Şimdi Ara

Hoparlörden gelen anlamsız sesler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim bir sorum olacak bir türlü bir cevap bulamadım. Bilgisayarı açmak için fişi taktığımda hoparlörden sesler geliyor cizirtilar epeyce bir sürüyor sonra kesiliyor bunun nedeni ne olabilir ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanasiroglu

    Benim bir sorum olacak bir türlü bir cevap bulamadım. Bilgisayarı açmak için fişi taktığımda hoparlörden sesler geliyor cizirtilar epeyce bir sürüyor sonra kesiliyor bunun nedeni ne olabilir ?

    evinizdeki toprak hattını nötr den aldıklarından kaynaklanır ses sisteminin fişini cıkartıp tersine takın düzelir o tarz sesler cıkması düzelmedigi taktirde monitor ve kasanın fişlerinide aynı sekilde cevirin onlardanda atlama yapma ihtimali oldugu için işinizi garantiye almıs olursunuz :) bunu yaptıktan sonra probleminiz ortadan kalkacaktır ;)
  • Cok teşekkr ederim hoparlörün fişini ters çevirdim düzeldi peki bunun bilgisayarıma zarır olur mu ve nasıl bir önem almalıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanasiroglu

    Cok teşekkr ederim hoparlörün fişini ters çevirdim düzeldi peki bunun bilgisayarıma zarır olur mu ve nasıl bir önem almalıyım ?

    Evinizin toprak hattına voltmetre ile bakabilirsiniz, tabi bu konu hakkında bilginiz varsa yapın yoksa bilen bir arkadaşınıza yaptırın, evinizin toprak hattında voltajın sıfıra yakın olması gerekir (en fazla 1.5-2 volt arası) eğer 5-6-7 volt gibi akımlar ölçüyorsanız bu pek iyi değildir, gidermesi için bir elektrikçiye başvurabilirsiniz, benim firmam 1 milyon dolara yakın fiyata varan çihazlar satıyor ve çihazları kurmadan önce bu kontrolü standart yaparız, büyük ihtimal toprak hattında kaçak varsa bahçeye kazık çakarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.