Şimdi Ara

hoparlör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba forumdaki yazıları takip ettikçe bu işten anlayan birsürü insanın benim gibi anlamaya çalışanlara olan yardımını gördükçe mutlu oluyorum.Benimde bir konuda yardıma ihtiyacım var aşağıdaki 5.0 sistem için ne düşünürsünüz, kullanan varmı? Evde sinema için kullanmak istiyorum 25-30 metrekare salon var.47lm960 lg televizyona ağ üzerinden pc deki filmleri yollayıp seyrediyorum avr olarak kesin karar vermemekle birlikte vsx 528 düşünüyorum önerilere açığım fiyat makul gibi
    http://www.n11.com/wharfedale-vardus-300-hcp-50-hoparlor-takimi-siyah-P19613230







  • Size Onkyo Tx-Nr 626 Avr yi önerebilirim almayı düşündüğünüz Avr den her bakımdan daha iyi bir Avr dir.Almayı düşündüğünüz Hoparlörlerlede dinlemedim ama uyumlu olacağını düşünüyorum.Güzel bir giriş seviyesi elde etmiş olursunuz.Sistemin Sinema için olduğunu belirtmişsiniz ama Sinemanın olmazsa olmazı SubWooferdır.Bu sisteme birde SubWoofer eklemenizi tavsiye ederim.Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi forumlar arkadaşlar.

    Hocam ben Yamaha RX V473 amfi ile linkini verdiğiniz sistemde ki bazı hoparlörleri kullanıyorum ama genel olarak diğerleri de aynı karakter de hoparlörler.

    Benim sistemde de önde Wharfedale vardus vr-300
    http://www.wharfedale.co.uk/product.php?pid=28

    Arkada wharfedale vardus vr-200
    http://www.wharfedale.co.uk/product.php?pid=27

    Merkez de wharfedale vardus vr-c 2
    http://www.wharfedale.co.uk/product.php?pid=30

    Subwoofer olarak Wharfedale Vardus VR-SUB 10
    http://wharfedaleusa.com/product/vardus/vr-sub-10

    Hocam sistemi bir yıldır kullanıyorum bende film için aldım ve memnunum. almadan önce bayağı bir araştırdım ve bir çok giriş seviyesi sistemi dinledim ve bu sistemin film için yeterli olacağınız düşündüm. Sistemin sesi ve görünüşü benim için tatminkar oldu.
    Yalnız müzikte çok başarılı değil bence uzun uzadıya müzik dinleyeyim diyemiyorsun erken yoruyor belkide avr ye bağlı olduğu ve kaliteli bir ses kaydı olmadığı için .
    Ama arkadaşın dediği gibi sub olayı filmlere gerçekten başka bir hava katıyor. Çok fazla dizi ve film izlerim. Dizi izlerken sub kapalı oluyor ama film izlerken eksikliği hissediliyor.
    Film öncelikli bir sistem kurmaksa niyetiniz bu sistem yeterli olacaktır ama sub olursa daha keyifli olur sizin için.
    Şimdiden kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühbir -- 28 Temmuz 2014; 10:42:26 >




  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    hocam sağol ilgilendiğin için ama bütçeyi zaten zorladım baya dediğin avr biraz daha pahalı benim için. teşekkürler tekrar
  • bir şey daha sormak isterim
    şimdi ben pc deki filmleri modem ile oluşturduğum ağ üzerinden tv ye yolluyorum şimdi avr alınca filmlerdeki dts sesleri almak için herhangi bir değişiklik yapmam gerekecekmi yani media player da almam lazımmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.