Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.401
Cevap
45
Favori
166.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazdan memnunum, sadece şu emmc denilen teknolojiye güvenmiyorum. Keşke m.2 soketi bulunsaydı, pil kaybı cihazda neredeyse yok kaç zamandır. Kulaklık ile kullanınca hafif hışırtı oluyor, oda sürücüyle ilgili sanırım.
  • A100 e linux kuran var mı?
    Hangi linux sürümü adam akıllı çalışıyor?
    Lütfen yardımcı olur musunuz?
  • Hometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana KonuHometech WI101 | Ana Konu

    Arkadaşlar buralara hangi parçalar geliyor yardımcı olabilir misini.bir de elinde bozuk durumda olan varsa anakartı sağlam oynanmamış alabilirim.




  • 64bit Lubuntu kurmayı başardım. Kendi belleğindeki w10 duruyor, 64gb lik hafıza kartı takıp onun bir bölümüne kurdum Lubuntuyu. Açılışta win ile Lubuntu arasında seçim yapılabiliyor.
    Yalnız dokunmatik özelliğini (tablet kipi) etkinleştiremedim, dizüstü gibi klavyesiyle birlikte çalışıyor şimdilik.
    Dokunmatik özelliği için yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • Cihazın açma kapama tuşu bozuldu eskiden açmak için baya uğraşıyordum dün ne yaptıysam açamadım. Belki yapabilirim diye cihazın içini açtım fakat her parça birbirine kenetlenmiş bant ile yapıştırılmış tecrübem olmadığından karışmadım cihaz duruyor öyle. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan var mı
  • iskenderce kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım geçen gün. Gece kapattım ertesi gün ne yaptıysam olmadı açamadım cihazı. Siz ne yaptınız hocam tamir ettirdiyseniz ne kadara mal oldu size. Bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luken Drew

    Aynı sorunu bende yaşadım geçen gün. Gece kapattım ertesi gün ne yaptıysam olmadı açamadım cihazı. Siz ne yaptınız hocam tamir ettirdiyseniz ne kadara mal oldu size. Bilgilendirirseniz sevinirim
    Bir arkadaşıma verdim baksın diye o da batarya kısmındaki kabloların oraya metal birşey koyarak kısa devre yaptırdı. Daha sonra aynı problem yine oldu aynısını ben yaptım oldu şuan sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luken Drew

    Cihazın açma kapama tuşu bozuldu eskiden açmak için baya uğraşıyordum dün ne yaptıysam açamadım. Belki yapabilirim diye cihazın içini açtım fakat her parça birbirine kenetlenmiş bant ile yapıştırılmış tecrübem olmadığından karışmadım cihaz duruyor öyle. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan var mı
    Biraz zaman araya girmiş ama diğer üyelerde yeşillensin, tabletin ses ayarı ve güç tuşu bulunan yer deforme olmaya çok müsait bir kaç katman mevcut sanki kağıt ve karton misali zamanla özellikle tabletin kasasını çıkartıp takarken o bölüm zarar görüyor. Tableti söküp takarken ilk o kısmı usulca denk getirmek gerekiyor plastik tuşlara, tabi diğer tarafta da klavye bağlantısı mevcut biraz özen istiyor belki fabrikasyon yada bir başkası kasayı oturtmadıysa o tuşlar cinslik yapıyor. Özetle benim tuşlarda leş ama en son özenli şekilde oturttum tuşlar güzel işliyor kadayıf gibi olduğu halde




  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Tableti ne yaptıysam açamadım bataryayı kısa devre yapıp açmayı denedim o yöntem de yemedi. En son kartı sökeyim derken güç ve ses bölümünün bağlantısını sağlayan kablonun giriş kısmı koptu yarın tanıdığım tamirciye göstericem umarım hayata döner
  • Merhaba konuyu taradım bir arkadaş 2018 de kamera çalışmıyor diye sormuş ama cevap bulamadım bende kendi orjinal windows yüklü otomatik güncellemeleri açık bilgisayarımda bugün lazım olunca bir bakayım dedim 2 kamerada çalışmıyor bana ortak bir sorun olması gerekir gibi geliyor kontrol edebilecek var mı? Yada soruna çözümü olan teşekkür ederim.

