Şimdi Ara

Hi-Level HLV-T1001W?? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
10
Favori
86.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tablette kullanabileceğimiz türkçe ve daha küçük boyutta tuşları olan bir klavye önerebilir misiniz?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım 2 kere çöktü. birincisinde recovery ile fabrika ayarlarına geri döndermeyi başardım fakat 2 gün sonra yeniden çökünce 7 günlük sürem bitmeden hemen iade için başvurdum. düzgün çalışsa çok iyi fakat yazılımı hiç güven vermiyor. kesinliklte güvenilipte içinde dosya felan saklamayın çünkü çöküyor ve herşey gidiyor. yüklediğimde hepsi 7-8 tane oyun ve uygulama. hepside bilindik sağlam uygulama ve oyunlar. bilmediğim hiç birşeyi yüklemediğim halde kendi kendine göçüyor. aldığıma pişman oldum. bir güncelleme ile herşey düzeltilebilir fakat görünen o ki satan firmanında pek umrunda değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 11 Kasım 2013; 15:48:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erman_ya

    quote:

    Orijinalden alıntı: falcon-avci

    burdaki uygulamayı kurun sorunsuzca kullanın sadece ön kamera çalışmıyor diğer özellikler birebir
    http://herpa.kayako.com/Knowledgebase/List/Index/40/polypad-1010-ips

    romu kurmaya çalıştım ama olmadı. kapalı haldeyken ses - ve + ya bastım. usb kablosunu pc ye bağladım. RKBatchTool programını açtım ama yeşil olmadı. Daha doğrusu pc tableti görmedi. nerede yanlışlık yapıyorum. yardım edersen sevinirim. çünkü bıktım artık bu tabletin sorunlarından . Çizgi de artık ilgilenmiyormuş , o da başka bir servise yönlendirdi. 4-5 aylık tableti toplamada 2 hafta kullanamadım . hep sorun hep sorun :s


    ben yükledim

    ses kısma ve acma tuslarına basılı tutarken usb kabloyu takın bilgisayar cihaz algıladıgında bilgisayarım/aygıt yoneticisinde bilinmeyen aygıtın üzerine gelin driveri güncelle butonuna basın daha sonra RKBatchTool programınında icinde bulundugu usb driver bolumunde isletim sisteminize uygun driveri yükleyin yükleme işlemi bittikten sonra RKBatchTool programını çalıştırın yeşil olduğunu göreceksiniz daha sonra image dosyayı seçin ve upragate butonuna basın yönergeleri takip edin işlem tamamlanınca cihaz kendiliğinden açılacaktır


    Not
    arkadaslar Hi-Level HLV-T1001W romunu yedekleyen varmı aranızda acaba ?




  • colours C kullanıcısına yanıt
    Henüz yedekleyen çıkmadı.

    Ben teknik servisine yani ithalatçı trium'a sordum, teknik servis çalışanı bilgisayarlarımızda yüklü şekilde olduğu için gönderme şansımız yok dediler. Teknik servisteki kişi yeterli bilgi, yetki ve imkana sahip olmayabilir ama bilgi işlem bölümü biliyordur. Yani sonuçta bu cihazın rom'u ellerinde ama paylaşan yok.


    Bir de ben cihaz servisten gelince rom versiyonuna baktım, tarih olarak satın aldığımdan daha sonraki bir tarih ibaresi gördüm sanki. Evde tekrar kontrol eder yazarım versiyonu.

    Sizlerdeki versiyon ne?
  • arkadaslar tablete rom'u yukledim suanlik bi sorun yok sizede yuklemenizi tavsiye ederim zira bu teknik servis'ten bi cacik olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoxXoc hangi romu yükledin acaba?

    Ben polypadin romunu yükledim android yazısında artık takılmıyor.

