Şimdi Ara

Hız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Benim internetimde sürekli kopmalar oluyordu bu yüzden dsmartı aradım arıza kaydı oluşturdular. Türk telekom gelip bakmış binadaki kutuya kadar sorun yokmuş dediler bana bu sırada da internet hızımı 1 mbs'e sınırladılar.Ev tesisatını değiştirmem söylendi. Neyse değiştirene kadar çözüm bulayım dedim ve modemin arayüzüne baktım alınabilir hız 4-5 arasında değişiyordu. Tekrardan dsmartneti arayarak en azından bu sınırlamayı 2-3 yapabilir miyiz diye sordum bana söylenen 2 yaparsak internetinizde tekrardan kopmalar yaşarsınız önceki gibi olur denildi. Lütfen sizde bir bakar mısınız dedikleri doğru mudur ?
     Hız problemi







  • Bendede aynı sorun halen devam ediyor hızlarımız bile aynı snr değerlerim -1 db düşüyor 2 mb yapamıyorlar yaptıkları zaman düşüyor muhtemelen sendede aynısı olur. 2 mb verdikleri zaman snr değerin 8.10 db arası olacak ve kopmalar meydana gelecek.

     Hız problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitali60 -- 30 Kasım 2013; 2:21:10 >
  • Kabloları kontrol edin ek filan varsa elden geçirin santrale uzaksınız büyük ihtimal mahallede saha dolabı varmı ?


    size gelince menüde internete basınca gelişmişe basın orada modlar adsl2+ adsl filan diğer modlar seçiliyse hepsini kaldırın adsl2 olana alın sadece değerleri tekrardan kontrol edin sizde kabloları bir elden geçirin splıtterısz deneyin.
  • Saha Dolabı Var mahallede 800m.filan 100m aşağısında hipernet yeni saha dolapları var dün 2 mbs hıza çıkardılar altyapının çok kötü olduğunu böyle idare edin dediler.:)

    hiç yoktan iyidir.
     Hız problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitali60 -- 1 Aralık 2013; 1:21:50 >
  • Benimde evimin karşısında turktelekomun fiber saha dolabı var. Ev tesisatından şüpheleniyordum. Ama bugün bina içindeki Telekom kutusundan direk denedik buna rağmen degerlerde fazla bir iyileşme olmadı. Bunun icin ne yapmam lazım Telekom'u arayıp portu mü değiştirtmeliyim ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber Saha Dolabınamı bağlı hattınız yoksa eski saha dolabına.benim telekom direkten gelen kablomu değişti çokta etkilemesde gözle görülür iyileşme oldu.
  • Oraya bağlı olması gerekiyor çünkü yakınımda başka saha dolabı yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hız problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-SON3R-II -- 1 Aralık 2013; 9:06:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.