Şimdi Ara

Hizlial isimli web sitesinden alışveriş yapmadan önce bir kez daha düşünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    İlk önce site yöneticilerinden özür dilerim. Belki açtığım konu doğru yerde değil ama aynı derdi telefon alanlar, bilgisayar alanlar, televizyon alanlar vb. her türlü alışverişte yaşayan tüketici bir sürü insan var sadece sizlere tavsiyede bulunmak istedim.

    11 gün önce Hizlial.com sitesinden 22134310 Sipariş Numaralı, BS 899238 Fatura Numarasına sahip bir alışveriş yaparak HP bilgisayar aldım. Bilgisayarı açtığımda klavyesinin bozuk olduğunu gördüm ve aynı gün geri gönderdim.Bugün 11.gün bana cevap olarak 30 iş günü daha beklememi söylüyorlar.

    30 iş günü sonra da ne karar verileceği belirli değil. Bence bu siteden alışveriş yapmadan önce bir kere daha düşünün. Sorunun çözümü için sadece otomatik çözüme ulaşmayan mesajlar gönderiliyor. Tek suçum siteden alışveriş yapmak.

    Saygılarımla,
    Mehmet Aslan







  • direk iade et zaten iade etme hakkın var 7 günden önce gönderdiysen. ve bende ev telefonu almıştım 16 günde gönderdiler ve üstelik bunların sistemleri çok yavaş işliyor.
  • Ürünü geldiği gün iade etmiştim. Bire bir değişim istemiştim. Onlarda aldığım ürünün distribütörlüğüne göndermişler. Onlar 30 iş gününde rapor hazırlayıp siteye bildirince değişim veya iade gerçekleştirecekmişler.
  • hızlıal mı? aman töbe. bence alan adınıda değiştirsinler. yavaşal.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 30 Kasım 2012; 16:00:26 >
  • Bence de bir insanın derdi yoksa alışveriş yapması gereken tek yer. Hemen Dert sahibi yapıyorlar. Ben yaptım gördüm.
  • geçmiş olsun..maalesef hızlı al böyle...
  • Malesef nette bazı siteler bu ve buna benzer tutum ve davranış sergileyebiliyorlar.
    Yani yanar döner bunlar. En güvenilir alışveriş siteleri bile insanı bazen çileden çıkartabiliyorlar.
    Biraz üzerlerine gidince, kabalaşınca bazen yola geldikleride olmuyor değil.
    Umarım bu tür sıkıntı yaşayanların sorunları, bir an önce beklentileri doğrultusunda nihayetlenir ve
    bir daha yaşanmaz bu tür saçmalıklar... Saygılarımla
  • Benimde üç beş alışverişim oldu hızlıaldan. Sitede kargo bilgisi görünmüyordu.Kargo nerde diye müşteri hizmetlerini ararken kargocu zile bastı :D. Bana da böyle oldu. Her Sorun Herkese denk gelmiyor yani bunu demeye çalışıyorum. Yeri geliyor hepsiburada bile saçmalıyor sorun çıkarıyor bazen
  • hocam bir kere kargo problemi yaşamıştım ama sosyal medyadan iletişime geçtiğimde hemen cevap verip sorunumu çözmüşlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egzantirik_

    Benimde üç beş alışverişim oldu hızlıaldan. Sitede kargo bilgisi görünmüyordu.Kargo nerde diye müşteri hizmetlerini ararken kargocu zile bastı :D. Bana da böyle oldu. Her Sorun Herkese denk gelmiyor yani bunu demeye çalışıyorum. Yeri geliyor hepsiburada bile saçmalıyor sorun çıkarıyor bazen

    katılıyorum hocam bende daha bir hafta önce ps3 kolu aldım gayet ertesi gün geldi ürün, ufak tefek problemler olabilir illa ki
  • valla hızlıal.com ile benim herhangi bir problemim olmadı hocam size denk gelmiş ne yazık ki. neredeyse evi oradan dizdim diyebiliriz ütüsünden,tvsine cep telefonundan tabletine orayı tercih ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venduss

    hocam bir kere kargo problemi yaşamıştım ama sosyal medyadan iletişime geçtiğimde hemen cevap verip sorunumu çözmüşlerdi.

    +1905 katılıyorum hocam problem olduğunda müşteri hizmetleri de gayet çabuk dönüş yapıyorlar. HB'de bekle bekle dönerlerse artık kısmet
  • Ürün arızalı çıkınca ürünü Distribütör değiştirmek zorunda değil mi zaten? Hızlıal burada aracı sadece...
    Mesela ben neta uydu alıcısı aldım hepsiburadadan ama problemli idi, hemen neta aş'yi aradım durumu anlattım onlarda ürünü bize yollayın değiştireceğiz dediler ve hemen öbür gün yenisini yolladılar. Hepsiburadanın haberi bile olmadı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 5 Aralık 2012; 22:08:37 >
  • ben kaç defa alışveriş yaptıysam hep yardımcı oldular ve ilgilendiler
  • Bir kaç kişini problemi oldu diye siteyi tamamen karalamak yanlış bence. Genel olarak hepsiburada veya hızlıal ı tercih ediyorum. Hızlıal daha iyi bence ve fiyatlar kıyaslanırsa hızlıal ucuz. Artı kargo ücreti hepsiburada bazen 7-8-9 lira istersen hızlı al en çok 6 lira istedini gördüm genel olarak zaten kargo bedava kampanyası çok oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.