Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
123.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün 1607 sürümüne güncelledim soruzsuz çalışıyor. 14 gb boş sd kart istedi ondan sonra güncellemeyi çekip yükledi. Ortalam 3,5-4 saat sürdü . Bilginize
  • dtmmustafa D kullanıcısına yanıt
    Ne kadar şanslısın.Ben 1511 sürümüne yüklemek için defalarca her şeyi denedim ve sonunda tablet ardı ardına yüklemelerden işlemci,anakart telef oldu ve çöpe gitti bizim yadigar
    ne yapim o inat etti ben inat ettim yüklemelere derken sonunu çabuk getirdim keratanın,İlk tabletim,ilk göz ağrımdı ve onu çok sevmiştim ve halada unutamıyorum bizim yumurcağı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi bu tarz güncellemelerde cihaz cidden çok ısınıyor bataryanın tam dolu olmasına dikkat edin adaptör kesin bağlı olsun yoksa batarya yetişmiyor. Soğutmak için ben buz kaseti kullanıyorum poşetin içine koyup altına koyuyorum ısınma olmuyor. en fazla 4 saatte tamamdır. Yön sensörü bendede çalışmıyor . Kafayada çok takmıyorum eski driverleri yükleyince ekran tersine hareket ediyor. İşi bilen bir arkadaş detaylı bir anlatım veya video hazırlarsa herkesin işini görürü.
  • Windows 10 sürüm 1607'ye bugün güncelledim. Yine geçen seferki gibi setup dosyasını iso olarak başka laptoptan indirip, isoyu sd kartıma attım, sd karttaki isodan setupı çalıştırdım, temiz kurulumu seçtim, update için ilk reset attığında, bilgisayar henüz resetten açılmadan sd kartı çıkartıp, yüklemeye devam ettim ve oldu. Eski versiyondaki gibi bunda da içinde sd kart kalınca yükleme yarım kalıyor. Tabii update boyunca cihaz şarjda idi.

    Sonra aygıt yöneticisinden eski donanım ekle diyip, klonix sensör yükledim, reg ayarına bile gerek kalmadan yönler normal çalıştı, eski versiyonda da çalışıyordu zaten. Yine de çalışmazsa bu sayfada arkadaş doğru reg ayarlarını vermiş.

    Sanal belleği sıfıra ayarladığımda ve eski windows sürümünü sildiğimde toplamda 9.22 gb boş yer kaldı. Tabii daha sonra sanal belleği geri açtım, yoksa çok sık ram hatası veriyor.

    Bir önceki ana versiyona (1511) göre, windows edge'e eklentiler gelmiş, notifications kısmındaki font değişmiş, daha neler var bakamadım pek, ama laptopumda da bu versiyon yüklü, genel olarak memnun kaldım.

    Ayrıca bizim cihaza ThrottleStop kurdum, şarja takılıyken overclock'u açıyorum 1,6 ghz çalışıyor, gerekli voltajı da düşürdüğümde çok ısınmıyor. Pildeyken de minimum cpu ya getirip film izleyebiliyorum vs.

    Genel olarak, hala aktif kullanıyorum, TV'ye youtube deki videoları stream ediyorum, surf için kullanıyorum, yatakta film izliyorum, ufak tefek windows gerektiren bütün işlerimi bu cihazda yapıyorum. Artık laptopu sadece hdd isteyen işlerde kullanıyorum, yüksek kapasiteli SD ya da harici HDD alsam, heralde laptopu neredeyse hiç açmam.




  • a101 de 399 liraya tekrar satıştaydı geçen hafta, hala bazı mağazalarda var.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    399 tl mi vay canına. Kıymete mi bindi simdi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1

    a101 de 399 liraya tekrar satıştaydı geçen hafta, hala bazı mağazalarda var.

    Sizin bahsettiğiniz, w101 Tablet.
    6 Ay evvel,bende almıştım W 101'den ve hiç bir problem çıkartmadı,saat gibi tıkır tıkır çalışıyor.
    = W 835'ide ilk A 101' e geldiğinde aldım(Fiyatı:189-tl)bir sene kullandım,windows 10,Sürüm 1511'i bir türlü yükleyemedim ve sonunda tableti çökertmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 30 Ekim 2016; 9:14:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sauce_2k

    399 tl mi vay canına. Kıymete mi bindi simdi :)

    a101 deki farklı modelmiş, şimdi gördüm, klavyeli 10.1 inç olan .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w835 W kullanıcısına yanıt
    Hocam bu w101 nasıl sizce?