    Aygıt yöneticisinde ünlem var sürücüleri kaldırdım yeniden kurdum ama olmadı. status_device_power_failure hatası var
  • chemoside kullanıcısına yanıt
    aynı hatayı bende alıyorum hocam. olur da çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim
  • İstanbul içi hometech wi101 arıyorum satmak isteyen pm atabilir
  • Merhabalar ürünün oturduğu yuvada bi sıkıntı var galiba temassizlik gibi. Kendi kendine tablet moduna geçiyor. Pek kullanmıyorum ürünü satmayı düşünüyorum esasen şirket bilgisayari var ıpad var evde.
  • Hometech wi101 aniden kapandı hiçbir şekilde açılmıyor,şarj olduğunu göstermiyor fakat şarj oluyor.phoenixSuit kullanarak rom atmak (yazılım yüklemek) için yazılım , *.img veya dosyasına veya çözüme ihtiyacım var.Hometech sitesinden indirdiğim wi101.rar işe yaramıyor.Bu konuda yardımlarınız çok faydalı olacaktır.İçinde öden notlarım vardı.Şimdiden teşekkürler.
  • safak91 S kullanıcısına yanıt
    keşke çözümü bizle de paylaşsaydın :)
    bende sanal klavyenin otomatik çıkmama sorunu var. Hala hatırlıyorsan nasıl çözdüğünü yazar mısın ?
    Teşekkürler.
  • Umutsuzca yazıyorum bakalım derdime derman olan bi babayiğit çıkacak mı

    Yıllar önce tabletin windowsunu, windows ayarlarından sıfırlamaya çalışarak bozmuştum. Loop yapıp hometech ekranında yeniden başlıyordu. Daha sonra BİOS'a girerek bios'u kitledim. Seçeneğin adını hatırlamıyorum ama BİOS'u kapattığımı biliyorum yani, baya giremiyorum BİOS'a.

    Şimdi totalde elimizde olanlar şu; BİOS'a giremeyen, windows'a giremediği için HOMETECH ekranı sürekli açılıp kapanan bir tablet.

    Tek ihtiyacım olan bir şekilde bios kurabilmek, nasıl yaparım ederim bilmiyorum ama sonra windowsu rahatça kurarım. Evde bilgisayarım var zaten, bi şekilde BİOS kurmam lazım sadece. Fikri önerisi olan var mı?
  • Benim 1 tane Hometech Wİ101 bilgisayarım var uzun zaman önce şarz aletim bozulmuştu hometech sitesinden orjinal şarz aleti istemiştim bana değişik bir tane yolladılar bende uğraşmamak için geri gönderme yapmadım birkaç sorunla karşılaştım kendi kendine kapanma gibi sorunlarla karşılaştım ama gene de birşekilde kullanabildim ama şimdi oda bozuldu yeni bir şarz aleti almam gerekiyor ama orjinal şarz aletimi kaybettim o yüzden hangi özellikte bir şarz aleti almam gerekiyor bilmiyorum. Hometech sitesine mail olarak bu soruyu yazmıştım ama 2 gün olmasına rağmen cevap verilmedi. Benimde acelem var Hometech Wİ101 2in1 bilgisayarın orjinal şarz aletinin özelliğini bilen varsa lütfen bana hemen/acele dönüş yapabilirmi? Cevabınızı bekliyeceğim sorumun cevabını biliyorsanız lütfen en kısa zamanda dönüş yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJMehmet -- 2 Temmuz 2020; 11:59:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JJMehmet

    Benim 1 tane Hometech Wİ101 bilgisayarım var uzun zaman önce şarz aletim bozulmuştu hometech sitesinden orjinal şarz aleti istemiştim bana değişik bir tane yolladılar bende uğraşmamak için geri gönderme yapmadım birkaç sorunla karşılaştım kendi kendine kapanma gibi sorunlarla karşılaştım ama gene de birşekilde kullanabildim ama şimdi oda bozuldu yeni bir şarz aleti almam gerekiyor ama orjinal şarz aletimi kaybettim o yüzden hangi özellikte bir şarz aleti almam gerekiyor bilmiyorum. Hometech sitesine mail olarak bu soruyu yazmıştım ama 2 gün olmasına rağmen cevap verilmedi. Benimde acelem var Hometech Wİ101 2in1 bilgisayarın orjinal şarz aletinin özelliğini bilen varsa lütfen bana hemen/acele dönüş yapabilirmi? Cevabınızı bekliyeceğim sorumun cevabını biliyorsanız lütfen en kısa zamanda dönüş yapın.
    Telefonun adaptörü ile şarj ederim nadiren, 5 volt 2 amp herhangi bit zararı görmedim bunca zamandır. Lakin hiç belirsiz, markette satılan uyduruk adaptörleri kullanmadım. Pil performansı neredeyse ilk gün ki gibi




  • Orjinal şarz aleti varsa sende onun özelliklerini yazarmısın yada şarz aletinin üzerinde özelliklerinin yazdığı bir kısım olacak onun fotoğrafını çekip resim ekle kısmından o fotoğrafı yollarmısın.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.