Şimdi Ara

Holdingim Ödül Aldatmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Asıl reklam kaynağı forumdonanımhaber olan holdingim oyununun admininin yaptığı emek hırsızlığını elimdeki resimlerle belgeleyip sizinde ödüller için gecenizi gündüzünüze kattığınızda bir yere varamayacağınızı anlatmak istiyorum.. Oyun nickim Degauss oynayanlarınız bilir oyun başından beri 20 saate yakın online süresi ile oyunda 1. / 2. gittim . Rakibimde hep CucukRamazan'dı . Gerçekten insan üstü gayretime ragmen nasıl geçemediğimi anlamıyordum dün geceden sonra bunuda anlamış oldum.. Hazırsanız anlatmaya başlıyorum ..

    Gece 1 civarında CucukRamazan ile aramızda 40 milyon civarı servet farkı vardı. Kendisini 17 yaşında bir çocuk olarak tanıtmıştı. 17 yaşında bir çocuk bu gece sonunda iphone kazancagını bile bile benim yetişmemi bekler mi ? O bekledi .. Evet yanlış duymadınız 2 saat üretim yapmadı ve bana yetişmeni bekliyorum dedi. Ayrıca oyunun kendi forumunada üretim yapmıyorum arkadan gelenler yakalasın diye dedi. O an gerçekten bu çok saçma geldi ama kimsenin günahını almak istemedim ve oyuna devam ettim . Saat gece 2.30 e geldiğinde fark 8 milyona düşmüş CucukRamazan'da ciddiyeti anlayıp üretime geçmişti ancak benim tur başı gelirim onunkinden daha fazlaydı ve sonuç olarak gece 4'de önüne geçtim. Firma sayısıda 240'ı geçmiş oyunun son dakikalarını yaşıyorduk.. Ve beklenen oldu 250. firma kuruldu.. O an ödülü alma konusunda çekincelerim vardı. Oyun çok yeniydi ve 5 gün içinde iphone veriyordu bunu oynayan herkes garipsemiştir sanırım bu işte bir şey vardı. Şüphelendiğim için o an ss aldım hemde 30 saniye aralıklarla . CucukRamazanla aramızda 2milyon gibi bir fark vardı ben öndeydim . Yaklaşık 2.5 dakika boyuncada ilk 250 firma 1. liğini korudum . İşte buyrun bu olayı kanıtlayan resimlerim ;

    1.liğin ilk ss si
    http://imageshack.us/photo/my-images/23/adszfaz.png/
    30 saniye sonra alınan 2. ss . Farkettiyseniz 251. firma kurulmus o 30 saniyede bir çikolota fabrikası kurulmuş ve 250. firmayı geçtim 251. firmanın bile 1. si benim.

    http://imageshack.us/photo/my-images/26/213213213.png/


    Bu olaylardan 20 dakika sonra oyunda duyurular kısmında Winner CucukRamazan(KAzanana CucukRamazan) yazısı geçiyor. Tabi ben tedbirliyim bu işin içinde bir şey olduğunu bilerek ss lerimi aldım. Direk giriyorum forumdonanımhabere ve ss lerimi koyup hakkımı aramaya başlıyorum. Bana ilk cevap komik bir şekilde geliyor
    ' Resimlerde servet yenilenmemiş ' .. Oyunu oynayanlar bunun ne kadar komik bir cevap olduğunu bilir servet yenilenmesi için üretim ya da tüketim yapmak lazımdır ben ödülü kazandıktan sonra sadece ss aldım servet niye yenilensin bir aktivitede bulunmuyorsam. Ve 30 saniye aralıklı ss lerim elimde var. Eğer denildiği gibi servet yenilenmemişse bile 30 saniye gibi bir sürede servetin yenilenmemesi imkansız bunu oyunu oynayan herkes bilir 10 saniyeyi bile bulmuyor yenilenme zamanı. Diyelim 30 saniye geçti hala yenilenmedi o bile sorun değil ben uzun bir süre daha 1. kaldım en az 2.5 dakika olduğunu kayıtlarda görebilirsiniz dedim ama tabi ki tekrar geçiştirm bir cevap aldım..

