Şimdi Ara

Hesap kapanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arakdaşlar 5 gündür oynuyorum oyunu ilk defa yanlışlıkla mütefikimi vurdum düüşmanla arama girdi birden. oyun kaydını saklıyorum nolur nolmaz ama bi sıkıntı olur mu?



  • Hiçbir nane olmaz merak etme. Bazen düz yolda giderken adam sana çarpıyor yetmezmiş gibi de önüne katıp sürüklüyor. Bazı haritalarda bi ele geçirmek için saniyelerin önemi varken adam zahmet edip durmuyor senin kurulup geçebilmen için. Hiç acımadan sıkıyorum kimse kusura bakmasın. Dün akşam başıma geldi bizim takımdan biri yine bizim takımdaki birine sıkmış arkasında da ben vardım, bu mal da benim sıktığımı sanıp ateş etti. Hiç acımadan çatır çatır vurdum. Bi yerden sonra (galiba 3 atış) ateş edersen 1 saat ban yiyorsun. Ben intikamımı almak istiyorum ne yapmam lazım dersen onun da ilacı bende; adamı itinayla takip et, düşmana köşeden sıkıp kaçmayı deneyecek. Tam o anda arkasına yapış kaçamasın, mermi parası da cebinde kalır. Domates falan diyebilirsiniz ama yapcak bişey yok, hiçbir zaman ben başlatmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 kereden bisey olmaz :) Aliskanlik haline getirme yeter. Her oyun kendi takimindan birilerini vuruyorsan eger o baska.
  • Hiç bir şey olmaz merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.