Şimdi Ara

HİÇBİRŞEY ETKİ ETMİYOR YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Telefonum iphone6 16gb gectigimiz günlerde telefon saklama alananız dolmak üzere ayarlara gidin diye uyarı cıktı eve kullanım ayarlarına girdiğimde kalan alanın 200mb oldugunu gördüm ve bunun üzerine iki tane tanesi 400mb dan iki uygulama sildim ve üstte kalan alanın 900mb kaldığını gördüm ve tamam dedim foto filan çok çekmessem bu beni bi ay götürür. Ama ertesi gün tekrar uyarı geldi ve kullanım alanına girdiğimde hiçbirşey indirmeme hatta telefonu bile doğru düzgün kullanmama ragmen bir günde kalan alanın 0 BYTE oldugunu gördüm. Bunun üzerine altta teker teker her uygulamanın kapladığı alanın yazdığı kısımdaki bütün uygulamaların kapladığı alanı hesapladım ve yaklaşık 5.5GB civarında bişey çıktı. Şimdi anlamadığım hadi 16 Gb telefon 4 gb yazılıma gidiyor hadi kaldı 12 gb boş alan nasıl olurda ben sadece 5.5Gb kullanırken 12gb in hepsi dolu görünüyor?? kafayı yemek üzereyim artık uygulamalara bile girdiğimde uygulamadan atmaya başladı aramalar bile gelmiyor bu nedir böyle?? Telefonu tamamen restore etmek istemiyorum napacağım lütfen yardım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Watsapp'ı sil herşey yoluna girecek
    Sonra tekrar yükle sorun watsapp uygulamasından kaynaklanıyor onun için yeni güncel olan sürümü indir ve kur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bugun apple ın teknik desteğiyle görüştüm ve sorunun kaynağının whatsapp oldugunu ögrendim. Whatsapp ı silerseniz düzeliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen bende senkronizasyonla ilgili bir sorun oluyor. senkronize diyorum 2gb boş görünüyor, bi daha senkronize ediyorum sabir kalıyor yada 2.3gb a çıkıyor boş alan, bir daha senkronize ediyorum 4-5gb oluyor boş alan. neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama her bilgisayara bağladığımda birkaç kez art arda senkronize etmeden kesmiyorum bağlantıyı. siz de bi deneyin.
  • bu sorun yüzünden açılan kaçıncı konu kim bilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.