Şimdi Ara

Honda Civic Benzin/LPG için Bayilerden Fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de bugün elegance benzinli otomatikleri sordum 69'dan aşağı fiyat veren olmadı. lpgli ile arasında 3500 tl fark var. zaten bu fark en fazla 30 bin kmde amorti edilebildiği için benzinli almanın anlamı olmuyor.
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba...69000 tl fiyatı hangi bayiden ya da bayilerden aldınız ille birlikte belirtirseniz herkese daha faydalı olacaktır.ayrıca 69 000 tl fiyata lpg dahil mi? premium otomatik için ne fiyat verdiler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meddah58

    hocam merhaba...69000 tl fiyatı hangi bayiden ya da bayilerden aldınız ille birlikte belirtirseniz herkese daha faydalı olacaktır.ayrıca 69 000 tl fiyata lpg dahil mi? premium otomatik için ne fiyat verdiler?

    sadece beyaz renk benzinli için damla 69, mutluhan 70, kocaeli haldız gümüş gri 68,5 dedi. premium benzinli için mutluhan 68'e bırakırız dedi ama rengini sormadım. lpg li zaten sormaya gerek görmedim konuyu açan arkadaş paylaşmış. lpgli modellere çok talep olduğu için bayiler benzinliyi az sayıda getiriyor.
  • 2008 de 40 bine almıştım, 7 senede iki katına çıktı fiyat, birde enflasyon düştü derler...
  • Sivas Honda Atılım dün premium normal vitese 68000TL dedi. İçinde navigasyon hediyesi de vardı.
    Bu arada lpg ile sadece benzinli arasında 3500tl fark hiç duymadım.
    Ankara liste fiyatını verdi. Fakat indirimli fiyatı hemen söylemediler.
    Şuan istanbul çok avantajlı.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Ben bugün Beyaz Renk Civic Elegance'ı (LPG'siz) 67500 TL'ye İstanbul Honda Park Plaza'dan aldım.
    İnşallah aracı yarın teslim edecekler. İstanbulda Artı Plaza aynı araca 68000 TL istemişti takas yaptığımız için Park Plaza daha cazip geldi.
    Almak isteyen arkadaşlar bence Artı Plaza ve Park Plaza ile iletişime geçsinler. Park Plaza'da Teoman Bey özellikle çok yardımcı oluyor.
  • i_utku kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.neden LPG siz tercih ettiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun. Yıllık kullanımım ortalama 12000 km olduğu için tercih ettim, belki ilerde LPG taktırırım.
  • İHTİYACDAN ACİİL SATILIK HONDA CİVİC
    İlan No: 240690223
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ihtiyacdan-aciil-satilik-honda-civic-240690223/detay

    0 ı 70 bine satılırken 2. Eli 77 bin fiyat var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de böyle bir listeyi sadece Elegance Otomatik LPG için yapmıştım. Hatta aksesuar hediyelerini de sordum ve Park Plaza en mantıklısı geldi.

    Önemli bir noktada bahsetmek isterim, 72.000 TL altında fiyat verenler sadece şu renk var diyor çünkü bu araçlar LPG uyumlu olarak gelmiş ve montajı serviste yapılacak araçlar, ellerinde olan renkleri söylüyorlar. Bu renkler de ya bordo, ya da bronz vs.

    Fabrika çıkış LPG montajı olanlar içinde en uygun fiyatı Artı ve Park plaza verdi, 72.000 TL. Damla Plaza'ya tanıdık vasıtasıyla gidip bizzat görüşmemize rağmen bu fiyatı vermediler.

    Diğer bayiler 72.500 TL fiyat veriyor. (Bir tek Çiftkurtlar 73.500 TL dedi)
    500 TL farkın sebebi araçların muayene için gidip gelirken kullanılan yöntem. Aracı çekici ile yollayanlar bunun masrafı olarak +500 TL istiyor, aracı yürüyerek götürüp getirenler o rakamı düşüyor.
    Ben oradaki riskin kime ait olduğunu sordum hepsi kendilerine ait olduğunu söyledi, herhangi bir durumda araç değişir dediler. Çekici ile sıkıntı yaşayanlar olmuş, araç yüklenirken bir taraflarını vurmuşlar filan.


