Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.401
Cevap
45
Favori
166.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Bu arada bir problemim var; sanıyorum her aç-kapada cihazın MAC adresinin son 2 basamağı sürekli değişiyor. Modemi MAC filtreleme korumasıyla kullanıyorum, problem yaratıyor. Çözümü bilen veya yaşayan var mı?
    MAC adresini öğrenmek için Çalıştır programına (Win logosu+R) cmd yazın ipconfig -all yazdığınızda görünür.

    Maalesef aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.. Teamwiver programında fark ettim.. Sorunu siz çözebiliriz mi? Çözdüyseniz paylaşırsanız sevin
  • anladığım kadarıyla her tablette ayrı sorun var. benim cihazda dokunmatik kalibrasyonu sorunlu. bastığım yerin biraz altını algılıyor. beyaz ölü p'ksel var. ekran döndürme çalışmamaya başladı. bugün aldım yarın iade ediyorum. alet saatli bomba. 450 tl ise çöp değil.
  • tablet pcyi açarken mail adresimin şifresini istiyor. mail adresiyle kayıt yapmamı istemişti yaptım ve bilgisayarı her açtığımda mail adresimin şifresini istiyor.
    bunu nasıl kaldırabilirim? sürekli açtığımda şifre istemesi bir süre sonra sıkmaya başladı.
  • Vectra-gt V kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözemedim, modemim MAC filtreliydi bu sebepten dolayı parola korumaya çevirdim.
    Bir sorun daha farkettim tablet klavyeye bağlıyken sanki dikeymiş gibi başlıyor, açıldığında yatay pozisyona geçiyor fakat dokunmatiği sanki hala dikeymiş gibi işliyor. Örneğin ekranın sol üst köşesine bastığımda sağ alttan algılıyor vb.. Bu problem 5 kere açıyorsam 1 kere falan oluyor, restart attığımda kendine geliyor. Bunu daha önce yaşayan var mı?
  • Çok ciddi korumalar gerektiren dosyalar Windows ziyade unix deravat lar üzerine kurulur yani Linux yüklü sistemler kullanınız. Windows sistemler düz mantık işleyen sistemler olduğundan sizin değişiklik yaptığınız i algılar sa cezalandırırır :)
    Be ce herkes tableti aldığı gibi kullansın, büyük beklenti içinde olmasın lar.

    Buarada siz istediğiniz kadar mac ininizi değiştirin kısa bir spoofing ile mac müc engeli aşılmaktadır benim bildiğim tek bu sanırım onlar size merak sun arsa daha farklı yöntemler de mevcuttur. .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan2610 O kullanıcısına yanıt
    ayar\ hesaplardan\ oturum açma secenkleri \ oturum açmayı gerekli kıl hiçbir zaman olarak yaparsanız parola sormaz eğer hotmail hesabınız ile açmak istemiyorsanız yerel hesapla ekle ve aç diyerek win7 gibi kullancı hesabı da ekleyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 28 Aralık 2015; 8:23:26 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi yaşıyorum. Ben bugün iade ediyorum.
  • http://www.devicespecifications.com/tr/model/244e3600 Bu ürünü Gearbest'ten getirtiyorum. Hızlı kargo seçeneğini aktif edince 600 TL tutacak.

    İade etmekten vazgeçtim. Mağaza'dan güncelleme yaptım. Sitesinden de kıytırık iki sürücüyü indirip kurdum şimdi ne kalibrasyon sorunu kaldı ne başka bir şey. Şimdilik aramız iyi. Çin'deki tableti de getirtiyorum. Haydi bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 28 Aralık 2015; 12:21:46 >
  • Bu tarz ucuz Tabletler için ne kadar ekmek o kadar köfte diyorum. Anlaşılan 450TL'ye ancak bu oluyor Türkiye şartlarında. Yurtdışında çok daha kaliteli ürünler var, yeni nesil z8X00 CPU ürünler daha cazip. Android için bu CPU ve RAM yeterli ama Window10 için daha hızlı bir CPU ve minimum 4GB RAM lazım bence.

    Aliexpress gibi sitelerde benzer ürün arayanlar varsa, PIPO W1S ve Chuwi Hi10 tabletlerine baksın, Full HD ekran, daha güncel CPU, GPU ve 4GB Ram mevcut bu ürünlerde.

