Şimdi Ara

Honda 125r cbr başlangıç için iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler küçüklüğümden beri motor hevesim vardı artık dayanamıyorum biraz bütçe biriktirdim ekipmanları falanda alıcam motorcu bi tanıdığım bu motoru önerdi ama yine size sorayım dedim

    birde ekipman ücreti ne kadar patlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BounPolitika -- 10 Ocak 2017; 16:45:47 >



  • Eğer en az 1-2 sene kullanırım yenisini daha doğrusu büyüğünü alacak durumum yok dersen başlanır çok iyi motordur.4-5 ay sonra sıkılırım yetmez,paramda var büyütmeye ilerde dersen daha uygun ybr 125 gibi bi motorla başlayıp sonra yüksek cc ye geçebilirsin.

    Ekipman işi çok başka.En az bin tl olsun elinde.Onlarda orta karar mallar için.İyi ekipmanlar için 2bin bütçe ayırman lazım en azından.
  • SercaN__ kullanıcısına yanıt
    aynen hocam en az 2 sene kullanırım ikinci el düşünüyorum
  • karar verdıgınız sınıf o sınfı motorlarsa,guc olarak gayet uygun 125cc.Ekıpman orta hallı cıvarı sayılabılecek modellerı toplamda yıne 1000 tl cıvarı tutacaktır,tutmalı da en dandıklerı alırsanız sadece kenıdnızı kandırmıs olursunuz. kask,mont,eldıven yaklasık 1000 lıra cıvarı tutar,tabı alarm,kilit vs ıhtıyacları ayrı
  • motorsiklet kültürdür. heves etmek güzel ama akıllı mantıklı ve eğitim ile bilinçli kullanmak gerekir. hızlı gitmek hava atmak hevesi hayırlı sonuçlanmayabilir. cbr 125 güzel tercihtir. japon ve honda kalitesi. 2 sene binerim dersen cbr 125 iyidir ama genelde alıp 6 ay sonra cc yükseltmek istenir. iradene hakim bi yapıdaysan cbr 125 al. yok irademe nefsime yenik düşebilirim dersen ybr 125 idealdir. şimdiden hayırlı olsun dostum.
  • Hocam hava atmak vs hiç umrumda değil sadece arabalar pek hoşuma gitmiyor çocukluğumdan beri motor alma hayalim vardı aşırı hız taraftarı falan da değilim sadece okula gidip gelirken (hava şartları uygunsa) ve bazı günlük aktivitelerim için bi araç olarak kullanıcam yani kızlara hava atmak falan umrumda değil ayrıca gopro da almayı düşünüyorum (en son para yeterse)
  • Cbr 125 ederinden çok yüksek fiyata satılıyor. Biraz daha koyup Cbr 250 almak çok daha mantıklı. Eğer bütçem yetmez ya da 250 ile başlamak istemiyorum diyorsan ybr 125 ya da cbf 150 ile başlamak çok daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BounPolitika

    Hocam hava atmak vs hiç umrumda değil sadece arabalar pek hoşuma gitmiyor çocukluğumdan beri motor alma hayalim vardı aşırı hız taraftarı falan da değilim sadece okula gidip gelirken (hava şartları uygunsa) ve bazı günlük aktivitelerim için bi araç olarak kullanıcam yani kızlara hava atmak falan umrumda değil ayrıca gopro da almayı düşünüyorum (en son para yeterse)

    o zaman tavsiyem ybr 125 al dostum. çünkü hem performansı cbr 125 ile muazzam farklı değil hem az yakar hem parçası ucuz hemde öğrenmek ve kendini geliştirmek için idealdir. kalan paranlada ekipman alırsın. go pro hero 3 ile eşdeğer olan sjcam 4000wifi model kamerayı alabilirsin. 250 tl civarında sıfır fiyatları ve aksesuarlarda çok ucuz. mantık çerçevesinde hareket eden biriyimdir her zaman heyecana kapılıp yanlışa yönelmem. sanada tavsiyem ybr 125 esd modeli orta seviye kask mont pantolon eldiven ve dizlik. birde sjcam 4000wifi kamera tavsiye ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.