Şimdi Ara

HONDA KULLANANLAR/ALACAKLAR MUTLAKA OKUSUN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
6
Favori
65.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknode

    Göçük olayları gün yüzüne çıktığı dönemde facebook kullanıyordum. Merak ettim Altunizade Honda'ya gittim bir akşam. Amacım dışarıdaki arabalara bakmaktı.
    Sedanlar zaten göçüyordu onu biliyorduk ama ben aynı göçen bölgede HB modelinde rastladım. Fotoğrafını falan çekip gruba göndermiştim.
    Bir tane yeni kasa honca kullanıcısı onu paylaştığım için beni markayı karalamaktan dolayı şikayet edip dava açtıracağını söyledi.
    Dedim ki Honda bunlara iyi yapıyor. Gruptan çıktım, zaten facebook'um da yok 1 seneden fazladır. Hak ediyorlar hocam demek ki. Uğraşsınlar bakalım nereye kadar.
    Benim anlamadığım nokta sanki babalarının markasıymış gibi sahiplenip arabanın kötü yanlarını gizleme çabaları. Ellerine ne geçecekse artık.
    Bu kasa çıktığında gerçekten çok beğenmiştim ama yaşanan olaylardan sonra tamamen soğudum araçtan. İstediği kadar tasarımı güzel olsun bunlardan sonra alınmaz.

    Alıntıları Göster
    kafalar pırıl pırılmıs yalnız, aracı üreten siz değilsiniz alacak kişilere yardımcı olmak babında resim atıyorsunuz ve siz suclu oluyorsunuz

    ne güzel demiş selcuk yöntemhttps://www.youtube.com/watch?v=fKjreLnSWzE




  • Çok geçmiş olsun. Oldukça kötü bir deneyim olmuş.
  • musartar kullanıcısına yanıt
    Golf a3 vs bu paralara dolu paket 30 40km max alabilirsiniz. D segmentine de 2.el yeterli bir rakam bence. Şahsen geçerli bir indirim vs olmasa kesinlikle bu fiyatlara civic almam ben.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar para verip ikinci el bir araç almam ben geçmiş olsun size.
  • Aracın markası Honda da tam olarak ne bulamadim da cevaplar mısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşadıklarınızı okurken yok artık dedim şu an ne desem yaşadıklarınıza yorum az kalır
    bu nasıl bir umursamazlık nasıl bir servis anlayışı

    aksesuar kaynaklı olmasından geçtim ne olursa olsun demek ki başka honda ile sıkıntı yaşasak karda kışta kıyamette aileniz olsa bi de rezillik rezalet yazıklar olsun adına hiç yakışıyor mu yaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yazmamisiniz bildiginiz kitap yazmisiniz ustadim orta dunya 3 lemesi gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Honda kullanıyorum 5.5 senedir herşey yolunda çok şükür. Bayi kaynaklı sıkıntılar yaşamadım mı yaşadım ama marka bazlı sıfır sıkıntı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • Honda'yı kronik göçük olayından sonra baya gündem olmuştu internette. Markayı hayatınızdan çıkarmanız gerekiyordu. Sattığı malın arkasına durmayan bir marka.
    Geçmiş olsun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urfa'dan araç alınmaz.
    Böyle firmaların dötlerinin kalkmasının sebebi maliyenin vergi politikasının rekabeti öldürmesidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam editleriniz bana hondadan aranıp konuyu toparlamanız gerektiğini mi söylediler gibi geldi
  • HONDA'nın marka olarak bence hiçbir sorumluluğu yok. Tamamen bayinin sorumluluğu. Maalesef onlarca saçmasapan aksesuarı arabalara takıp millete ederinin çok üstünde satıyorlar.

    Bu aksesuarlar kalitesiz olduğu gibi, kalitesiz de duruyor. Hint işi otobüslerdeki abzürd süsler gibi yollarda güzel olduğunu zanneden apaçiler tarafından kullanılıyor bu arabalar.

