Şimdi Ara

Hİ Fİ SİSTEMİNE BAŞLANGIÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşla ben 2 seneden beri pcmde ses sistemi kullanıyorum biraz araştırdım en iyi ve net sesi hi fi sistemler veriyomuş bunun için anfi hoparlör ve subwower gerekiyomuş kullanacağım yer filim içindr yani streo anfi olmuyacak işe gireli 1 sene oldu belimi anca doğrultabildim şöle 1000 ytleyi geçmeyecek bir sistem kuralabilirmiyim bu işde yanılmıyorsam en önemli husus anfidir. ayrıca ben bu anfiyi pc ye takacam bu mümkündür dimi daha önce hiç bir hifi müzik sistemi felan görmedim yerimiz trabzon olduğı için bu işlerde deneyimli dükkanlarda bulmak mümkün değil.



  • Slm

    Hifi icin stereo sistem gerekir. Sinema icin olan subwoofer ın hifi de yeri yoktur.
    Pc ye tabiki her amfiye baglayabilirsin. Ses kartının line out cıkısını amfide aux gibi bir girise takman yeterli. Yalnız gercek anlamda hifi kolay bir sey degildir. Kaynak olarak bilgisayarı bagladıgın anda hifi biter. Dvd player bagladıgında bile hifi likten cıkar. Baslangıc olarak onkyo, denon, technics, marantz gibi markaların giris seviyesi stereo urunlerini secebilirsin. Hatta 2 nci elde eski serileri uygun fiyata alabilirsin. Fiyat/performans cokta verimli olur.

    Film icin hifi degilde ev sinema sistemi kurman gerekir. Onuda pc ye baglayabilirsin. Hatta optic cıkısı olan ses kartını ev sinema amfisine girip 5+1 temiz ses alırsın. Onkyo, sony gibi markaların sinema amfisi ile 5+1 speaker paketleride hazır satılmakta. Onlarda uygun cozum olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 4 Kasım 2009; 9:42:51 >
  • arkadasın 1000 ytl sınırın varsa alacagın en iyi set denon dht 390 veya sony dw 800 amfili 5+1 kolon takımıdır iki üründe dolby dıgıtal dts denonda 2 hdmı sonyde 3 aralarında marka farkı var ikiside 999 ytl dir sadece amfi alıyım desen aynı ayar bi amfi 699 tldir yani anlıcan giriş seviyesinde bi sistemdir fiatı 1500 tlye cekersen onleri kule oparlör yaparsın müzikte biraz daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.