Şimdi Ara

Hız sabitleyici taktırdım merak edenler için 2008TDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    2008 POLO TDİ ABS'siz model aracıma HIZ SABİTLEYİCİ TAKTIRDIM.

    Öncelikle araca takılıp takılamadığı AKIM şeması gözden geçirildikten sonra karar veriliyor ve maalsef her POLO'ya takılamıyor.

    Sinyal kolu ve silecek yani karşılıklı olan o parça komple değişiyor. Yeni gelen parçada sadece solda bir değişiklik var o da şöyle bişey silecek zaman

    ayarlayıcısına benzer bir düğme var(zaman ayarlayıcısı konumundaki gibi ) üzerinde ON OFF yazılı iki kademeli bir düğme ve kolun hemen bititminde hız artırma ve

    azaltma için artı eksi yazılı iki düğme var altlı üstlü.( fotograf koyamadım kusura bakmayın).

    Kısaca sabitlemeyide anlatiyim düğmeden ON'a getirdikten sonra hız sabitlenmiyor hız artırma ve azaltma tuşlarından herhangibirine basınca hızımız sabitleniyor.Herhangibir pedala bastığımızdada devre dışı kalıyor. Devre dışı kaldıgında on düğmesi açık vaziyette kalıyor ne zaman artı eksi tuşlardan birine basarsak tekrardan sabitleniyor. Ekranda hız sabitleme göstergesi olmadığı için panelde öyle bişey göremiyoruz.

    Bir Citroen C4 ya da ne bileyim passattaki gibi kaliteli bişey gibi durmuyor. Ama sıfır polo alsan hız sabitleyicili aynı böyle geliyor.Öyle büyük meblalarda değil zaten böyle yerlerde işçilik biraz pahalı (400 500tl arası işlem tamam) taksit imkanı da var ve 2 yıl garantili. yetkili serviste yapılan bu işlem parça ellerinde yoksa 1 gün varsa yarım günde tamamlanıyor.

    Umarım merak eden arkadaşlar için faydalı olmuştur. Hepinize kazasız günler dilerim...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.