    W835 biraz kasmaya başladı.



    W101 ile slayt yapımı internet surf vs sorun çıkartır mı? Taşıması vs hoşuma gitti bayağı veya biraz daha katıp notebook almak mantıklı mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba hocam,İyi günler.
    W101 gerçekten çok hoş bir Tablet&Mini NoteBook.
    W835'ile kıyaslanamayacak kadar güzel bir cihaz.
    Ekranın büyük olması,depolama alanının 32GB olması+2gb ram,adeta küçük bir notebook(veyahut Laptop,her neyse)
    w835'den kat kat üstün bir alet.
    Pekde sorun çıkarmadı bana.
    Bununla ,İnternet surf,Televizyon,You tube,Film Siteleri(1080p kalitesinde,kasmadan seyredebiliyorsun)sorunsuz izliyorsun. Tabiki,bağlantı hızı,sitelerdeki playerler ve filmlerde bir sorun yoksa.
    Başkada yazılımsal pek bir şey yapmadığım için bana hayli hayli yetiyor.
    Eğer sende benim gibi kullanmak istiyorsan,yani tv,surf,film,video gibi,sana yeterde artar bile.
    Fakat daha bir yazılımsal,gelişmiş programlarla çalışıcaksan,tabiki sana enaz Orta seviye bir notebook lazım,bunu herhalde sende biliyorsun.
    Fakat,seninde bildiğin gibi,Düşük seviye: 650-750---Orta seviye: 1000-1500----Yüksek seviye:2000-3000 Bin TL ve üzeri rakkamlar.
    Tabiki birde taşıdığın hacim ve ağırlıkları var.
    Yani bunu almayıp,üstüne 200-300 verip,Düşük seviye bir Notebook alıcağına,ki böyle bir notebook çokta W101'den performanslı olmayacaktır ve de daha büyük ve ağır olucaktır,hiçte mantıklı gelmez.
    Beklentin ve ihtiyacını tamamıyle karşılayan bir tablet bu,tabiki yukarda değindiğimiz gibi tv,film,video vs..seyretmek içinse eğer?!.
    Ama gene sen daha iyisini bilirsin ve ona göre kararını verirsin elbet.
    Kolay gelsin Hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • w835 W kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

    Önceki geldiği zaman yakınımdaki a101 de bi zaman sonra 350tlye düşmüştü. Eğer yine düşersr alacağım

    Kullanmayı düşündüğüm daha çok office hatta %90 office

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil,Hocam,Rica ederim
    Bana sorarsan,mutlaka al derim,çünkü benim hoşuma çok gidiyor ve gerçekten kullanmaktan keyif alıyorum.
    Bana göre çok çok hızlı bir tablet w835'e kıyasla,birde bu son güncellemelerden sonra,adeta uçuyor..
    Hiçde bir sıkıntı ve kasma olmadan,sayfalar,filmler,videolar anında açılıyor.
    OFİCE Yazılımını hiç yüklemedim çok yer kaplıyor diye ve zaten bu tür yazılımlara şu an pek ihtiyaç duymuyorum.Ama kullanan kişilerde yorumlarında pek olumsuzluklara değinmediler hiç,Forumlarda yazılanlara göre. Gayetde akıcı bir şekilde kullanıyorlarmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reprep2011 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kullanıyorum Windows 10 sizin kullandığınız sürüm ama hiç performanslı ve kullanışlı değil sizin kullandığınız tarayıcı nedir performanslı kullanmak için neler yapıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat121

    Hocam bende kullanıyorum Windows 10 sizin kullandığınız sürüm ama hiç performanslı ve kullanışlı değil sizin kullandığınız tarayıcı nedir performanslı kullanmak için neler yapıyorsunuz ?

    Opera kullanıyorum, 20 tab civarına kadar hızlı kaldırıyor, daha önceki sürümde 10 civarı tabda kasıyordu. 20 üstü sınırı denemedim ama daha devam ediyordu.