    Ama bu sefer de google playdan bir şey yükleyemiyorum. maalesef google play store durdu mesajı alıyorum.
  • bi arkadas Teclast A11 in romunu yüklemek istemiş ama Teclast A11 bu tabletle uyumlu mu ki
  • Lobster L kullanıcısına yanıt
    valla bende polypad in rom unu kurdum ama google play den öyle bir hatayla karşılaşmadim sen romu tekrar yükle bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h-level ın hiç bir ürününü kesinlikle almayın servise ulaşılmıyor defalarca aradım telefonu açmıyorlar.Şikayetvar'a yazdım hiç kimse dönmedi tablet elimde patladı resmen...
  • arkadaşlar bu lableti yaklaşık 1 yıl olmak üzere arkadaşa aldım. bir kaç ay önce arızalandı daha doğrusu arkadaş şarz aleti bozulunca şarz aleti yerine 12 voltluk ayarlı şarz aleti almış ve artı ile eksiyi karıştırıp tableti şarz edince tablet pert olmuş :) garantiye gönderdim tirium mu neymiş saolsun lar 25 günde tabletin anakartı ve bataryasını değiştirip geri gönderdiler. değişmeyen sadece kasa ve ekranı kaldı :)
    garantiye gönde4rmek ile uğraşmayın aldığınız firma ile temasa geçip onlara gönderin firma halleder
    eğer isteyen olursa garanti firmasının adrsi telefon bilgilerini faturadan bakıp yazabilirim
  • Hepsi Buradadan aldım. Ürün yeni elime ulaştı yarım saattir açılmasını bekliyorum. İade işlemi başlattım. TEK TAVSİYEM VAR SAKIN BULAŞMAYIN.
  • geçmiş olsun dostum. cihazı bizde aldık ama milletin anlattığı kadar değil. cihaz genel olarak güzel bazı arkadaşlar tablete bilgisayar gibi çok yükleniyor haliyle bozuluyor. b,izimkide bozuldu ama yanlış şarz aleti yüzünden anakartı yandı saolsunlar yaptılar gönderdiler. eğer yine tablet alacaksanız bence iade değil değişim isteyin
  • Bu cihazı yaklaşık 11 ay gibi bir süredir kullanıyorum. Bir kaç gün önce polypad yazılımını gördüm, önceden de cihazın birebir olduğunu biliyordum ama yazılım olayı ile hiç uğraşmamıştım. Polypad yazılımından sonra cihaz daha düzgün çalışıyor. Wifi konusunda önceden bazen sıkıntı yaşıyordum ama ciddi anlamda düzelme var o konuda. Cihazın kendi yazılımı çok kötü normalde, konudaki eski yazılarıma bakarsanız bunu görürsünüz zaten. İlk android cihazımdı bu, ilk başlarda iyi gibiydi ama sonradan yavaş gelmeye başları, yazılımsal sıkıntıları da vardı, polypad in yazılımından sonra daha düzgün artık diyebilirim. Umarım kendi yazılımı da gelirde bizde ona geri döneriz (4,3 le falan gelse hiç de kötü olmaz :) )
  • Maalesef cihaz sık sık takılı kalıyor. İşin ilginç yanı kapatmazsak açılmama sorunu olmaz diyebilirsiniz ama bir şekilde bir hata veriyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz. Sonrasında da cihaz açılmıyor, tekrar reset gerekiyor...
  • Şarz ederken internete tıklamıştım. Dondu kaldı. Ne kapanıyor ne açılıyor nede şarz oluyor. Reset kısmına toplu iğne batırdım belki
    düzelir diye ama hiçbir değişiklik olmadı. Ne yapabilirim.
  • Arkadaşlar tablet ne açılıyor ne de şarj oluyor. Kırmızı renkte yanıp sönen şarj ışığı ne anlama geliyor acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hrozy

    Merhaba;
    Hi-Level T1001W tabletine ön kamera hariç PolyPad 1010 IPS tabletin romu uyum sağlamaktadır.Kendi tabletime bugün sabah yüklemiş olduğum romda ön kameranın çalışmaması hariç herhangibir problem ile karşılaşmadım.Cihaz RK30 dur.