    Gelelim oyunun 2. boyutuna. Anladım o andan sonra ödülü bana vermeye niyetleri yok . Ancak başlangıçta CucukRamazan'ın (ödülü kazananın) oyun admini olduğuna inanmak istemedim. CucukRamazan'la uzun süre muhabbet etmiştik gerçi hep kaçamak cevaplar vermişti msn isterdim yok facebook derdim yok derdi :) Ondan sonra oyun forumunda çok ilginç bir tabloyla karşılaştım .. Saat 5:39 da bir soru gelmiş ve oyun admini bunu CucukRamazan nickiyle cevaplamıştı . Uykudan olsa gerek hangi hesaptan cevap verdiğini karıştırmış. Hemen onunda kanıtı geliyor resme bakın ..

    http://imageshack.us/photo/my-images/232/kanth.png/

    Ve tabi ki sabah uyandıgımızda oyun yöneticisi bu tabloyu farkedip CucukRamazan'la verdiği cevabı siliyor. Buyrun o da burda..

    http://imageshack.us/photo/my-images/814/kant3.png/

    Bu resimler herşeyi anlatıyor sanırım ve size olayın son boyutunu gösteriyorum.. Kendini çok akıllı sanan oyun admini an itibariyle oyun hesabımıda kapatmıştır .. Ki zaten bu olaydan sonra firmaları sildiğimi ve oyuna bir daha dönmeyeceğimi oyundaki dostlarım biliyor..

    Lütfen bunların oyunlarına gelmeyelim. Bu şekilde kendini çok akıllı sanıp oraya iphone ödülü koyup oyuncu çekmeye çalışan emek hırsızlarının üzerimizden rank sağlamasına izin vermeyelim. Ne mutlu ki oyun admin'i ni dahi geçecek azme ve sabıra sahipmişim bu iş burada da bitmeyecek bu forumda herkesin desteğini bekliyorum ve forumdonanımhaber üzerinden reklam yapan holdingim'in bu sitede barınmamasını sağlayalım. Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 6 Ağustos 2011; 14:03:24 >







  • Sayın tam_tam boş yere lekelemeye çalışmayınız.

    MexGerman, ASDFGH ve Degauss oyun seyrini değiştirmekten banlanmıştır. Nedeni son 250 firma kurulurken sahte hesap açmasındandır. Açılan MexGerman, ve asdfgh araştırılıp Degaussun arkadaşı olup sırf kazansın diye hesap açıp 4 er firma kurup bırakmış olup (4 er firmanın 3 ü aynı) oyunun seyrini değiştirmeye çalışmışlardır. ve bu 2 kişi 250 firmanın üye olan son 2 üyesidir.

    Degausun yani bu oyundaki tam_tam ın da önceki mesajlarda vermiş olduğu
    http://imageshack.us/photo/my-images/30/adszcus.png/
    bu linkteki resim herşeyi açıklamaktadır.




