Şimdi Ara

Hiddink `in Biran önce kovulması gerek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hiddink `i Geldiği günden beridir sevmiyorum, aranızda sevenler olabilir sözüm yok.
    Sabriyi ortasaha oynatıyor ve adamlar 80 dakika boyunca koşuyorlar Hiddink ise 85 Ten sonra oyuncu değişikliği yapıyor?
    Ne anladım böyle hocadan ! Selçuk İnan`ı 75 ten sonra oyuna sürdü ve Gol pası attı bu oyuncu oynatılmayacak bir oyuncu değil



    BİRAN ÖNCE KOVULMALISIN HİDDİNK !



  • kovulmamalı, istifa etmeli etmiyorsa daum gibi etmeli :)

    muhtemelen yarın ki maçtan sonra veya en geç 2. maçtan sonra şansını denemek zorunda kalacaktır. solda arda yı oynatan her hoca birgün istifa edecektir mecburen.
  • zatenelenirsek ki inşallah elenmeyiz elenirsek hiddink gidecek zaten
  • Hocam aslında hiddink hiç gelmemeliydi milli takıma.

    Adam ne Türkiye ligini bilir ne milli takımını herşeyini sıfırdan öğreniyor bu kadar kısa bir sürede zaten başarılı olamaz.

    Başarılı olması için ya büyük bir tesadüf olacak ya da gerçekten iyi bir teknik direktör olacak.

    Ayrıca aldığı para, o gün milli takımın başına geçecek bir yerli t.direktörden kat kat fazla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedoman34

    kovulmamalı, istifa etmeli etmiyorsa daum gibi etmeli :)

    muhtemelen yarın ki maçtan sonra veya en geç 2. maçtan sonra şansını denemek zorunda kalacaktır. solda arda yı oynatan her hoca birgün istifa edecektir mecburen.

    Arda en iyi solda oynuyor bundan daha doğal ne olabilir ?
  • işte arda en iyi solda oynamıyor arda kafasına göre oynarsa maçın belli bölümlerinde çok iyi oynuyor, sürekli pozitif itici bir güç degil. arda ya belli bir görev alanı zorlamak hata olur, arda tam olarak görev adamı degil ki. topu ayagına aldıgında yetenekleri oldugu için kaleye de yakın oldugu için ya iyi bir yere pas çıkartıyor alda at diye veya çalımlar atıp kendi iş bitiriyor. oysa sol kanat sın sen dediginizde türkiye gibi bir takımın kanat oyuncusuysanız size çok yük biner:

    türk milli takımının genel seviyesine göre oynadıgı takımlara göre bulundugu konuma göre işte misal hırvatlarla oynadıgında:

    : sol kanat taki görev adamı gerektiginde de sol arkadaki oyuncuya destek olması icap edebiliyor.
    : soldan bindirmeler yapıp rakibi şaşırtıp topu iyi bir noktaya pas/ orta olarak pozitif taşıması gerekiyor
    : rakip atakta ise kendine düşen alanda markaj/pres, baskı yapıp o bölgeden atak gelişmemesi için koruyucu olması gerekiyor
    : soldan içeri dalıp çalımlarla driplinglerle ceza sahasında tehlike yaratmalı yada yardımcı olmalı vss

    gibi daha buna bir sürü ekleme yapılabilir. şimdi ben size soruyorum arda bu gibi görevler için hem atak gücü hem savunma yönüyle çift taraflı bir oyuncumudur?

    eeee degildir tabiki arda serbest oynayan bir oyuncudur görev adamı degildir. örnek : ismail köybaşı , m.topuz bir görev oyuncusudur.( iyidir kötüdür o ayrı bişey)

    f.bahçe de alex nasıl çok riskli olmayan bir yerde oynuyorsa arda da orda kullanılmalıdır. alex inde top rakipteyken katkısı diger 10 kişiye göre en azdır. kaldıki arda daha genç ve dinamik bir oyuncu kabul edersek defansif katkısı dahi olabilir yer yer rakibi çıkartmamak yada top rakipteyken hiç olmassa bir oyuncunun top almaması için önünde durmak. BİZ EN ÇOK BUNU BECEREMİYORUZ gerek ülke gerek klüp takım oyuncuları olarak, rakip mutlaka 1 BOŞ oyuncu bulabiliyor pas atacak. işte barca bu yüzden yeniyor en çok ta. üstelik o 1 boş oyuncu extrem hareketli.