    Rom ve RK30 usb sürücüsüne PolyPad resmi sitesinden ulaşılabilir.Rom sonrası cihazın içeriği tamamen (açılış ekranı ve logosu dahil) PolyPad olmaktadır.Google Play'de de PolPad olarak gözükmektedir.Cihaz yüksek olasılıkla garanti dışı kalacaktır.

    Rom ve RK30 usb device link =http://herpa.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/65/0/polypad-1010-ips-yazlm

    Root işlemi Paradox hocanın anlattığı Hi-Level diğer sürümlerinde olduğu gibi Pda Net 3.5.0 ve Zhuo Da Shi 2.2.12 programları ile cihaz kolaylıkla rootlanabilmektedir.

    Rom yükleme,rootlama esnasında ve sonrasında tablette oluşabilecek problemlerde sorumluluk kullanıcıya aittir.

    aynı şekilde ben de bugun poly pad in romunu kurdum ve şu an için sorunsuz çalışıyor. tavsiye ederim kendi romu felaket.




  • Selam arkadaşlar, ürünü 5-6 ay önce almıştım. Aldıktan bir iki hafta sonra cihazda takılmalar , kiltlenmeler oluyordu. Sonra android yazısında takılı kalıp hiç açılmadı. servise yönlendirdim, yazlım yükleyip kısa süre içinde geri yolladılar. Takbinde yine takılmalar vs oluyor sık sık restlemek zorunda kalıyordum. Enson şarj problemi oldu ve cihaz açılmadı. Yine servise yönlendirdim (aldığım internet sitesi aracılığıyla). Servis gerçekten öz verili çalışmakta, kısa sürede cihazı yenisiyle değiştirip gönderdiler. Yeni cihaz 2. gününde açma düğmesine bastığımda hi level yazısı takılı kaldı ve saattlerce beklememe rağmen açılmadı. Hard reset işlemini yaptım sonuç yine aynı. İnternetten araştırdım çok kişide benzer problem var ve cihazın rom undan kaynaklandığı belirtilmekte. Firmanın cihazın orjinal rom unu vermediği belirtilmiş. Artık servisle uğraşmak istemdiğim ve sorunların bu yazılımla tekrarlayacağını düşündüğüm için riskleri göz önüne alarak internette uyumlu olduğu (sadece ön kamera çalışmadığı belirtilen) belirttiğiniz polypad 1010ips yazılımını yükledim. Cihaz açıldı ve şuan ön kamara hariç sorunsuz çalışıyor( zaten ön kamara çekimi kötü kullanlmaya değmez). Cihaz yazılım dışında iyi (serviste yardımcı olmaya çalışıyor), ama şuan tablet alacak olsam almazdım...




  • Arkadaslar bende 8 aydır kullanıyorum 2. Ayda acilista takilma yuzunden servise gitti guncelleme yapip gonderdiler gelmesinden sonranerdeyde hic kapatmadan kullaaniyorum ve cok uygulama filan yukleyip yuklenmiyorum her ismi goruyor hic bi sikinti yasamiyorum sizde fazla kasmadan uygulama filan cok yuklemeden kullanirsaniz sikinti yasamazsiniz ben yasamiyorum 400 lira verdigim icinde pisman degilim.
  • http://www.hilevel.com.tr/tablet/?s_p_c_t=1342&ident=1&product_id=21&cat_id_1_1=2&page_num_1_1=1&back=1
    Bu linkte yeni yazılım var , nasıl yükleneceğide tarif ediliyor,siteyi güncelleyip canlı destekte koymuşlar,yükledim sonuç olumlu.
    sorunu çözemezseniz ŞERİFALİ MAHALLESİ BAYRAKTAR BULVARI CADDESİ BAŞER SOKAK NO:3 ÜMRANİYE İSTANBUL
    adresine gönderin ,( SÜRAT KARGO ANLAŞMA KOD:1028858424 ) şeklinde gönderirseniz kargo parası vermezsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermiş -- 1 Ağustos 2014; 11:44:04 >




  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.