Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
644
Cevap
27
Favori
18.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

    AliExpress'den bunları aldım.. Yorumları da çok çok iyi.


    Benim koruyucularda ne iç, ne dış hiçbir sıkıntı yok da yedek bulunsun, kafam rahat olsun diye aldım..


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    İlgilenenler için link;


    Invisible Matte Frosted Soft Hydrogel Film For Honor Magic V VS 2 vs2 V2 RSR V Purse Clear TPU Screen Protector Anti Fingerprint - AliExpress





  • Ekrana çift tıklama ile kapatmayı bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    3 saat oldu bulamafın mı hala !

    Denize düşen ya boğulur ya yüzmeyi öğrenir, dedim yazar buldum diye, 3 saat oldu ALİKOÇİSTİFA ta istifa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Çift tıkla açmayı buldum ama kilitlemeyi bulamadım Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest işlerde baya yoğundu tekrar aramaya başlıyorum Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

    Bulamazsınız çünkü yok.


    Huawei ve Honor grubunda çift tıklama aç var ama kapama yok bildiğim kadarıyla.


    Bunun için widget var. Kendi widget gruplarının içinde kilit simgesi olarak göreceksiniz. Ana ekrana ekledim, onu kullanıyorum. Yerini iyi ayarlayınca sorun olmuyor, kısa sürede alışılıyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 3 Nisan 2024; 19:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt

    Son çare öyle yaptım. Çünkü kilit tuşu konumu pek iyi değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal kilif ta ekrani actiginizda miknatisli kisim dis ekranin ustunde kayiyor. O kisim cizik icinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt

    Ben de hiç yok. Sizin acaba o kısımda farketmeden toz birikmiş vs bir durum olabilir mi..

    Fold 5'den kalan bir alışkanlıkla ben o katlanma bölgesini şöyle bir parmağımla silip öyle açıyorum. Şimdilik problem yok..

    Belki kılıfın o bölgesine, iç taraftan şu kapton bantlardan çok ince bir şerit kesilip yapıştırılabilir..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt

    Orta taraflarindada cizikler olustu telefonu arka cebimde tasirim hep. Bilemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt

    Böyle bir cihazı arka cepte taşımak büyük cesaret. Ama ekran koruyucu plastik zaten çizilmeye dayanıklı birşey değil. Yani normal sizin durumda.


    Ama iç ekran koruyucu tahminimce belli bir düzeyde çizilme dayanıklılığı var, elbette bir cam değil. Ama 15 gündür mikro bir çizik bile yok.. Demek ki, böyle devam edince de olmayacak. İç ekranı kapatırken avcumun içiyle bir silip öyle kapatıyorum.


    Reddit'teki gruplarda zaten pek çok kullanıcı ön ekran koruyucuyu direkt çıkarıp atmışlar, alttaki cam zaten çizilmeye dayanıklı diye.. Hiç çizildi diyen de görmedim halen.. Zannedersem alttaki cam çizilme ve darbeye epeyce dayanıklı bir malzeme gibi. (Second-Generation Nanocrystal Glass)

  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

    Maza gezmeye gerek yok hocam telefonculara Gidersen makinadan kesiyorlar modeli söylersin hemen kesip yapar full yada arka ön vb 250 tl civarı fold 6 yaptırmıştım aldıgım zaman neticede yazılımla güncelleniyor makina bizim modelde vardır kesin

  • spencermilas S kullanıcısına yanıt

    Dış ekranda gelen koruyucu gayet iyi gibi...


    Ama birilerinin acilen android 14 atması lazım üstümüze.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı açmanın pratik bir yolu var mı ekranı açarken çok zorlanıyorum ilerleyen yıllarda muhtemelen minik bir tuş ile açılır bu ekranlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

    Bu hususta ben de zorlanıyorum. Kılıf takılıyken köşeden kavramak kolay oluyor ama kılıf yokken zor olabiliyor açmak. Açarken baş parmakların denk geldiği kenarlara minik bantlar yapıştırdım, kayganlığı azalttığı için kavramaya yardımcı oluyor, deniyorum.

