Şimdi Ara

Honor Pad 8 vs Samsung Galaxy Tab S7Fe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, web kullanımı, multimedya tüketimi ve daha önemlisi uzaktan pc'me bağlanıp konterol etmek için uçuk olmayan bir tablet arayışındayken 12 inç ve üzerinde bu iki modele denk geldim. Samsung'un donanımı, ekran çözünürlüğünün daha yüksek olması ve s pen'i aradaki 2 bin lira farka değer mi? Honor 1 Milyar renk veren IPS panele sahipken Samsung'un ekranı TFT olması eksi mi? Bildiğim kadarıyla TFT bir panel çeşidi değil. Samsung TN bir panel mi kullanıyor yoksa? Bu fiyat bandında büyük ekranlı başka bir tablet varsa fikre de açığım. Redmi Pad ve Huawei MatePad11 de fiyatı itibariyle güzel ve daha donanımlı cihazlar ama 11 inç. 1 inçlik büyüklük farkı kullanım amaçlarım doğrultusunda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

    Ayrıca iphone kulanıcısıyım o yüzden Android arayüzleri hakkında bilgi sahibi değilim. Samsung'un One UI'ı mı daha iyidir Honor'ın Magic UI'ı mı? Bu tercihte fark yaratacak bir detay mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 27 Nisan 2023; 15:34:39 >







  • Geçen hafta indirimler vardı, honor pad 8'i pazarama sitesinde iş bankası kredi kartı puan ve millerimi de saydırarak harika bir fiyata almak kısmet oldu. 5300 tl'ye kadar sitelerde düşmüştü, şu an 6000 yapmışlar, yeni honor pad 9 muhteşem ama ne zaman gelir, kaça satılır bilinmiyor.

    Ekran boyutu çok iyi, ona tav oldum, x9 modeli çok mantıklıydı, aynı para idi, ama ekrandan pad 8e kaydım, amacım ofis ve internet uygulamalarını çalıştıran hafif, küçük bir pc idi, orjinal klavyeli kapak ve philips bluetooth mouse ile muradıma erdim. Ekran ikiye bölünüp sağda ve solda genişliğini ayarlayabileceğim şekilde farklı uygulamalar ile çalışılabiliyor.


    İyi ki almışım diyorum, sıfır pişmanlık var. Daha iyisi benim için gereksiz olurdu. Çok iyi olmayan özellikleri kamerası (zoom da yeterli ışıkla sorun yok), oyun performansı (denemedim, ilgim yok), kalem performansı (denemedim, ilgim yok), android 12 (işimi görüyor, tüm güncel uygulamalar şu an sorunsuz) güncellenmeyecekmiş, ekran çözünürlüğü (şu haliyle 12inch de ekranı ikiye bölüyor, yetiyor), muhtemelen netflix vs de 4k oynatmaz (eskiden 4k mı vardı, evdeki tv bile full hd halen). Çok uygun fiyata denk getirdiğim için mutluyum, karşı çıkan eşim iş seyehatine laptopu buraktı, bunu alıp götürdü:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 24 Şubat 2024; 10:14:34 >




  • 13500 den honor pad 9 teknosada satılmaya başlanmış, ne çabuk geldi ama yine de alamazdım, nerede 5300 tl nerede 13500 :) lenovo p12 vs de var o rakamlara ekranı en büyüklerden 12.7 inch.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.