Şimdi Ara

Hitman: Absolution Video İnceleme (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Elinize sağlık :D
  • Dk 16'daki görev Codename 47'nin ilk görevi değil miydi çok benziyor ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni aldım çok güzel tek eksiği multiplayer.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1 günde bitirdiğim harika bir oyundur.. ara ara yine oynuyorum ama stageleri bildiğim için artık keyif vermiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hernanapo

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GSOF_5H0WRM
    Beyler videonun sonuna bakın Ajan 47 kimi vuruyor :)
    spot satanların çoğunda yok ama orijinal bandrollü alırsan tr altyazı seçeneği var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 4 Nisan 2013; 11:38:53 >
  • Çok güzel bir oyun tüm hitman oyunlarını en zor seviyede bitirmiştim ve yeni oyuna da direk mükemmeliyetçi modunda başladım. Gerçekten çok zevk alıyorsunuz saklanırken hareket ederken ya da fark edilmemeye çalışırken. Fakat nedense diğer oyunlardaki gibi etrafı inceleyip plan yapamamak çok kötü hissettirdi bana. Yani bölüm ne olursa olsun kutuların kasaların arkasında dolaşmak hitman oyunu hissinden uzaklaşmanızı sağlıyor. Yani kılık değiştirmenize rağmen mükemmeliyetçi seviyede yüzünüzü kilometre öteden fark ediyorlar bu gerçekten canımı sıktı. Özellikle broşür okuma gibi gizlenme yerlerinde gizlenirken birisi yapay zeka size bakar vaziyette tıkanmışssa gizlenmeyi bırakır bırakmaz fark ediliyorsunuz sonra bir daha gizlenip ''aa bu adamı hatırlıyorum'' tarzı konuşmanın bitmesini bekliyor sonra tekrar gizlilikten çıkınca yine aynı şeyi yaşayıp kısacası döngüye giriyorsunuz.
    Tamam sonuçta birisi sizi tanımalı ama kafamda maske varken ve herkeste aynı maske varken ve bulunduğum yerde benle tıpatıp aynı kıyafeti giymiş başka biri varken ve şüpheli hiç birşey yapmıyorken tanınmak sıkıcı oluyor. İçgüdü kullanma konusuna gelince de en zor modda bölüm başına 15 saniyeden fazla kullanamıyorsun. Diyebilirsiniz kolay oyna diye ama o zaman da belli yerleri dolaşırken içgüdü ile ağır çekimde yürümek de hiç çekici gelmiyor.
    Ve en nefret ettiğim şeye gelince hitman sizden kendi planınıza göre hareket etmenizi ve etrafta gördüğünüz nesnelere baktığnızda acaba bu kullanılır mı diye düşünmenizi ve bunun sonucunda sizden etrafı ayrıntılı bir şekilde taramanızı bekler her zaman ama son oyunda hiç aklınıza birşey gelmemiş ve dikkatinizi çekmemiş olmasına rağmen metrelerce uzağınızdaki kablonun üstünde ''E YE BAS SABOTE ET'' gibi kocaman yazı çıkması kendime ben burada saksı mıyım kardeşim diye sormama sebep oldu. Ne kadar zor yaparsanız yapın gitmeyen o yazılarda çevreye dikkat etmenizi gereksiz kılmış. Yani şimdi blood money de bir bölümde hala yapabileceğim bir sürü şey olduğunu düşünürken absolutionda içlerinden birini deneyip yapmış olsamda sonuçta tüm seçenekleri görmek çok kötü hissettirdi.
    Kısacası heyecanlı zor bir oyun ama kesinlikle kafayı çalıştırmayı gerektiren bir oyun olmamış eski oyunlar gibi. Daha çok el çabukluğu ve zamanlama mücadelesi veriyorsunuz. Kalabalığa karışabildiğimiz ve acaba bu kadar kişi içerisinde nasıl öldürürüz diye düşündüğümüz bir iki bölüm dışında.
    Ve animasyonlar. Blood money de bile cebine bir silah koyarMIŞ gibi yapan 47 abimizin silahları malesef elindeyken yok oluyor! Neden diye düşünüyor insan. Hele silahın susturucusunun takılıp çıkarılma animasyonu süper olmuş(!) ya ışık hızında çıkıyor ya da ilahi bir güç susturucuyu yok ediyor :D
    Başta çok heyecanlanıp mükemmel oyun desem de bitirdikten sonra güzel oyun diyebiliyorum sadece. Umarım yeni bir yapımda içgüdü olayında çok diretmezler ve kılık değiştirince yapay zekanın tepkisini yumuşatırlar çünkü çoğu bölümde kılık değiştirmek hiç birşeye yaramadı benim için sonuçta yine gizlenerek saklanarak kimseye görünmeden gittiysem ister güvenlik kıyafeti giy ister barça forması birşey fark etmedi :D




  • süper bir oyun ya.
  • Vay be :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.