  • Sert-aç kullanıcısına yanıt

    Ben de genelde arka cepte taşırım telefonu. Bir tüyo vereyim; pantolonun arka cebindeki düğmeyi kopardım, şimdi rahatça koyabiliyorum telefonu cebe. Önceki telefonumu cep düğmesi çizmişti hep.

  • Ben hala miknatisli kisimdan oldugunu dusunuyorum cunki agirlikli cizik kisim orada. Kiliflarin yayginlasmasini bekliyorum acikcasi. Yanini acik birakan bir kilif alacagim.
    Aslinda en guzeli komple kaplatip kilifsiz kullnamak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsnunal kullanıcısına yanıt

    Hangi manyetik tutucuyu kullanıyorsunuz acaba ?


    Ben senelerdir manyetik kullanıyorum ama bu telefon büyük olduğu için mevcut tutucumun alanı ve boyu yetmediği için yenisini sipariş verdim


    Metal plakayı da kamera kısmının yanındaki boş alana yapıştırmayı düşünüyorum.






  • Mıknatıs ve manyetik tutucu farklımıdır, alenen mıknatı için uyarı okumuştum.

    genede dikkatli olmak lazım. çok kuvvetliyse zarar vermesin mıknatıs.


    Notlar:

    *Telefon, iç ekranı için orijinal HD ekran koruyucuyla birlikte geldiğinden, herhangi bir kişisel zarar vermeden veya kendi başınıza koruyucu uygulamadan 7 gün koşulsuz iade desteklenmektedir. Ayrıntılar için lütfen HONOR servis hattını arayın veya bir HONOR Yetkili Servis Merkezini ziyaret edin.

    1. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir. "Milimetre Çağı" özellikle katlandığında kalınlığı 1 santimetreden az olan katlanabilir telefonu ifade eder. 9,9 mm, Siyah (PU versiyonu) modelin katlanmış durumdaki kalınlığını ifade ederken, 4,7 mm, Siyah (PU versiyon) modelin katlanmamış durumdaki kalınlığını ifade eder. Genel kalınlığa iç ve dış ekran koruyucu filmleri ve kameranın yükseltilmiş kısmı dahil değildir. Gerçek veriler konfigürasyona, üretim sürecine ve ölçüm yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek cihaza bakın.

    2. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir. 231g, Siyah (PU versiyonu) modelin iç koruyucu film hariç ağırlığını ifade eder. Gerçek veriler konfigürasyona, üretim sürecine ve ölçüm yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek cihaza bakın.

    3. Tipik pil kapasitesi 5000mAh, nominal pil kapasitesi ise 4900mAh'dir.

    4. Pil ömrü verileri HONOR laboratuvarından alınmıştır. Gerçek pil ömrü bireysel farklılıklara, kullanıcı alışkanlıklarına ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek deneyime bakın.

    5. Orijinal SuperCharge şarj cihazıyla birlikte kullanıldığında desteklenen maksimum kablolu şarj gücü 66 W'tır. Gerçek şarj gücü, farklı senaryolara bağlı olarak akıllıca değişecektir. Lütfen gerçek deneyime bakın.

    6. Menteşenin yalnızca mil kapağı kısmı titanyum alaşımından yapılmıştır.

    7. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir; titanyum alaşımlı şaft, aynı boyuttaki alüminyum alaşımlı şafttan %150 daha güçlüdür.

    8. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir.

    9. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir; harici ekranın en yüksek parlaklığı 2500nit'tir.

    10. HONOR Magic V2, TÜV Rheinland flicker-free sertifikasına sahip olan ve risksiz karartma seviyesine ulaşan 3840Hz PWM karartma teknolojisi ile donatılmıştır. TÜV Rheinland'ın titreşimsiz sertifikasyonunun test standardı, titreme riski düzeyi ile titreme frekansı arasındaki ilişkinin tanımı için IEEE (Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) Std 1789-2015 standardına atıfta bulunur: karartma frekansı şu durumlardan daha yüksek olduğunda: 3125Hz, titreşimsiz tehlike seviyesine ulaşır.

