Şimdi Ara

Hondacıların dikkatine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

    Aynı sorundan 3 kez servis kaydı olunca ayıplı mal kapsamından işlem yapabilirsiniz diye biliyorum.

    Evet bende öyle biliyorum. Garanti kapsamında yazıyor olması gerekiyor. Aynı yıl içinde aynı sorun 3 kez tekrarlanırsa firma araç değişimi hakkı tanıyordu. Geçmişte bir yakınımın VW aracı için araştırırken görmüştüm bende.
  • Hocam ben de bugun 2014 civic elegance otm icin kapora verdim.honda yi sirf saglamligina guvenerek secmistim.umarim problem geneli kapsayan bisey degildir.diz de araci geri vermeye calisin derim.daha 2. Gun ariza cikarmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracı şimdi aldım...servis müdürü Murat bey ve esen hanım sağolsun 4 gündür kendi Araçları gibi ilgilendiler..plazadaki 10 tane 0 araçta yapılan denemelerde benim aracım gibi araç Soğukkanlı ilk seferde düzgün alsa da 2. Marşı geç alma problemi vardı...üşenmeden her birini test ettik beraber ve bu araçların hepsinde bu oldu hatta kimisi çalışmadı..bu her ne kadar bana ilginç gelse de bütün araçlar aynı şeyi yapınca ne diyeceğimi bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de fb7 aracım (11.500 km de), seyir halindeyken stop ediyor (otomatik vites olmasına rağmen) ve stop ettikten sonra geç marş alıyor ,
    sorunun lpg den olacağını düşünüyorm -(10bin bakımında lpg bakımını yaptırmamıstm) , yarın araca baktırıcam , sonucu buradan paylasırm
  • Sizinki muhtemelen lpg ayarlarıyla ilgilidir hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca bugün lastiklere bakmak için arabadan indim sağ ön tekere bakarken motorun içinden xenon farın yüksekliğini ayarlerken çıkan ses gibi sesler geldiğini farkettim kaputu açıp baktım ama anlayamadım nerden geldiğini..servise geri götürdüm hemen ama tabiki orada yapmadı aynı sesi mahcup olup döndüm..kullanıcılardan bu sesi duyan oldu mu hiç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan yorumlar bunlar :)
  • Dostum aracı bu kadar dinlemeyin. Honda genelde sorun çıkarmaz. Eğer ayni sorunu tekrar yaparsa kesinlikle servisten yazılı kağıt alım zaten 3 kere tekrarında değişim veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can_vtec

    Dostum aracı bu kadar dinlemeyin. Honda genelde sorun çıkarmaz. Eğer ayni sorunu tekrar yaparsa kesinlikle servisten yazılı kağıt alım zaten 3 kere tekrarında değişim veriyorlar.

    Dediğinize kesinlikle katılıyorum ve artık umursamadan gazlıyorum ne de olsa 3 yıl garanti var araç 3 bin oldu bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.