    Park plazadan Ergün bey ile sadece telefonda görüştüm, bana 72.000 TL dedi ve park sensörünü hediye edeceğini söyledi. Dün akşam bayiye gittim Ergün bey izinliymiş, Teoman bey yardımcı oldu sağolsun. Aracın siparişini verdik, kapora da verdik Perşembe ya da Cuma işlemler biter dedi, ben de Cumartesi gidip alırım diye düşünüyorum.

    Bu arada Teoman bey ile aracın bluetooth özelliğini denedik, ben telefonda müzik dinleme özelliği istiyordum normal versiyonda yoksa sırf bu özellik için multimedia taktıracaktım ama beraber normal versiyonda olduğunu keşfettik

    Bluetooth ile bağlandıktan sonra AUX düğmesine iki defa basınca telefondan müzik dinlenebiliyor. Böylece ekstra maliyetten kurtuldum

    Zaten o dandik navigasyonlara o kadar para vermek mantıklı değil, ben de İpad mini var, Apple Haritalar ya da Yandex gayet iyi. Bluetooth ile sesi de araca aktarınca benim için mükemmel oldu. Aynı işi telefonla da yapabilirim.

    Araç multimedia+ navigason yaklaşık 2.000 TL iken İPAD 1.250 TL ve daha çok işe yarıyor, taşınabilir.




  • buklamania kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah, sağolun.. daha iyisi sizin olsun
  • Merhabalar honda damla elegance lpg otomatik için 72.000 tl dedi beyaz ve gri daha aşağı fiyat alan var mı. Şahsen liste fiyatından ürktüğüm için hiç honda düşünmüyordum 10.000 tl gibi bir indirim beklemiyordum. Toyota ya gittiğim zaman liste fiyatı geçerli dediler hiç oralı olmadılar. Corolla 1.33 life 57.500 lpg takınca 60 bin tl yi buluyor 12 bin fark için de 1.6 elegance lpg otomatik almak değer diye düşünüyorum. Sizler ne tavsiye edersiniz. Birde bugünler de aldığınız güncel civic fiyatlarını yazarmısınız. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben tupsuz elegans aldim bursadan. 69.500 e geldi. Baya biryer aradim en uygun bursa dedi. Umarim iyi fiyata almisimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel konu emegine saglik .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganicus190544

    Merhabalar honda damla elegance lpg otomatik için 72.000 tl dedi beyaz ve gri daha aşağı fiyat alan var mı. Şahsen liste fiyatından ürktüğüm için hiç honda düşünmüyordum 10.000 tl gibi bir indirim beklemiyordum. Toyota ya gittiğim zaman liste fiyatı geçerli dediler hiç oralı olmadılar. Corolla 1.33 life 57.500 lpg takınca 60 bin tl yi buluyor 12 bin fark için de 1.6 elegance lpg otomatik almak değer diye düşünüyorum. Sizler ne tavsiye edersiniz. Birde bugünler de aldığınız güncel civic fiyatlarını yazarmısınız. Teşekkürler

    12 bin verebilcek imkanın varsa düşünme bile.liste fiyatından 5 bin direk iniyorlar biraz daha zorlarsan 1 2 bin daha indirim alabilirsin.
  • Kesinlikle deger

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic alana navigasyon hediye kampanyasi vardi gazetede okumustum ayrintisini bilmiyorum o kampanya bitmis mi ?indirim yapinca navigasyonu vermemezlik etmesinler
    Aracin fabrikadan lpgli oldugunu nasil anlayacagiz normalde sanayide lpg taktirip veriyorlar .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 13 Kasım 2015; 11:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam ediyor ama pek başarılı değil özellikle dokunmatığı berbat.
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    O kampanya Executive modeller için geçerliydi. Ayrıca ben navigasyonu tercih etmedim, ipad mini kullanıyorum, gayet iyi. Nevigasyon için 2.000 TL gibi bir rakam istiyorlar o paraya son model İpad Mini alırım üstüne de 3 ay LPG alırım.

    Fabrika LPG olduğunu anlamak için simit depoya bakın, üzerinde Honda AŞ. fabrikasında monte edilmiştir yazar. Serviste montajlarda o etikette servisin ismi yazar. 2015 Modellerde fabrika montajlı gelmeye başlamış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.