    11. Bu ürün tıbbi ekipman değildir ve tedaviye uygun değildir.

    12.Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir. Düşmeye dayanıklılık seviyesi, ikinci nesil nanokristal cam ile aynı ağırlıktaki taşıyıcılar üzerindeki sıradan cam karşılaştırılarak test edilmiştir. Hassas bir elektronik ürün olan cep telefonu, düşürülmesi durumunda hâlâ hasar görme riski altındadır. Düşme ve çarpışmalardan kaçınmaya lütfen dikkat edin.

    13. Ekranın yuvarlak köşeli tasarımıyla, standart dikdörtgen olarak ölçüldüğünde iç ekranın çapraz uzunluğu 7,92 inç, harici ekranın çapraz uzunluğu ise 6,43 inçtir (gerçek görüş alanı ekranda biraz daha küçüktür). her iki ekran).

    14. Ekran 120Hz'de maksimum yenileme hızını destekler. Gerçek yenileme hızı, farklı uygulama arayüzüne ve oyun görüntülerine bağlı olarak değişebilir. Lütfen gerçek deneyime bakın.

    15. HONOR Magic-Pen'in ayrıca satın alınması gerekir.

    16. Şebekeler ve sinyal frekans bantları lokasyonlara ve yerel tedarikçilere göre değişiklik gösterebilir. Lütfen fiili duruma bakınız.

    17. Ürün, 12 saat boyunca katlandıktan sonra cep telefonunun havada asılı kalma durumunu 60°~110° arasında tutabilir. Gerçek gezinme açısı, çevre, kullanım süresi ve üretim partileri gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir; lütfen gerçek deneyime bakın. Yalnızca bazı uygulamalar bu işlevi destekler ve farklı uygulamalar üzerindeki etkiler farklıdır. Daha fazla uygulama yükseltiliyor ve uyarlanıyor. Lütfen resmi bilgilere bakınız.

    18. HONOR Parallel Space'in daha fazla OTA yükseltmesine ihtiyacı var.

    19. HONOR cihazının, Bluetooth ve WLAN etkinken aynı HONOR hesabıyla oturum açması gerekir.

    20. Lütfen bu işlevi katlama modunda etkinleştirin. Etkinleştirildiğinde sistem, ses düzeyini ortama göre otomatik olarak ayarlayacaktır. AI Gizlilik Çağrısı, ses seviyesi 8 (10 üzerinden) ve altında çalışır. Bu özellik arama sesi sızıntısını azaltır ancak tamamen ses geçirmez değildir, ses sızıntısı hissi ortamın gürültü seviyesiyle ilgilidir. Lütfen gerçek deneyiminize bakın.

    21. Farklı görüntüleme modlarındaki fotoğraf ve videolarda farklılıklar olabilir, lütfen gerçek duruma bakın.

    22. 20MP telefoto kamera, 40x'e kadar dijital yakınlaştırmayı destekler.

    23. Yapay Zeka Hareket Algılama Yakalama, atlama, koşma, badminton ve masa tenisi gibi spor sahnelerinde, kedi ve köpeklerin hareketlerinde, gülümseyen insanlarda vb. spor sahnelerinde akıllı yüksek hızlı deklanşörü destekler. Yapay zeka, en iyi görüntüyü çekimden 1,5 saniye önce seçmenize yardımcı olur. ve deklanşöre bastıktan sonra. Yukarıda belirtilen senaryolarda AI Motion Sensing Capture, kaçırılan en heyecan verici anları da otomatik olarak yakalayacaktır. Spesifik uygulama etkisi farklı senaryolara bağlı olarak değişir. İşlev, Kamera Ayarları->Akıllı Fotoğraf Çekimi-> AI Hareket Algılama Yakalama bölümünden etkinleştirilebilir.


