Şimdi Ara

Honda Civic 1.4 İS almayı Düşünüyorm Yardmcı Olurmusunuz ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haven

    quote:

    Orijinalden alıntı: pcexpertt

    quote:

    Orijinalden alıntı: haven

    quote:

    Orijinalden alıntı: pcexpertt

    quote:

    Orijinalden alıntı: haven

    quote:

    Orijinalden alıntı: pcexpertt

    Hocam imzanızda gördüğüm için soruyorum. Honda mı kullanıyorsunuz ? hangi modelini

    Honda civic 2007 1.6 elegance veya premium almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz. Bütçem 35-36 bin tl. bilginiz var mı

    honda 2007-2008 civicler hoş araçlardır bende 2008'i vardı. dış sesi çok alırdı birde alman araçları kadar konforlu değildi ancak çok seri ve dayanıklı bir arçtı.. kesinlikle öneririm.

    Hocam ses çok rahatsız ediyormu ? Birde yakıt ve performansı hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?

    ses çok rahatsız etmiyor ancak bir bmw ya da mercedes kadar iyi bir yalıtım yok. lastik sesi özellikle mıcırlı yollarda giderken rahatsız ediyor ancak asfalt yolda çok büyük bir sorun olmaz. yakıt olarak çok üzmez ancak çok da cimri değildir yakıtta. ben benzinli kullandım ve lpg taktırmadım yaklaşık totalde 7-8 lt yakardı şehir içinde 9-11 e kadar çıktığı olurdu. yani fabrika değerlerine pek yaklaşamadım ben. ancak çok sağlam bir motoru olsada kasasındaki boya özellikle tamponlar ve aynalar çok çabuk dökülüyor bu bakımdan hassas sürmenizi tavsiye ederim. malum hondaların parçası biraz tuzludur.

    Peki hocam çok sağolun. dediklerinize dikkat edeceğim kafam iyice karıştı cumartesi araba alacağım Gönlümden geçen Honda civic ama bilmiyorum. 35-37 bin tl bütçem var.

    kafanız hiç karışmasın. forumdaki honda bölümüne girin ve konuları inceleyin.. inanın bir hondanın seriliği ve gücünü bir de içinde kendinizi güvende hissetmenizi çok az araç ikame eder. yani hondanın içinde kendinizi güvende hissedersiniz, güçlü bir motora ve sağlam bir karosere sahiptir ve her yola gelir.. çok iyi bir seçimdir ve ikinci eli iyidir.

    Hocam bir önceki aracım Toyota corolla idi. Ses yalıtımı,motor,Güven,Sorunsuzluğu herşey mükemmeldi. Evet genelde seri oluşu vs bakımından dillerde. Ama genelde bu içeriye ses alması vs onlar konuşuluyor. Yani aslında bunun çok sıkıntı çıkaracağınıda düşünmüyorum Çok teşekkür ederim hocam cumartesi günü gidip bakacağım araçlara inşallah temiz bir honda bulabilirim




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.