfiye fazla hoparlor bağlamak ısınıp bozulmasına sebep olur.

    aylar sonra anlayabildim, sorun tek kablo üzerine anahtar takmakmış, çok sağolun be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.