Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
82
Favori
99.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abı en guzel yani 66ww şarjı ekran muazzam zaten. Sarja tak lavaboya git gel yuzde 20-25lerı göruyor ısyedıgınde kadar ugras telefonla 15-20 dk da yuzde 50 daha ne olsun
  • developer.84 kullanıcısına yanıt

    Düşüp çıkıyor dün bakmıştım 16.400 yeşil rengiydi.

  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    Takipteyim bakalım teşekkür ederim, siyah tercihimiz :)

  • Biri soruyordu kimdi unuttum


    Huawei Matebook kullanıyorum arkadaşlar.


    Matebook üzerinden kendi Pc Yöneticisi ile Honor 90 sıkıntısız bağlantı kuruyor. 


    Birbirlerine dosyalar taşınabiliyor ve çoklu ekran işbirliği çok iyi çalışıyor. (Benim eski mate 10 pro'dan daha iyi çalışıyor)



    HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    Huawei cihazlarda kullanılan, eco sistem özellikleri kapsamında ben sormuştum.


    Huawei cihazlardaki gibi, cihazları bir birine tanıttıktan sonra, cihazdan cihaza görsel olarak dosya transferi yapabildiniz mi ?

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Evet, Honor Share ve Huawei Share uyumlu:

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156224011
  • Ludwig13 L kullanıcısına yanıt

    Hocam yanıt için teşekkürler. Bir ara Mate Pad Air tablet almaya niyetlenmiştim. Honor ile eko sistem özelliklerinden yararlanmak için iyi bir imkan.

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Evet yazmıştım yukarıda da. Programdan teli ekle deyince direk Honor'u gördü. Telin ekranını çoklu ekran olarak laptopta kullanınca dosya resim vs pencereden masaüstüne ya da tam tersi taşınabiliyor. Sıkıntı yok.

  • HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)




    HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
    HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)gsmarena.com
    Honor is now seeding MagicOS 8.0 with Android 14 to international devices
    https://m.gsmarena.com/honor_is_now_seeding_magicos_80_with_android_14_to_units_worldwide-news-62352.php




  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    Sanırım bu Honor 90 için geçerli değil?

  • Herkese merhaba. Telefonu aldım 1 haftadır kullanıyorum. Honor x9a dan geçtim.
    Ekran muazzam harika. Sirkadiyen gece modu vs harika. X9a nın ekranıda neredeyse 90 kadar iyiydi bunu belirtmek isterim. Hoparlör Ses seviyesi beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bence İnternetteki yorumlarda mono hoparlör mevzusu çok boş yere tartışılmış. Tasarım elde tutuş çok iyi. Yüz tanıma gece gündüz çok kararlı ve hızlı. Kamerası ön arka harika. Video çekimleri çok güzel. Birşey farkettim video çekerken. Sanki telefon titremesin diye arka planda sanki bir işlem oluyor, çok başarılı buldum bunu. Ois yok ama bence başarılı kamera ve video konusunda baya. Şarj olayı x9a dan bariz kötü, anlam veremedim. Dururken bile azalıyor. Bunu kötü anlamda demiyorum ama x9a ya göre bariz eksi durumda, yorumlarınızı bekliyorum. Onun haricinde ısınma olarak x9a da yoğun oyunda ve WhatsApp görüntülü görüşmede çok serin çalışırdı. 90 ısınıyor. Şarj ve ısınma konusunda siz diğer kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum.




  • İyi günler iyi bayramlar..Telefonu alalı benim de bir hafta oldu.Herseyinden gayet memnunum.Sadece batarya dediğiniz gibi çabuk bitiyor.Zamanla oturur diye umut ediyorum,yada güncelleme ile düzeltirler inşallah diyorum.Eski telefonum mi 6 bataryası bundan düşük olmasına rağmen,en azından durduğu yerde şarj yemiyordu..onun dışında gayet güzel cihaz. Alacak olanlar var ise tereddüt etmesinler..

  • Cihazı alalı neredeyse 6 ay oluyor, batarya düzelecek diye bekleyenler boşa beklemesin daha kötüye gidiyor. Sabah yüzde 100 olarak çekerseniz akşam 5 gibi iyi ihtimalle yüzde 40-45 ile eve dönersiniz. Saat 9'a kadar vs işiniz varsa kesinlikle yetmez. 2 yılık Poco X3 pro ne yaparsam yapayım gece saat 12 de olsa şarj etmeden tüm günü geçirirdi.


    Telefonda oyun oynamam. Sosyal medya ve konuşmak dışında kullanımım yok. Bu haliyle alabileceğiniz maksimum ekran süresi 6 saat falan.

  • Arkadaşlar merhabalar WhatsApp durum hikayesinde resim paylaşınca kalite inanılmaz kötü oluyor bunun sebebi nedir diğer android cihazlarda aynı resmi paylaşınca görüntüde bozulma olmuyor sizde aynı durumu yaşadınız mı çözüm öneriniz var mı

  • Dostlar kamera ayarlarıyla ilgili önerşsş olan var mı? Herhangi bşr ayar yapmadım aldıgımda neyse oyle kullanıyorum ama dikkatimi celen birsey cektiğim foto telefon ekranını tam kaplamıyor ekranın 3de 2si kadar gorunuyor. Pc ye aktarma fırsatım olmadı daha ama bu durum normal mi?
  • Magic 4, 5 global serisine stabil 8 gelmeye başlamış paylaşımlarını gördüm reddit'te.

  • cro@oan kullanıcısına yanıt

    Kamera ayarlarına girin, en üstte fotoğraf boyutu ayarını tam ekran olarak değiştirin, 4/3 olarak ayarlanmış

  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k mı kullanıyorsunuz 1080p mı? 4k da cekim daha yavas gıbı
  • Kamera ile ilgili olarak yapay zeka aktifken gece olsun, güneş altında olsun, manzara olsun kendi ayarlıyor ben genel olarak memnunum
  • Arkadaşlar merhabalar WhatsApp durum hikayesinde resim paylaşınca kalite inanılmaz kötü oluyor bunun sebebi nedir diğer android cihazlarda aynı resmi paylaşınca görüntüde bozulma olmuyor sizde aynı durumu yaşadınız mı çözüm öneriniz var mı

  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.