Şimdi Ara

Hiçbir operatöre ait olmayan numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce numarayı Turkcell'den Vodafone'a taşıdık. Arama, SMS, internet gibi temel şeyleri kullanabilirken Vodafone Yanımda uygulamasında çoğu şeyin bozuk olduğunu gördük. Vodafone'u aradığımızda başta düzeltileceğini söylediler ama düzeltmediler. Daha sonra tekrar aradığımızda numaranın Vodafone'a ait olmadığını söylediler ve bu sürede ödediğimiz taahhütlü faturaların numara için yatmadığını bu sebeple iade istememiz gerektiğini söylediler. Numara taşıma işleminin gerçekleşmeme sebebi Turkcell dediler. Bu sırada başvurduğumuz paketteki hakları sıkıntısız kullanabiliyorduk. Ardından Turkcell'i aradık ve numara taşıma işlemlerinin tamamlandığını, onların tarafında sıkıntı olmadığını ve Vodafone'u aramamız gerektiğini söylediler. Yine aradık ve aynı şeyler dendi. Bu sefer şubeye gittik. 110 TL karşılığında yeni hat verilebileceği söylendi ve kabul ettik ama denediklerinde yine sistem hata verdi deyip hat veremediler. Hala numara ortada, faturaları ödüyoruz ama ödenmiyor deniyor ve uygulamadaki çoğu şey hala bozuk. Şubeler ve müşteri hizmetleri çözemiyor veya çözmeye yanaşmıyor. Bu durumu farklı bir yere mi şikayet etmem gerekiyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • BTK ya şikayet edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone adına BTK şikayeti aç. Benim de başıma benzer bir saçmalık geldi. Online başvuru ile numara taşıdıysan sebep büyük ihtimalle oradaki işini bilmeyen yarım iş yapan elemanlardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kötü yorumları olan firmaya ne cesaret geçiş yapıyorsunuz, bu nasıl bir cesarettir helal olsun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Anlat anlatabilirsen her yer vodafone şikayetleriyle kaynıyor bunlar gidiyor vodafone kullanıyorlar sonra burada çözüm arıyorlar çözüm basit ilk tercih türkcell ikincisi telekom


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BETABCC Hocam e devletten üzerine kayıtlı olan numaraları sorgula bahsettiğin numara hangi operatörde görünüyorsa konuyu o operatör ile çözmen gerek.

  • https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-4#157041525


    Geçmiş olsun ilk mesajda detaylı tarif var, size yardımı olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Aralık 2023; 22:11:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.