    Operada eklenti olarak ghostery (sitelerin takip etmesini engelliyor ve böylece yüklemeyi hızlandırıyor, bütün hepsini engelle seçeneğini seçmek lazım) ve browsec (VPN) kullanıyorum. Ad block plus eklentisi operayı yavaşlatıyor, onun yerine operanın kendi reklam önleme seçeneğini seçiyorum, çoğu reklamı engelliyor ve çok hızlı.

    Cihazı genelde pile takılı kullanıyorum, standlı kılıfında ve 4'lü usb çoklayıcı/şarj kombinasyonu ile birlikte. Aynı anda usb'den ethernet ile mouse takılı, gerek olduğunda da klavye ve usb bellek vs. takıyorum.

    Windows Defender ve firewall kapalı, bunlar çok önemli. Defender'ı kapatsanız da bir süre sonra otomatik açılıyor, onu engellemek için registry dosyasından değiştirme yapmanız lazım, ben onu yaptım ve artık defender hep kapalı.

    ThrottleStop programı ile cpu voltajı 0,5000 ve cpu çarpanını 19 yapıyorum, bu da cihazı 1,583 mhz yapıyor, surf vs zaten sorunsuz da bu cpu overclock ile 1080p HEVC codecli filmleri bile açabildim. Tabii uzun süre %100 cpu kullanırsanız (film encodelama, yüksek gereksinimli oyun vs.), cihaz ısınır, ama bu surf yaparken hiç olmadı. Cihazı pilde kullanırken ve film izlerken de yine ThrottleStop ile cpu voltajı 0,44500 ve cpu çarpanı 6 yapıyorum, cihaz 500 mhz'e düşüyor, film izlerken zaten gpu kullanıldığı için bu hızda bile sorunsuz izliyorum ve şarj uzun süre gidiyor. Bu ThrottleStop ile anlattıklarım çok şart değil, ama istediğiniz zaman daha çok performans veya daha çok pil ömrü almanızı sağlar.

    C sürücünde de 5 gb civarı boş yer bırakıyorum, mümkün olduğunca sd kart kullanın, ana bellekte boş yer bırakmak işe yarıyor. Zaten artık hem windows store hem de normal windows programlarını mikro sd'ye atabiliyorsunuz.

    Bu bahsettiklerim bizim cihaza özgü değil aslında, i5'li laptopumda da opera kullanıyorum (hesaplar senkronize) ve windows defender/firewall'ı etkisiz hale getiriyorum, performans inanılmaz artıyor.

    Bir de ara ara Görev Yöneticisini açın ve yüksek CPU/RAM kullanan program var mı ona bakın, otomatik başlayan programları disable edin vs.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: reprep2011


    quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat121

    Hocam bende kullanıyorum Windows 10 sizin kullandığınız sürüm ama hiç performanslı ve kullanışlı değil sizin kullandığınız tarayıcı nedir performanslı kullanmak için neler yapıyorsunuz ?

    Opera kullanıyorum, 20 tab civarına kadar hızlı kaldırıyor, daha önceki sürümde 10 civarı tabda kasıyordu. 20 üstü sınırı denemedim ama daha devam ediyordu.

    Operada eklenti olarak ghostery (sitelerin takip etmesini engelliyor ve böylece yüklemeyi hızlandırıyor, bütün hepsini engelle seçeneğini seçmek lazım) ve browsec (VPN) kullanıyorum. Ad block plus eklentisi operayı yavaşlatıyor, onun yerine operanın kendi reklam önleme seçeneğini seçiyorum, çoğu reklamı engelliyor ve çok hızlı.

    Cihazı genelde pile takılı kullanıyorum, standlı kılıfında ve 4'lü usb çoklayıcı/şarj kombinasyonu ile birlikte. Aynı anda usb'den ethernet ile mouse takılı, gerek olduğunda da klavye ve usb bellek vs. takıyorum.

    Windows Defender ve firewall kapalı, bunlar çok önemli. Defender'ı kapatsanız da bir süre sonra otomatik açılıyor, onu engellemek için registry dosyasından değiştirme yapmanız lazım, ben onu yaptım ve artık defender hep kapalı.

