Şimdi Ara

Hoparlör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu an elimde pioneer 310d4 400w rms lik subwoofer ve pioneer 6500f anfi var. sistemi evde kullanmaktayım. 4 tane 4ohm da 60w rms çıkışı var anfinin.
    subwoofer için bir mono anfi tavsiyesi vede bu 6500f de kullanabileceğim mid takım hoparlör önerilerinizi bekliyorum. mid hoparlörler için kabin önerilerirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_a1997 -- 25 Mayıs 2016; 22:22:54 >



  • 2 takım jbl gto 6508c alabilirsin.2 ohm da kolay beslenir.Güzel bir işcilik yapılırsa ve ayarıda iyi olursa baya iyi çalıyor.Kapılarınada yalıtım yaptır.

    Mono amfi olarakta bütceni belirt?
  • evet alıcagın urun fıyatınıda belırtırsen onerılerımız o yonde olabılır 60 watt rms e sahıp pıoneer ın

    PIONEER TS E 172 cı kullanabılırsın AUDIOSYSTEM M 165 kullanılabılınır FOCAL ın audıtıor serısı gozden gecırılebılınır

    daha fazla alternatıf soz konusu ama ıste butce neye ızın verıyor bılmıyoruz konuyu bıraz daha acarsan belkı fazdamız olabılır

    saygılarımla

    ıyı forumlar
  • Fiyat olarak ne kadar ucuz o kadar iyi benim için. kalite fiyat oranının en iyi olduğu ürünü almak istiyorum. 4 tane mid ve mono anfi için 1000 liraya kadar çıkabilirim.
    Sistemi tamamlamak için acelem yok. Eğerki daha pahalıya gerçekten kaliteli ürün önerirseniz onu almak içinde bekleyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbt.

    2 takım jbl gto 6508c alabilirsin.2 ohm da kolay beslenir.Güzel bir işcilik yapılırsa ve ayarıda iyi olursa baya iyi çalıyor.Kapılarınada yalıtım yaptır.

    Mono amfi olarakta bütceni belirt?

    Hocam hoparlorlerimden sesi son acana kadar cit cit cit cit ses geliyor sesi son acip geri dusursem bile 0 a indirmedigim surece sorun yok sarkiyi atlattigimda yada 0 a indirip geri ses actigimda tekrar sesi son acana kadar ayni ses oluyor neden olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.