Şimdi Ara

Hizbullahçı teröristin affedildiği gün, Gülşen 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 'Muhaliflerin kafalarını keseceğiz' diyen adamı bile serbest bıraktılar...Gülşen'in 10 ay hapis cezası almasına şaşırmamak lazım...

  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

    ONLARA SÖYLE BURDAN GİDERKEN DE DÜZENLERİNİ BOZUP DA GİTMEMİŞLERMİYDİ ORAYA. DÜZEN BOZMA İŞİNDE TECRÜBELİLER.. RAHATÇA GERİ DE DÖNERLER..

  • Hükmün açıklanması geri bırakılmış bu arada. Hükümet değişirse bir üst mahkemede beraat eder Gülşen.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Öyle yada böyle seçim 2.tura kalacak bırakın herkes istediğini versin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mevcut siyasi erke güvenip, yargıda olmayacak kararlar verenler, ilerde "emir geldi, yaptım, " deyip kurtulur mu acep? bu sayede anladık ki, yargı başta olmak üzere, devletin tüm kurumları tarafsız, adaletli olmak zorunda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Hacım. Türkiye'de yaşasan inan yorumun çok farklı olurdu. Çok net söylüyorum gram tereddüt etmezdin. Okuyup görmek başka bir şey, yaşayıp 1. elden tecrübe etmek bambaşka bir şey. Adamlar önce orta gelirlilerin içinden geçtiler. Sonra fakirlerin içinden geçtiler, şimdi açlık sınırın batık ekonomiyle rastgele bir şeyler deniyorlar. Yabancı yatırımcı zaten çoktan topukladı ve gelmiyor da. Bu arada konut krizi çıktı, ev fiyatları kiralarla birlikte uçtu. Ülkede kasada, zırnık yok üstüne bir de içerdeyiz. Döviz kurları Kapalı Çarşı ve resmî döviz kurları diye bölündü, tıpkı gerçek enflasyon ile resmiyetteki kolpa enflasyon gibi. Ve halen daha sığınmcı seviciliği, korumacılığı, vatandaşlık dağıtıcılığı devam ediyor. Günlük olarak 7/24 TV'den, haber sitelerinden, telefondan yediğimiz ama reklamlı ama haber bültenli AKP propagandası, leş üslubu ve hakaretleri de cabası. Denize düşen yılana sarılır ancak biz denize de düşmedik, bataklığa saplandık. Çırpınsan da batıyorsun, çırpınmasan da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    tamamda bunların benim almanya'da yaşamam ile ne alakası var?


    Ayrıca yabancı yatırımcı ile kalkınabilen hangi ülkeleri gördün? Bize yıllarca tvlerde söylene söylene ezberletilmiş laflarla, hep gerçekleri göremiyoruz. bu "sıcah yadırımcı gelmiyyah" cı tayfanın zaten batı hayranı olduğu belki de batı tetikçisi olduğu göz ardı edilmemelidir. Bu insanlar akıllı da Atatürk mü aptaldı? Adamın önceliği yerli üretim ve yerli yatırımcı üretmekti. bunu dışarıdan fabrikalar getirerek mi yaptı? Yoksa dışarıdan beyinler getirerek mi? he yerli yatırımcıyı o dönemde aşan yatırımları da devlet kendisi üstlendi. Gerekirse tehtid eden zaten yerleşik olan yabancı yatırımları da kamulaştırarak milleştirildi. Haniz Atatürk'üm "açtı" denilen bira fabrikası aslında abdülhamit 2 de onay almış isveçli bira fabrikasıydı.


    yasalara da bakın Atatürk döneminde, dışarıdan gelen yatırımcı mutlaka bir Türk ortakla iş kurmalıydı. neden? TÜRK yatırımcısı da öğrensin Türk işçisi de gelişsin.


    ama bize öğretilen laf : "sıcak para getirecek yabancı" ... sıcak parası olan %10 faizle dolar getiren yahudi ne düşünüyor sanıyorsun? amerikalı yahudi : " la elimde 200 milyon dollar var. Dur ben bu parayı %10 değil de %2 faizle gidip Türkiye'ye yatırayım da Kartalgöz kardeşim hiç elini yormadan beleşe paramdan keyif sürsün" mü dediğini sanıyordun?


    aslında erdoğanın planı milli ekonomi olarak güzel ama eksik ve kontrolsüz ve tabanı sağlam değil. Rusya'da duruma bak. bir de IMF'in son raporuna bak. Dünya'da resosyona girme tehlikesinde olan bilmem ne ülkeleri ilk 10 da Rusya yok. Ama Amerika var ingiltere almanya italya ispanya fransa var.


    ama putin bunun hazırlığını son 10 yıldır düşündüğü için bugün ruble savaşa ve yaptırımlara rağmen hala ayakta. çünkü adam elinde olanları çok iyi tahkik etmiştir.


    tüm bu doğrultularda ülkemde en büyük tehlite: Mülteci dir. Üniter yapımızı bozacak en büyük tehlikedir.





  • İnsanlığa düşman bir yapıdan söz ediyoruz,yıllardır ülkenin başındalar yapmadıkları yok.Ortadoğu ve ülkeyi kana buladılar.Milyonlar öldü,Evsiz kaldı.Kadınlar ,çocuklar satıldı.Ancak zulümlerini doğruyu söyleyene yaparlar.


    Burada genç arakadaşlar var.İnce,kalın bakmasınlar aydınlığın kapısını açacak ittifaka oy versinler ki öncelikle onlar için yarar sağlayan bir durum olacak.Bir baksınlar ince sözcü tv de ne hale düştü.4 gazeteci birden yaptıklarını içselleştirdikleri için nerede ise birden soru soruyorlardı.


    Tek bir örnek bu şahıs cumhurbaşkanı olacak.Babalada bir gerçeği dile getirdiler.Dersanesi varmış.Galiba 22 kişi çalışıyor.9 kişi sigortasız çalışıyor.O da biliyor bunu.Ve denetim sonucu ceza alıyor.Bu soru karşısında verdiği cevap 'E SEKTÖR BÖYLE.HERKES BÖYLE ÇALIŞIYOR ANCAK BİR TEK BİZ CEZA ALDI'.Siz kendinize nasıl yakıştıracaksınız bu zihniyette emek sömürüsü yaptığını normalleştiren bir kişiye o vermeyi ki es kaza o pozisyona gelse sizi bizi herkesi sömürecek dahada ne yapacaktır.Yüksek ihtimaal küçük tay tay olacaktır.





  • Sadece 5 yılcık yeni yönetimi denemekte fayda var ölmeyiz korkmayın 1 kere verin deneyin nasıllarmış görelim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akp ve ortakları, hangi yüzle oy istiyorlar, bilemiyoruz. soramıyoruz da, ellerinde sürekli sopa, millete parmak sallayıp, azarlıyor, tehdit ediyor, korkutmaya çalışıyorlar. asıl merak edilen, bunları savunmaya çalışanlar.

    ülkeden ve halktan bu kadar mı koptunuz be?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkaten çoluk çocuk dolu habere bak ya savundugunuz işe .... devamını niye yazmadım hükmün geri açıklama aldığını.toplumu kin nefrete itmenin cezası 10ay he

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.