Şimdi Ara

Honda Yetkili Servis Park Sensör Hayal Kırıklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sensör bu sabahtan itibaren çalışmaz oldu. Kalitesiz ürün, çok kötü işçilik, bir Honda Yetkili Servisi'nden daha ne isterim!
  • Park sensoru serviste takılacak bisey ddeğil elektirikciker 70-80 liraya takıyor. Bence o kadar dert etmene gerek yok.

    Ayrıca 0 araçların çoğunda park sensoru zaten yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigün arabanıza karga pislerse leke nasıl olurmuş görürsünüz...
  • Benim aracımda park sensörü yoktu. Bayi hediye etti ve sensör araç rengiyle aynı. Yolda gördüğüm diğer opel corsalara da dikkat ediyorum hepsi araç rengi. Demek ki opel servisi araç rengiyle park sensörü sipariş veriyor. Küçük ama önemli bir konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezillik cidden kötü durmuş 2 sene önce aldığım araca servis park sensörü için 250 lira fiyat çekmişti gittim internetten 45 liralık bir ürün aldım sensörleri aracın rengine boyadım işçiliğinide kendim yaptım 2 senedir sorunsuz çalışıyorlar geri vites taktığın gibi algılıyor mesafe ölçümünüde düzgün yapıyor kameradan daha kullanışlı geliyor bana sağı solu ayrı ölçtüğü için
  • Bu sensörleri siz direkt kafalarına atın. Herseyi gectim su model bir araba da bu sensörü ben olsam takmaya utanırım. En güzeli tampona gömülü olanlar. Ama onlarla orjinal. Dısarda yapılamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    Park sensoru serviste takılacak bisey ddeğil elektirikciker 70-80 liraya takıyor. Bence o kadar dert etmene gerek yok.

    Ayrıca 0 araçların çoğunda park sensoru zaten yok.

    Çok dert etmiyorum zaten, hafta sonu götürüp yaptıracağım. Dışarıda elektrikçilere 70-80'e taktırmama sebebim de, ileride olası elektrik hatalarında yetkili servisin yan çizerek suçu park sensörüne atmasını engellemek için. Konuyu açmaktaki motivasyonum:

    Ben yetkili servise, kaportada, balata değişimi konularında vs. güvenmem ama park sensörü gibi bir aksesuarda tereddütsüz güvenmiştim, boya farkı ve kötü işçilik olacağına hiç ihtimal vermemiştim. Bu olaydan haberdar olanların da, yetkili servise aksesuar taktırırken kendilerini garantiye almalarını, ince elemelerinin gerekebileceğini bilmelerini istedim.




  • Ben anlamıyorum ya bu totoya ve hondan niye bu denli pinti ya arkadaş motorun iyide tasarım sıfır ek donanım sıfır sağlamlık sıfır eee ne anladık bu işten ne farkın kaldı fransızdan motorunda turbo bile yok dizelin bile yok tam bir hayal kırıklığı bu japon markaları yok yok bir milyon km gidiyor 75 yaşına kadar binecez zaten bir arabaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.