Şimdi Ara

Homatics Box Q Uykudan Uyanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Homatics Box Q cihaz aldım ve Vestelin 32" televizyonuna bağladım. TV'nin iki adet HDMI girişi var, birazdan anlatacağım problem ikisinde de yaşanıyor.


    Cihazın kumandası otomatik olarak TV'yi tanıdı. Açma kapama işlemini yapıyor, sesi kısıp açabiliyor. Buraya kadar her şey güzel; fakat eğer boxun uyku modu açıksa, TV ile birlikte kapandığında bir daha açılmıyor. Ya fişini sök tak yapmam gerekiyor, veya uyku modunu kapatmam gerekiyor ki bu da TV kapalı iken cihazın devamlı açık kalması anlamına geliyor. Sağ üstteki (güya boxu açıp kapatmaya yarayan) düğme ise ya kapatmıyor, ya açmıyor; tuhaf bir durum.


    Homatics Box Q Uykudan Uyanmıyor


    Muhtemelen TV ile ilgili bir sorun diye düşünüyorum, açma tuşuna basınca cihaza sen de açıl diye bir sinyal yollamıyor olabilir. Belki benzer bir sorun yaşayıp çözüm bulan olmuştur diyerek sizinle de bu sorunu paylaşmak istedim.








  • Problemi yine kendim çözdüm. Bu tip eski TVlere bağladığınızdai TV Boxunuzun Ayarlarında /Cihaz tercihleri/system/low power sleep mode-off olacak. Ayarı bu şekilde değiştirdiğinizde kırmızı butonla TVnizi, siyah butonla cihazınızı açıp kapatabiliyorsunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.