Şimdi Ara

Hi-Fi Ses Sistemi Konusunda Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar eve hi-fi ses sistemi almaya karar verdim. Fakat bu konuda pek de bilgi sahibi degilim. Bu yuzden dolayi yardimlariniza ihtiyacim var. Giris seviyesi bir sistem kurucam. Daha yeni baslayacagim icin cok fazla butce ayirmak istemiyorum. Sonucta buda arac ses sistemi gibi, sonu yok Su anlik maksimum 1500 TL butce ayirdim bu is icin. Nelere dikkat etmeliyim? Nelerden kacinmaliyim? Yardimci olursaniz iyi olur.

    Benim buldugum bir sistem mevcut su anda.
    AVR olarak: Harman Kardon AVR156
    Speaker olarak: Harman Kardon HKTS9 (5.1 Set)
    Fiyati 1400 TL.

    Giris seviyesi icin sizce iyimidir? Pisman eder mi? AVR'yi daha sonra farkli bir sistemde kullanabilirmiyim?

    Bu arada Player ihtiyacim yok. Player yerine media center ya da PS3 dusunuyorum. Bilgisayardan da baglanabilirim.

    Ya da bunun yerine Sony BDV-E980W sinema seti alsam daha mi iyi olur? (Cok farkli kulvarlar oldugunun farkindayim)



  • Nerde bu fiyata satılıyor acaba, ben de almayı düşünüyorum. Daha önce dinlemiştim, sesi gayet yeterliydi...
  • sunu soyleyebılırımkı eger amacın sınema ve biraz oyun ise harman kardon sinemada dunyanın en ıı lerınden(kullandım bılıorum) dusunmeden al derdim.fakat eger amacının ıcınde muzık te warsa , harman kardon setten kacınmalısın bence .(ben muzık dınlerken net ve sert bassa cok onem weririm harman kardon anfim wardı ve sırf cok yawan ses werio die deistirdim.)yınede senın forum arastırması yapmak yerine gidip yerinde test etmen lazım.eger istersen gidip deneme yapacagın bı kac yer oneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xaratos

    sunu soyleyebılırımkı eger amacın sınema ve biraz oyun ise harman kardon sinemada dunyanın en ıı lerınden(kullandım bılıorum) dusunmeden al derdim.fakat eger amacının ıcınde muzık te warsa , harman kardon setten kacınmalısın bence .(ben muzık dınlerken net ve sert bassa cok onem weririm harman kardon anfim wardı ve sırf cok yawan ses werio die deistirdim.)yınede senın forum arastırması yapmak yerine gidip yerinde test etmen lazım.eger istersen gidip deneme yapacagın bı kac yer oneririm.


    HKTS9'u Yamaha ya da Denon amfiye sürsek daha iyi bir sonuç alır mıyız acaba?
  • Bursa'da satiliyor brsgvn kardesim.

    xaratos; cogunlukla sinema ve oyun icin kullanicam. Muzikte dinlerim ama asil amac degil. Daha sonralari eger ki yetmez ise ve bende muzik dinlemek istersem, speakerlari degistirip bu anfide surebilirmiyim? Yeterli olur mu bu anfi daha sonralari icinde? Urunu dinledim ama kurulu (speakerlar toplu sekilde, bir arada. Yani salon ortaminda dinleme imkanim olmadi.) halde olmadigini ve rodajinida dusunursek sistemin ne derecede bir sistem oldugunu anlamak zor.
  • besguven senın sorunun cevabı soyle eger cinema icin kullanıcaksan harman kardon anfiyi degistirmeye luzum yok ama muzık ıcın soruosan bu degısımı.sinemadan farklı olarak muzık hoperlorlerınde hacim cok onemlıdır.yanı küp kolonlarla hangı anfiyi kullanırsan kullan tower hoperlor gıbı olamayacaktır.tabıykı dinledigin muzık tarzıda cvok onemlı bu sorunun cevabında.
  • escapee sc senın sorunun cevabına gelıncede ben harman kardon anfimi klipsch rf 82 lerle kullanıodum.hoperlorlerımın cok ıı olmasına ragmen ıstedıgım guc yoktu muzıkte.(bass olarak)yanı dedıgım gıbı gıdıp bı arastırım yerınde dınlemen lazım.bana kotu gelen ses senı tatmın edebılır.mesela ben suan anfi olarak pioneer kullanıorum.bi denon bı onkyo olmayabılır ama benım zevkıme en ıı cevabı pioneer wermıstı onu aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.