Şimdi Ara

Hometech Ultra Tab 8W Plus+ İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
6.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Konudan saptık ama olsun, bahsettiğimiz konu başlığındaki tablet üzerinde konuşulmayı hak eden bir cihaz değil zaten.

    Bilemiyorum, gidip ortadoğuda gırtlak keseceğine ya da memleketin kurtarıcısı- kurucusuna dil uzatacağına vasıfsız habersiz olsun oyun oynasınlar diye düşünmeye başladım.

    Eskiden bilgisayar çağındayız derdik, şimdi mobil hayat-sosyal ağ diye birşey var. Güzelmiş gibi görünüyor ama bilgi kirliliği var, bi resim ve üzerinde yorum görünce herkes herşeye inanıyor, ve paylaşıyor, ilk kimin ortaya attığı önemini yitiriyor. Bir anda herkes suça ortak oluyor. Kıvılcımdan bile hızlı yayılan öfke patlamaları yaşanıyor.

    Beyni körelttiği de doğru. 80'li yıllarda ilk elektronik oyunlar atari salonlarıyla geldiğinde "zekayı geliştirir" diye yazardı duvarda hatırlıyorum. Ama öyle bir etkisi yok tabi. Bazı işleri kolaylaştırdığı gibi
    oyun oynamayı da kolaylaştırdı hepsi bu. Gerçek halı saha maçı yaparken oyunu tepeden göremezsin, ve topun kimde olduğu işaretli değildir. Rövaşata yapmak parmak hünerinden tabi ki çok daha fazlasını gerektirir öyle her gelen topa uçamazsın. Savaşta da öldüysen gerçekten ölürsün, kaydettiğin yere geri saramazsın, ortalıktan silah, can ve bonus toplayamazsın.

    Ama olsun sonuçta bunlar oyundur, kafayı dağıtmaya eğlenmeye iyi gelir. Bağımlısı olup işinden ve sosyal hayatından kopmadığın sürece sorun yok. Hamlığım da geçsin istiyorsan çıkar paintball oynarsın, ya da halı saha maç yaparsın. Ama GTA nedir arkadaş? Bu oyunu yapanın da dağıtanın da yasaklamayanın da allah belasını versin.



    Hocam kesinlikle haklısınız bu arada tablet cube i7 stylus çok hoşuma gitti babam kırgızistanda çalışıyor soracağım çok pahalıysa buralardan idarelik alırım artık çok zora sokmayayım adamı.Kırgızistan çinin tam yanında ya inş. ucuz olur çünkü tablet çok kaliteli duruyor




  • ksarkar K kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de aynı tabletten var siz android uygulama yükleyebildiniz mi merek ettim bende yüklemek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.