    Bu arada şuan bu tableti kullanan bir arkadaş AS SSD Benchmark ile SSD testi yapabilir mi?
    Kedi sitesi:
    http://alex-is.de/PHP/fusion/downloads.php?cat_id=4&file_id=9

    TechSpot linki:
    http://www.techspot.com/downloads/6014-as-ssd-benchmark.html




  • İlk tablette ekran dönmeme, driver güncelleme sonrası 180° derece ters dönme sorunundan sonra değişim ile aldığım ikinci cihazda ilk gün sorun yoktu.
    Fakat kurduğum ses programı sonrası bu tablette de ilk önce ekran dönmeme bazen de ters dönme problemi gözüktü. Fabrika ayarına çevirinve düzeldi. Bu sefer de sistem aygıtlarındaki uart controller, i2c controller gibi aygıtlarım driverlerını online olarak otomatik güncelleme yaptığımda yine ekran dönmeme ve ters dönme sorunları gördüm...
    Alet stabil olmadığı için ikinci ürünü de biraz önce iade edip para iadesi aldım.
    4 günlük tecrübem işletim sistemi Windows bile olsa stabilite için markadan vazgeçilmemesi gerektiği oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekno_gus kullanıcısına yanıt
    Hiçbir zaman seçeneğini yaptım fakat hala istiyordu. Diğer dediğinizi de en kısa zamanda deneyeceğim Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya çıktığı gün ben de gittim aldım, kutuyu ilk açtığımda ekranda bazı kılcal çizikler ve hava kabarcığı vardı üzerinde koruma var zannederek çıkarmak için uğraştım ancak koruma değil ekranın kendisinin böyle olduğunu anladım. Biraz uğraştıktan sonra hava kabarcığı sorununu tırnakla hallettim. Kılcal çizikler de kullanımda belli olmuyor.

    Çok ilginç, piyasada marka notebook bir çok ürünün windows 10 açılış ve kapanışından daha hızlı açılıp-kapanıyor. Ancak pil performansı rezalet ötesi. O da windows 10 dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sürekli kullanımda 6000 mAh pilin en az 7 saat ekran süresi vermesi gerek, 3.5 saati zor görüyorum.

    Cihazın klavyesinin F7 tuşu ile setup'ına erişim sağlanabiliyormuş. Az önce servisinden öğrendim. Sd karta x86 Android kurup dual boot yapmayı düşünüyorum.
  • Bataryanın tam performansına ulaşması için ilk 3-4 kullanımın tam doldurup tam boşaltma şeklinde yapılması gerekiyor.
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    Umarım Dual Boot kurulabilir. Yaparsanız yeni bir konuda aşama aşama anlatırsanız iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla bu sorunlar wi101 modeline özel wi10 kullananlar şimdiye kadar bu tür şeylerden şikayetçi olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu kadar sorun yaşayan varsa bu ne aletin ucuzluğundan kaynaklanıyordur nede şans işidir... Aral açık açık sorunlu, problemli, defolu cihazları satıyor demektir.
  • Touchpad ayarlarını nasıl özelleştirebilirim?

    Kendinden bu şekilde:
    *Tek parmak: sol tık
    *Çift parmak: sağ tık
    *Üç parmak: windows arama
    *Dört parmak: sağdan çıkan ayarlar barı
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    hocam f7 ile tablet açılırken deneme yaptınız mı? ben birçok kombinasyonu deneyip bulamamamıştım yetkili servisi aradım windows açmadan format vb işlemler yapamazsınız şeklinde cevap aldım. tableti teknik servise yolladım windows açılmadığı için
  • mirac53 kullanıcısına yanıt
    Benim emin olup olmama bir anlam ifade etmiyor çünkü bunu ben kendi kafamdan uydurmadım. Aşağıya teknik servise sorduğumda bana gelen cevabın alıntısını yapıştırıyorum.
    quote:


    Merhaba ...

    Tablet pc klavye üzerinden F7 tuşu ile setup bölümüne geçebilirsiniz burada oluşabilecek tüm sorunlar tüketiciye aittir.


    Yalnız bu akşam bende bir çok kez denedim ne yazık ki setup'a giremedim. Her türlü kombinasyonu denedim yine de olmadı.
    Bu konuda ya bilgiyi veren elaman farklı bir cihaz ile karıştırmış olabilir ya da belli bir tuş/düğme kombinasyonu var bu yüzden olmuyor.
  • Ben pazar günü aldım ve okulda kullanıyorum. Alette ses ve kamera hiç yok, hadi kamerayı anlarım ama iki hoparlörün maliyeti nedir. Ekran güzel, çözünürlüğü iyi. Tablet klavyeye oturmuyor uğraştırıyor biraz dandiklik var. Projeksiyona bağlamak için hdmi to vga dönüştürücü kullanılabilir çok masraflı bişey değil. İşletim sistemi stabil çalışıyor. Ben de eski bi netbook vardı ona göre çok daha performanslı. Usb girişinin olması iyi. Kablosuz mouse bağladım anında çalıştı. 1 tb harici hard disk taktım sorunsuz çalıştı. Bataryası da 5 saat civarında gidiyo. Şarj olma süresi de 4 saat civarında. Klavye güzel. Yazımı rahat. Masaüstüne kurulan her program sorunsuz kuruluyor. Office 2007 yükledim. Bir masaüstünün yapacağı her işi yapıyor. Aletin dış görüntüsü çok albenili değil. Bi takozluk var. Netbookun göremediği wifiyi görüyor. Dediğim gibi ses hiç yok diyebilirim. Kamera desen olmasa daha iyiymiş. İş görür mü derseniz fazlasıyla görür. Fiyat olarak bence bi 50 lira fazlalığı var. Ben aldım kullanıyorum iade de etmeyi düşünmüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.