    Bayi ile probleminizi çözün. Bence o ıvır zıvırı da arabadan söktürün.
  • Konu çok uzun, tamamını okuma fırsatım yok şu an, lakin yeni kasa Civic alacak olanlar özellikle akü sorununa çok dikkat etsin, nasıl kontrol edebilirsiniz bilmiyorum ama öğrenin internetten ustasından. Çalıştığım yerde iki arkadaşım 2018 de Civic aldılar, araç çok güzel, lakin soğuk hava veya kardan dolayı ikisi de akü sebebiyle kaç kez yolda kaldı. Ayrıca biri artık akü meselesinden bıktı servisle uğraşmak yerine farklı ustaya akü falan taktırdı elektiriğini kontrol ettirdi, yine de kâr etmedi. Son durumda ne yaptılar bilmiyorum, alacak olan varsa öğrenmeye çalışabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    kafalar pırıl pırılmıs yalnız, aracı üreten siz değilsiniz alacak kişilere yardımcı olmak babında resim atıyorsunuz ve siz suclu oluyorsunuz

    ne güzel demiş selcuk yöntemhttps://www.youtube.com/watch?v=fKjreLnSWzE

    Alıntıları Göster
    Yani benim Honda'yı kötülediğimde elime bir şey geçmeyecek. Ben sadece karşılaştığım görüntünün fotoğrafını çekip attım ve daha sonra tehdit edildim.
    Haklısın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanNoyan4134

    Beğenen adam ikisini de alsın, istediğine para ver umurumda değil. Ben alınmaz demiyorum oynanmamışını alın diyorum. Leonun adı Torbacı Civicin adı Apaçi oldu ben şartlar gerekirse alırım önyargım yok ama o insanlarla aynı kefeye koyuluyorsun trafikte. Trafikte giderken egzozlu apaçi modifiyeli saçma ışıklanfırmalı araç görünce diğer araçlara kıyasla daha mesafeli gitmeyen yoktur herhalde, o insanlarla aynı arabayı almak istemem ama şartlar öyle gerekirse seçeneğim yoksa alırım. Ne BMW ne de Mercedesim var ki imrenmiyorum da zamamında sıfırına paramın yettiği Getzi aldım 14 yıldır biniyorum bir süredir değiştirme planlarım vardı İ30, Astra veya mantıklı gelen C segment aracı alacaktım ama malum ülkemiz koşulları yüzünden alamayınca bende aracımla devam ediyorum.
    Sen milletin karısına kızına sarkmadığın halde senin arkandan onu yapıyor bunu yapıyor demeleri senin için ne kadar önemli ? Benim arkamdan deseler benim umurumda olmaz çünkü ben kendimi biliyorum. Bu örneği neden verdim. Seat Leon'a ne derlerse desinler o arabanın verdiği keyfi ben başka arabada alamadım. Çevremde bir tane apaçi arabası, torbacı arabası diyen duymadım.
    Sanırım sizin çevrenizle ve bu torbacı Adana geyiği yapanlar ile alakalı bir durum. Benim çevremdeki insanlar Mercedes ile adam olunmayacağını bilir, bir arabanın da torbacı arabası olmayacağını bilir. Senin verdiğin örnek sağlam bir dar zihniyetin örneği.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanuss

    hocam editleriniz bana hondadan aranıp konuyu toparlamanız gerektiğini mi söylediler gibi geldi
    Kimse beni aramadı üstat yada hatamızı telafi edelim demedi sadece ben konuyu garanti, yol yardımı, satış sonrası destek odaklı açtım ancak sürekli arabayı kötüleyenler oldu e şimdi ben arabayı aktif kullanıyorum kaç gündür bir olumsuzluk olmadı yada beğenmediğim bir kısmı? şimdi heee ben mağdur edildim iyi olan araba da çok mu kötü diyeyim? şeye benzedi bu yemeksepetinden sipariş verip sırf geç geldi diye lezzet sıfır hizmet sıfır servis sıfır işaretlemeye benzedi bu haksızlık benim yapıma ters.

    Eğer aransa idim onuda buraya yazardım emin ol üstat zararım giderilmese dahi yahu işte böyle böyle beni aradılar bir şeyleri izah ettiler yahu en azından ÖZÜR DİLEDİLER derdim.




  • Yemin ediyorum DH den korkulur. Ben Honda olsam şimdiye konu sahibine sıfır araba hediye etmiştim. Bu utançla yaşanmaz. Şunu bilki Honda büyük zarardasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinnet geçirmelik bir rezalet büyük geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerede sanayide mevlüt usta var. Aklınızda bulunsun, her arabanın her türlü elektronik sorunlarına çare bulur. Arkadaşın yazilarini okurken , geçen yaz başıma gelen şeyler tekrar canlandı gözümde
    Unutmayın Gerede sanayi mevlüt usta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.