  • ayrıca kendi kendinizi çürütüyorsunuz demişsinizki 10 saniyeyi güncelleme bulmuyor. peki 30 saniye aldığınız ve hatta 2.5 dakika diye bahsettiğiniz yenilemememler size daha önce den bahsettiğim oyunun sonucunun belirlenme yenilememsini göstermiyor mu sizin gibiler yüzünden insanlar online oyunlardan soğuyor.
  • Boşuna çırpınmayın benim yazdığım yazıyı baştan sona resimlerede bakarak okuyanlar neyin ne olduğunu çok iyi anlayacaklardır. Tam 8 yıldır online oyun oynuyorum sizin gibisini görmedim.. Lütfen bu başlıga cevap atmayın polemik yaratmak değil insanları bilgilendirmek için açılmış bir başlıktır.
  • hani fazla oyun oynamıyordunuz :D tam bir yalan :D
  • Siz ne dediğinizin farkında bile değilsiniz ki laflarımdan kelime oyunu arıyorsunuz. Ben yıllardır online oyun oynarım ancak bu holdingimi oynadıgım gibi günde 20 saat bakmam mesajımda onu belirtmek istedim. Artık o kadar çaresizsiniz diyecek bir şey bulamıyorsunuz ki laflarımdan çelişkiler çıkarmaya çalışıyorsunuz. Tekrardan rica ediyorum bir daha bu başlık altına mesaj atmayın.
  • Degauss kardesim attığın private mesaj ADMIN tarafından siliniyor.Hemde oyuncuların Private MSJ larını yok ederek.
  • İşte burdan da anlayın bu forumun linkini koymuştum bunu bile görmenizi istemiyor.. Çok ilginç valla ben böyle bir şey hayatımda görmedim ..
  • MexGerman, ASDFGH ve Degauss oyun seyrini değiştirmekten banlanmıştır. Nedeni son 250 firma kurulurken sahte hesap açmasındandır. Açılan MexGerman, ve asdfgh araştırılıp Degaussun arkadaşı olup sırf kazansın diye hesap açıp 4 er firma kurup bırakmış olup (4 er firmanın 3 ü aynı) oyunun seyrini değiştirmeye çalışmışlardır. ve bu 2 kişi 250 firmanın üye olan son 2 üyesidir.
  • vekill , ozaman aynı IP den birden fazla kullanıcı açılmaması için bi UYARI ver.. yada ENGELLE..zor birşey değil ki , ya uyarı yazacaksın yada iptal et..açmak herhangi bir sorun teşkil etmiyor.5tane e-mailin varsa 5 tane holdingin olur.yasak değil yani istersem 10bin tane açarım..sen kurallarında belirtmiosun ki.Oyunun seyri değiştirilebiliyorsa yine senin hatan..bu yüzden banlama hakkın yok ki.
  • Kardeşim zaten o holdinglerle yakından uzaktan ilgim yok benim tamamen hayal gücüyle uyduruyor .. Benim başlığımdaki yazıyı baştan sona okuyan ve resimlere bakan ne denli büyük bir sahtekarlıgın döndügünü zaten anlar.
  • Peki Sayın zapatistaBG ; size soruyorum yapılan etik midir? bir biri ile ilgili kötüniyetli bütün kullanıcılar zaten bütün oyunlarda olduğu gibi hile sayılmakta ve silinmektedir.
  • buradan alakam yok diyip öbür taraftan ilginizin olduğunu söylüyorsunuz ayıp. sizcede son anda arkadaşınızın girip aynı anda 4 firma kurması ve ALAKASIZ dediğiniz 2 kişinin aynı anda 3 aynı firmayı kurması rastlantı mıdın
  • Siz etik kavramından nasıl bahsedebiliyorsunuz ? O hesapları ben açmadım bunu sizde çok iyi biliyorsunuz . Eğer öyle olsa sabah firmalarınızı geri getiriyim mi diye mesaj atmazdınız vekill , o da elimde var. Ayrıca 5:39'da atılmış mesaja 5:42'de CucukRamazan'la admin gibi cevap verip sabahta bunu hemen silmeniz sizin ne dümenler çevirdiğinize kendi başına bile yeterli kanıt .
  • Evet mesajı sizin dürüst olduğunuzu zannederk atmıştık ama YANILMIŞIZ bu son mesajdır istediğiniz kadar yazabnilirisniz.
  • "arkadaşları açıp bırakmış".. nerede kanıt ? private msj laşmalarını SS koy görelim.
    Yada interncet cafede mi gördün hepsini birlikte ?
    Arkadaşları olup ona yardım amacıyla şunları şunları yaptı diyebiliyorsan..ozaman, olayı çözmekte izlediğin metodu bize açıklar mısın ?
  • Ben söyleyim metodunu. O holding açıldıgında facebookta bana bir ileti gelmiş kanıtı bu gerçekten bu kadar düşük seviye bir anlayışla münakaşaya girdiğimi şu anda daha net anladım. Ben her yazdığımı resimlerle kanıtladım bu zamana kadar seninde varsa kanıtın buraya koy da görelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vekill

    Evet mesajı sizin dürüst olduğunuzu zannederk atmıştık ama YANILMIŞIZ bu son mesajdır istediğiniz kadar yazabnilirisniz.


    vekill , sence de sadece 1.nin ödül alması biraz mantıksız değil mi ? ver ilk 3e. yada ilk 5e.
    1.olan madem ki admin diyorlar , hep 1.kalacaktır.yada admin bile olmasa biliyorsun oyunda başı çekene yetişmek imkansız gibi birşey.Anca ölüm yatağında olucak ki üretim yapamasın.
    senin bahsettiğin oyundaki etiği bozmaya çalışanlardan çok oyun etiğinin içine eden admin'lerden gına geldi bana.
    Ben şahsen telekom'a şikayetimi yapıyorum.Diğer arkadaşları da davet ediyorum.
  • vekill bence sen sus resimler konuşsun...Oyun açmışsın ama oyunun hiç başarılı deil söyliyeyim...
  • Klasik admin oyunları , çok basit bir insan olduğunu belli etti. :) .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.