    ThrottleStop programı ile cpu voltajı 0,5000 ve cpu çarpanını 19 yapıyorum, bu da cihazı 1,583 mhz yapıyor, surf vs zaten sorunsuz da bu cpu overclock ile 1080p HEVC codecli filmleri bile açabildim. Tabii uzun süre %100 cpu kullanırsanız (film encodelama, yüksek gereksinimli oyun vs.), cihaz ısınır, ama bu surf yaparken hiç olmadı. Cihazı pilde kullanırken ve film izlerken de yine ThrottleStop ile cpu voltajı 0,44500 ve cpu çarpanı 6 yapıyorum, cihaz 500 mhz'e düşüyor, film izlerken zaten gpu kullanıldığı için bu hızda bile sorunsuz izliyorum ve şarj uzun süre gidiyor. Bu ThrottleStop ile anlattıklarım çok şart değil, ama istediğiniz zaman daha çok performans veya daha çok pil ömrü almanızı sağlar.

    C sürücünde de 5 gb civarı boş yer bırakıyorum, mümkün olduğunca sd kart kullanın, ana bellekte boş yer bırakmak işe yarıyor. Zaten artık hem windows store hem de normal windows programlarını mikro sd'ye atabiliyorsunuz.

    Bu bahsettiklerim bizim cihaza özgü değil aslında, i5'li laptopumda da opera kullanıyorum (hesaplar senkronize) ve windows defender/firewall'ı etkisiz hale getiriyorum, performans inanılmaz artıyor.

    Bir de ara ara Görev Yöneticisini açın ve yüksek CPU/RAM kullanan program var mı ona bakın, otomatik başlayan programları disable edin vs.

    Cevabınız için teşekkürler hocam şarjda usb/keyboard konfgrilasyon nasıl yapıyorsunuz hazır bi ürün var mı satılan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    https://www.aliexpress.com/item/USB-OTG-hub-charger-with-4-ports-for-tablet-thinkpad-8-X98-VivoTab-note8-M80ta-WT/2024712630.html

    ben 12,5$'a almıştım, şimdi 7,5$'a düşmüş, switch 2'deyken hem usb çoklayıcı olarak çalışıp hem de cihazı şarj ediyor. Evde yapılan çözümler de var da, zaten usb hub artı micro usb kablo satın alsanız bu fiyata gelir, üstüne uğraşmazsınız. Cihaz ve ekran açıkken çok az şarj eder ama şarj düşmez, çok çok yavaş artar. Cihaz açık ve ekran kapalıyken ya da cihaz tamamen kapalıyken hızlı şarj ediyor. Tabii kaliteli micro usb kablo kullanın, cihazın adaptörü yeterli ama yanında gelen beyaz micro usb kabloyu atın o çok kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reprep2011 -- 30 Ekim 2016; 21:47:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekran döndürme sorunu olanlar es ki driver yükleden kionix fusion yükleyip ekranın ters döndüğünü görünce şunları yapın.
    Arama tuşuna basıp regedit yazın.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion veya
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\UNKNOWN\0000\Device Parameters\kxfusion kısmına girin.

    2.Yeni ikili değer oluşturun.
    3.Oluşturduğunuz kaydın ismini "Orientation" yapın.
    4.Değer olarak 01 01 01 01 00 01 02 değerini girin.
    5.Tableti yeniden başlatın.
  • w835 çok kullanışlı ve güzel tablet. Aslında bu cihaza 2gb. ram takviyesi ve 32gb rom takviyesi yapılsa halen satılabilir bir cihaz günümüz tabletleriyle halen kapışabilecek kapasitede , ben severek kullanıyorum. Pil performansıda çok iyi gidiyor.
  • Arkadaslar merhaba, windows tablete ıhtıyacım var. Oyun amaclı degıl, internete gırme ve usb bellekten aktarma amaclı alacagım. 3 tablet buldum.

    http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/w835-windows-81-tablet-pc-P103430587

    http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/piranha-windows-tab-8008-8-windows-81-32gb-hd-tablet-pc-P66407365

    http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/windows-tablet-pc-16gb-hafiza-P108891413

    ya da sızın onerınız var mı? Tesekkurler iyi gunler




  • Arkadaşlar tableti satmaya karar verdim. İş güç pek vakit bulamadım kullanmaya max 2-3 kere şarj etmişimdir. Kutusu vs duruyor. İsteyen benle iletişime geçsin lütfen fiyatı kendisiyle konuşuruz anlaşırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.