    *Bu ürün esnek ekranlı, katlanabilir bir telefondur. Lütfen aşağıdaki hususlara dikkat edin: Lütfen iç ekrana kalem, çivi gibi keskin nesnelerle basmayın. Telefonu katlarken lütfen ekranı kartlardan, bozuk paralardan, anahtarlardan ve diğer yabancı nesnelerden uzak tutun. Telefon, iç ekran için özel bir ekran koruyucuyla birlikte gelir. Ekranın hasar görmesini ve garanti kapsamınızın etkilenmesini önlemek için lütfen bu koruyucuyu çıkarmayın veya resmi olmayan bir koruyucuyu kendi başınıza uygulamayın. Koruyucuyu değiştirmek için lütfen HONOR servis hattını arayın veya bir HONOR Yetkili Servis Merkezini ziyaret edin. Telefon karmaşık bileşenler içerdiğinden lütfen telefonunuzu sıvılara, kuma vb. maruz bırakmaktan kaçının. Telefon mıknatıs içerdiğinden, lütfen onu kredi kartlarından, implante tıbbi cihazlardan ve mıknatıslardan etkilenebilecek diğer cihazlardan uzak tutun. İmplante edilmiş bir tıbbi cihaz kullanıyorsanız lütfen telefonu bir doktorun rehberliğinde kullanın.


    *Açılış ve kapanış sırasında hafif bir ses duyulur, bunlar normaldir, lütfen her zamanki gibi kullanın.

    *Bu ürün, [HDR10+ Mobil Görüntüleme Cihazı] [Sürüm 1.0.2] ile uyumludur. HDR10+ logosu, HDR10+ ™ Technologies, LLC'nin Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerdeki ticari markası veya tescilli ticari markasıdır.

    *Fotoğraf ve videoların pikselleri farklı modlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen fiili duruma bakınız.

    *Yukarıdaki sayfalarda yer alan ürün görselleri ve ekran içerikleri yalnızca örnek amaçlıdır. Gerçek ürün (görünüm, renk ve boyut dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) ve ekran görüntüleme içeriği (arka plan, kullanıcı arayüzü ve resimler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) biraz farklılık gösterebilir. Lütfen gerçek ürününüze bakın.

    *Yukarıdaki sayfalardaki veriler, HONOR'un dahili laboratuvarlarından belirli test ortamlarında elde edilen teorik değerlerdir (lütfen her bir özel açıklamaya bakın). Gerçek kullanım, ürünlerdeki, yazılım versiyonlarındaki, kullanım koşullarındaki ve çevresel faktörlerdeki bireysel farklılıklar nedeniyle biraz farklılık gösterebilir. Lütfen gerçek kullanımınıza bakın.

    *Ürün partileri ile üretim ve tedarik faktörlerindeki gerçek zamanlı değişiklikler nedeniyle, mümkün olduğunca doğru ürün bilgileri, teknik özellikler ve ürün özelliklerini sağlamak amacıyla HONOR, metin açıklamalarını, görüntü efektlerini vb. ayarlayabilir ve revize edebilir. Gerçek ürün performansını, teknik özelliklerini, endekslerini, parçalarını ve diğer bilgilerini eşleştirmek için yukarıdaki sayfalara gerçek zamanlı olarak erişin.

    *Yukarıdaki bilgilerde değişiklik ve düzenleme yapılmasına ihtiyaç duyulması halinde özel bir bildirimde bulunulmayacaktır.




    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestwww.honor.com
    HONOR Magic V2 - 9,9 mm Katlanabilir Akıllı Telefon - HONOR TR
    https://www.honor.com/tr/phones/honor-magic-v2/




  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

    Valla hocam size lazım bana degil ben aldıgımdan beri 14 le kullanıyorum cin cihazı

  • Bugün 1 metre yüksekten beton zemine düşürdüm aleti. Ekran üzeri düştü. Ekran koruyucu da ufak tefek zedelenmeler harici herşey yolunda. Düşme testi yapmış olduk ister istemez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.