Şimdi Ara

hız problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MarjinaL -TR kullanıcısına yanıt
    Çakma fiber vdsl veriyorlar o dolaplarla bakır belası her yerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svykr kullanıcısına yanıt
    Kullanmis oldugunuz paket "Yalin Internet" soylediginize gore, splitter (ayirici) telefon ile modem hatlarini bir birinden ayirir.

    Sizde eksik yok yani. ;)

    Onceki mesajda soyledigim gibi, teknik eleman isteyin baglanti kalitesini modemden bolgenin dagiticisina kadar kontrol etsin. Ortada kabul edilemeyecek kadar performans kaybi var. Parasiyla degil mi? Hizmetse hizmet.

    Duzeltme: İmlâ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL -TR -- 10 Nisan 2016; 20:36:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarjinaL -TR kullanıcısına yanıt
    peki hocam şu an 3.40 mbps hız var iç tesisatta sorun olsa hız sabit kalırdı sanırım.yardımlarınız için teşekkürler.
  • Hocam şimdi anlatıyorum 19.05.2015 tarihin'de ttnet müşteri hizmetlerini aradım ttnet internet bizden kampanya 4 GB akıllı kota paket aldım altyapınız adsl'de en fazla 17 Mbps dediler vdsl'de ise 60 Mbps dediler sonra Turk Telekom port filan ayarladılar internet kablosunu filan oda'ya kadar çektiler sonra 5dk için'de internet açıldı ve bağladım 8Mbps filandı hız vardı sonra ttnet müşteri hizmetlerini aradım bedava 2 yıllık McAfee AntiVirus Plus için indirken internet hattım'da sorun varmış kopmalar var dedi bende yok öyle olsa dsl yanmaz dedim sistem'de öyle gönüyor dedi bende ne olacak dedim arza kaydı açtılar bir gun sonra ttnet müşteri hizmetlerin'den aradılar sorun devam ediyordumu diye sordular bende dedim hızım niye 4Mbps'ye düştü diye sordum teknik ekip not düşmüş dedi santrale uzaksınız dedi bende değillim dedim her gun müşter hizmetleri o zaman santral bilgilerini kontrol edelim dedi olur dedim evet santral mesafesi ortalama dedi sonra arza kaydı açtılar her seferinde 250 defa filan kesin olmuştur en son türk telekom müdürlüğü santral bölümünden aradılar hattınız en fazla 16Mbps ile 8Mbps aradı dediler hız varmış şuan en sağlık hız 8 Mbps üstünde kopmalar olur dedi bende iyi ozaman dedim kapattım arayan numara 0272 5551399 şimdi benim hızım tekrar niye 4 Mbps yaptılar işte anlatdım uzun oldu kusura bakmayın
    Bu mesaja eklenen görseller:

     hız problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 10 Nisan 2016; 21:16:08 >




  • sizce benim ne yapcam şimdi ? sabah 12 Mbps'ye kadar hız geliyor akşam ise 7 Mbps en fazla ve ankastre karşı binada Hocam yarın ankastre nin oradan test yapacam sonuç iyi olursa cat 5 kablo mu ? cat 6 iyi olur ? yarın sonuç paylaşırım
    Bu mesaja eklenen görseller:

     hız problemi hız problemi hız problemi hız problemi




  • AMC A kullanıcısına yanıt
    hocam rahatsız ediyorum ama arıza kaydı bugün sonuçlandı portlarda herhangi bir sıkıntı yok bina içi tesisatta sıkıntı var dediler.sizce geçiştirmiş olabilirler mi?türk telekom müdürlüğüne gidip şikayetimi birebir olarak iletsem bir çözüm olur mu?ayrıca btk'ya şikayet ilettim 3 gün önce filan ttnet halen geri dönüş yapmadı.
  • svykr kullanıcısına yanıt
    Portta sorun yok zatende iç tesisatta olabilir kutudan kablonu biliyorsan oradan dene direk iyi çıkarsa ona göre işlem yaparsın müdürlüğe gidersen altyapı durumunu tam görürsün bakın sizde.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler yardımlarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soner7979 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam altyapı için filan Türk Telekom binasına gideceğim sıkıntı yoksa bendedir sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.