  • tercümeden kaynaklı bir durum mudur bilemem orjinal konuşmayı duymadım ama bütün konuşmalarda takımım diyeceğine Türkiye milli takımı, oyuncularım diyeceğine oyuncular gibi sürekli sahiplenmediğini her an gidebileceğini vurgulayan tabirleri kullanması sinir bozucu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

    tercümeden kaynaklı bir durum mudur bilemem orjinal konuşmayı duymadım ama bütün konuşmalarda takımım diyeceğine Türkiye milli takımı, oyuncularım diyeceğine oyuncular gibi sürekli sahiplenmediğini her an gidebileceğini vurgulayan tabirleri kullanması sinir bozucu

    Daha önce avusturya maçı idi yanılmıyorsam ''biz türkler kolay bir yol varsa her zaman zor olanı seçeriz'' şeklinde röportaj vermişti.

    Guus hiddink milli takımımız için doğru teknik adamdır.Gittiği her takımı başarıya ulaştıran bir teknik adam ve işinin gereklerini biliyor.Hiddink yerine takımın başında löw olsa veyahut abdullah avcı olsa daha mı başarılı olacaktık ?? Fatih Terim ile estonya deplasmanında puanlar kaybetmedik mi, şenol hoca ile play-offlarda letonya karşısında kaybetmedik mi ?? Hiddink üstlendiği misyonu aynı anda yarışırken istenilen vizyona getirmek için uğraşıyor.Bir yandan euro 2012'ye gitmek istenirken bir yandan da takımı gençleştirmesi istendi ve hiddink takımı play-off'a taşıyarak istenilenlerin bir kısmını gerçekleştirdi.




  • Galatasarayda Sabriyi ortada gördüm mü cinlerim tepeme çıkıyor birde bu çıktı .Yemin ediyorum verseler şuan Hiddinki döve döve Hollandaya kadara götürürüm.Sabri de kimden torpilliyse tüm futbolumuza ahtapot gibi yapıştı .Zevkimin içine ediyor her maç .
  • Insallah bu son 2 maci olur

    Euro 2012 de basimizda TÜRK teknik adam olmali
  • Hiddink Türk futbolunu bitirmesi için bu takımın başına getirilen bir ajandır.
  • sabredin 1 maç 45dk sı kaldı sonra istese de kalamaz
  • Arkadaslar kovuldu gitti artık rahatız türk teknik adamımızın arkasındayız iyide olsa kötüde olsa bir türk. Zaten 3-0'lık maçtada Fenerbahçeli futbolcuları kutluyorum. Çarprazdan Gol yiyen volkanı. Taraftarı sakinleştireyim derken Ana avrat söven emreyi. 1. Golde rakibine olduk olmadık yerde faul yapan Fenerbahçeli futbolcularımızı kutluyorum Ama şu var Allah hakkı için Caner Çok iyi bir performans sergiledi Ve şunuda anladımki. Burak ve Selçuk inan olmadıktan sonra bizim A milli futbol takımımızın işi yaş. Adam burağı koyuyor Selçuk yok bu adam bilmiyormuki Selçuk ve Burak Trabzonsporda Hiçte fena olmayan bir 2'Lİ !? Kazakistan maçında Selçuk 2. Yarının sonlarına doğru girdi ve Burağa 1 asist yaptı ve 2 si maçı kurtardı yani biz bunları görüyorken onun görmemesi bir hayli ilginç. Neyse kendimi yormayayım. Kurtuldu gittik


    Bundan sonra: Abdullah A.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.