Şimdi Ara

Hong Kongtan DreamBox ve Birkaç Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    DreamBox almaya karar verdim ancak bu işe yabancı olduğum için bir iki sorum olacak sizlere.

    -Öncelikle DreamBox 800HD ve 500HD modellerini düşünüyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi HongKongtan alıcam cihazı sanırım orda daha ucuz oluyormuş ama aklıma takılan kısım forumda başka başlıkta alibaba.com da gördüğüm fiyatlarla, türkiye fiyatları arasında inanılmaz farklar var Burada 500hd 700tl, 800hd 900tl gibi bi fiyatken(bu fiyatıda internette sitelerden aldım). Alibaba.com da 500hd 70dolar, 800hd 170-200 dolar gibi bi fiyattan satılıyor.

    Bu farklılığın sebebini yada doğru olup olmadığını merak ettim gerçekten.Böyle bir uçurum normal mi yoksa benim bilmediğim bir fark mı söz konusu?

    Bu modellerin uzak doğu fiyatlarını bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim:)

    -Birde bu iki modelden hangisi tercih edilmeli? Ben hdmi çıkışı nedeniyle 500hd yi düşünüyorum ama tavsiyeniz doğrultusunda 800hd yi de düşünebilirim.

    -Son olarak merak ettiğim birşey var bu iki modeli zaman zaman odamdaki LED FullHD Monitörümde kullanabilirmiyim herhangi bi ara aparata( TVBox vb.) ihtiyaç duymadan.(Monitörüm Samsung XL2370 ve DVI-HDMI-Optik-Kulaklık çıkışları var). 500hd için hdmi la görüntüyü, sonra monitör üzerinden sesi(PS3 le böyle yapıyorum) yada 800hd ile dvi ile görüntüyü, scart ile sesi farklı kanallardan almam mümkün olurmu?

    Teşekkürler...







  • 500 hd dediklerin normal 500 s tir 800 hd dediğin fiyatlardadır bende 196 usd ye aldım klon cihaz fanlı kaliteli herhangi bir sorunu yok kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.