Şimdi Ara

hırsızlığa karşı teknoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,

    eskilerde bir konu vardı aradım ancak bulamadım. aracımızın bilinmeyen yönleri gibi birşeydi, yani araçta olan ama hepimizn farketmediği özelliklerle ilgili..

    benim merak ettiğim konu şu, aracımız bırakıp gidiyoruz, hırsız gelip camı kırıyor kapıyı açıp içeri giriyor hatta bagajı bile açıyor.. benim aracım c 4, arka kapılarda elektrikli cocuk kilidi var kapılar içeriden açılmıyor istenirse.. ama ön kapılar için böyle bir koruma bulamadım. anahtarda bir kombinasyon varmı acaba, yani camı kırsa bile kapı kolundan kapı açılmasın diye, süper kilitleme var kilit tuşuna basılı tutunca camları kapatıyor ancak kapılar için nedir varmıdır acaba?? yada bildiğiniz farklı modellerde böyle bir olay varmı??







  • bu tehlikeli olur, o yüzden yapılmaz, mesela sen içerideyken aracın süper kilitleme tuşuna bastın, tam bu anda da kumadada bi sorun oldu ve açılmıyor, yada kaza anında süper kilitleme tuşuna basılsa kapılar nasıl açılacak?

    böyle birşey yapılabilir ancak sakıncalı yanları var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _KUZEY

    bu tehlikeli olur, o yüzden yapılmaz, mesela sen içerideyken aracın süper kilitleme tuşuna bastın, tam bu anda da kumadada bi sorun oldu ve açılmıyor, yada kaza anında süper kilitleme tuşuna basılsa kapılar nasıl açılacak?

    böyle birşey yapılabilir ancak sakıncalı yanları var.


    recep tayyip'in kaldığı gibi diyorsun yani, benimde tam olarak istediğim o.. mesela arabada cocuk bıraktın dışarı çıksın istemiyorsun, yada gecen gün teyzemin başına gelen hırsızlık olayı: adam 307 nin kelebek camını kırmış kapıyı açmış içerde birşey yok bagajı açmış notebook var almış gitmiş.. halbuki kapılar açılmasa sorun olmayacaktı..




  • çoğu OPEL modelinde var bu özellik. Çift kademeli kilit. Uzaktan kumandaya kilitledikten sonra 1 kez daha basarsan kilitler içeriden dahi açılamıyor. mecbur uzaktan kumandayı kullanacaksın. Ayrıca kaza anında kilitler otomatik olarak açılıyor bu sebeple güvenlik sorunu yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selimss

    çoğu OPEL modelinde var bu özellik. Çift kademeli kilit. Uzaktan kumandaya kilitledikten sonra 1 kez daha basarsan kilitler içeriden dahi açılamıyor. mecbur uzaktan kumandayı kullanacaksın. Ayrıca kaza anında kilitler otomatik olarak açılıyor bu sebeple güvenlik sorunu yok.


    tam olarak bunu soruyordum bende, citroende varmı acaba böyle birşey, varsa eğer hırsız camı kırsada icerideki esyayı almakta zorlanır
  • Başbakanımızla askerlik yapan birinin yazısını okumak negüzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo078 -- 16 Ekim 2007; 16:00:09 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selo078

    Başbakanımızla askerlik yapan birinin yazısını okumak negüzel.



    ne alakası var konuyla...
  • Orjinalden alıntı: reddlion111

    recep tayyip'in kaldığı gibi diyorsun yani,


    anlayan
    anlayacağını
    anlayacağı kadar
    anladı...
  • Orjinalden alıntı: selo078

    Orjinalden alıntı: reddlion111

    recep tayyip'in kaldığı gibi diyorsun yani,


    anlayan
    anlayacağını
    anlayacağı kadar
    anladı...


    iyi anlayan anlamıştır o zaman, boşuna konuyu dağıtma da ben soruma bir cvp bulabileyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.